Dodaj do ulubionych

Rusza referendum w sprawie odwołania prezydenta

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:06
Referendum? Bez szans
Obserwuj wątek
    • Gość: Che Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:48
      wybory na Ukrainie pokazują kto i tak wygra to jasne? szkoda naszych pieniędzy
      • Gość: azet Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.class145.petrotel.pl 22.11.04, 21:00
        Krajewski ty opsrany pajacu przez takich jak ty te miasto nie moze rozwinac
        nigdy skrzydel sam sie odwolaj glabie sldowski
        • Gość: sza Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 193.59.95.* 23.11.04, 11:47
          azet w 100% zgadzam się ztobą , znam gościa
        • Gość: abc Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.04, 20:02
          Ciekawy jestem, kto oprócz M. Krajewskiego tworzy grupę inicjatywą w sprawie
          referendum ? Dlaczego nigdzie nie podaje się ich nazwisk ? A może się siebie
          wstydzą, gdy się okaże że to są związkowcy z KM zamieszani w tz. aferę
          fałszowania faktur oraz związkowcy z PEC którzy żądali dopłaty do działalności
          związkowej ponad 100.000 zł, a jak nie otrzymali to robili strajki. Możę
          wreście Gazeta Wyborcza jako, moim zdaniem, wiarygodne źródło informacji ujawni
          kto w rzeczywistości stoi za referendum, jacy ludzie tworzą grupę inicjatywną.
      • Gość: ukraina Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:08
        Chyba wiesz kto był odpowiednikiem Janukowycza - bynajmniej nie M&M's. Kiedy przewaga Janukowycza stopniała do mniej niż 1% ruszyła procedura taka jak w Płocku,tyle że w Płocku złapali na gorącym uczynku,a ciekawe jak na Ukrainie?
      • Gość: De best Kto mi powie kiedy i gdzie bedzie REFERENDUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:55
        szukam pilnie informacji kiedy i gdzie bede mogła dac podpis(ja i cała rodzina
        i znajomi, oczywiscie) na odwołanie tego dupka M&M ze stołka...
        PROSZĘ O PILNĄ ODPOWIEDZ!!!!!!!!
      • Gość: De best Re:Kto mi powie kiedy i gdzie bedzie REFERENDUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:58
        szukam pilnie informacji kiedy i gdzie bede mogła dac podpis(ja i cała rodzina
        i znajomi, oczywiscie) na odwołanie tego dupka M&M ze stołka...
        PROSZĘ O PILNĄ ODPOWIEDZ!!!!!!!!
    • szczerbaty_alfred Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden 22.11.04, 21:14
      Najgorsze jest to, że to nie jest referendum merytoryczne, że stoi za
      nim "młody ambitny" ale odcięty od żłoba były komuszek, który się chce
      przypomnieć i czarnym i czerwonym.
      Czyli wybór w stylu co lepsze dżuma czy cholera.
      • Gość: osa Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:48
        ja mysle ze tu wcale nie chodzi o to, zeby o sobie przypomniec, tylko o to, by
        cos dobrego dla miasta zrobic
        • Gość: Kasia Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 193.59.95.* 25.11.04, 12:35
          HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAAA!!!!!!!!!!!!!
          Świetny dowcip!!!! Zrobić coś dobrego dla miasta....... tylko COOO?????
    • Gość: :-) Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 22.11.04, 21:15
      może i wziąłbym udział, ale jak przeczytałem, że "ojcem" referendum jest Maciej
      Krajewski - no, to na pewno swojego głosu nie oddam :O
      O lepszy dowcip trudniej ha ha ha ha
      O ku.., za dużo dzisiaj zjadłem i zaraz się chyba porzygam ze śmiechu,
      buehehuehehe
    • ojciec1 Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden 22.11.04, 21:17
      Nasze miasto nie zasłużyło sobie na kolejne durne zabiegi nie dające nic prócz
      bałaganu.
      Myślę, że to kolejna odsłona prawdziwej twarzy płockiego sld.
      • Gość: Muniek Jednak ciepła posadka dla Krajesia w Orlenie...... IP: *.class147.petrotel.pl 22.11.04, 21:30
        Chodzą słuchy że Krajeś jednak dostanie od komuchów ciepłą posadkę w Orlenie,
        pod warunkiem że zorganizuje referendum w sprawie odwołania Milewskiego i
        zgodzi się być kozłem ofiarnym (czytaj pełnomocnikiem czy też pełnonocnikiem-
        sam juz nie wiem).................feee, śmierdzi na odległość.
        • Gość: Gość Re: Jednak ciepła posadka dla Krajesia w Orlenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:41
          No pieski Milewskiego do roboty pisać paszkwile to jedno wam się udaje.
          • prawdziwy_polski_patriota Re: Jednak ciepła posadka dla Krajesia w Orlenie. 22.11.04, 21:48

Grzeszysz synu. Nawet sam o tym nie wiesz.
        • Gość: obywatelka Re: Jednak ciepła posadka dla Krajesia w Orlenie. IP: 80.48.4.* 23.11.04, 16:18
          NIech mu dadza posadkę to może zacznie spłacac długi , ma ich sporo, gdzie nie
          spojrzysz to komuś wisi kasę. Palant pier........y.
          • Gość: choinka Re: Obywatelka "do wora" IP: *.c154.petrotel.pl 27.11.04, 12:18
            ty OBYWATELKO to sieć cicho w tym swoim sklepiku. dupsko urosło ci od siedzenia
            i może gotowaniem to już się nie zajmuj bo to też ci zaszkodzi szkołę to ty
            kończyłaś z krawiectwa czy jakąś pożarniczą bo wory chcesz szyć i lasy palić ty
            oszustko niby po szkole a państwo okłamujesz a klapołuch to możesz nazwać swoje
            wary rozciągnięte ty bląd
            świ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: witulek Re: Krajeś górą IP: *.c154.petrotel.pl 27.11.04, 12:26
              to czy ma maturę czy skończył studia czy szkołę podstawową co nas to obchodzi
              ciekaw jestem jaką wy szkołę skończyliście macie doktorat? super cieszcie się
              wykształceniem ale nigdy nie będzie was stać na taką odwagę żeby swoim
              nazwiskiem walczyć i powiedzieć dość. Krajewski nie chowa się za monitorem tak
              jak WY!!! A do wora to MM wsadzić i jego ludzi złodzieji.
              • Gość: dre Re: referendum IP: *.c154.petrotel.pl 27.11.04, 12:32
                Krajeś zrobił porządek z WH to może jeszcze zrobi z jego przyjaciółeczką
                Grażynką O. która kręci jak może kradnie i na tyłku się pnie ku górze przez z
                nią H nie został prezydentem bo jej się popierdo... z kim i kiedy. teraz myśli
                że się przypnie do tej akcji odwołania MM lecz chyba kapną się że to
                złodziejska blaza.
                • Gość: zibi Re: referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 12:47
                  Grażyna O. roztaczała i rozk..... swoje wdzięki przed wieloma osobami, ale
                  dziwię się jak Wojciech H. mógł, jako niewątpliwy koneser kobiet, polecieć na
                  tak stary model, 40 tys. kilometrów przebiegu, dwa remonty kapitalne i ciągły
                  lifting, bo lakier już odpada. Jak mógł dać tak się omotać, ile mniej zadym
                  byłoby w mieście, gdyby nie ten przestarzały model.
              • Gość: JARRK Re: Krajeś górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.68.66.* 29.11.04, 13:52
                POZDRAWIAM KRAJESIA BO TO JEDYNA OSOBA KTÓRA PRÓBUJE COS ZROBIC DLA TEGO
                SKORUMPOWANEGO MIASTA.
          • Gość: topol Re: Jednak ciepła posadka dla Krajesia w Orlenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:59
            Gość portalu: obywatelka napisał(a):

> NIech mu dadza posadkę to może zacznie spłacac długi , ma ich sporo, gdzie
            nie
            > spojrzysz to komuś wisi kasę. Palant pier........y.
            ty ale chyba tobie nie wisi bo z czego byś pożyczył jak cię nie stać nawet na
            Kubusia dla dziecka Palancie pier........y - to takie pozdrowienie tak? widać
            jakim językiem władasz w swojej domowej melinie aby tak dalej grubsku ślepy
        • Gość: flora Re: Jednak ciepła posadka dla Krajesia w Orlenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:33
          brawo brawo wiecej takich a Krajes bedzie spalony , lasy na .....
      • Gość: penczak Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:48
        Niech żyjom towarzysze komuniści-kapitaliści. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    • Gość: Goscinny Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:48
      Cóz czytając opinie to wszyscy którzy tu piszą to jedynie pachałki Milewskiego
      no coż. Ktoś napisał mądrze jak dojdzie do referendum to i tak nie ma szans na
      osiągnięcie wymaganej frekwencji 30%. A pan Milewski zabłysnął w Płocku jedynie
      zwolnieniami z urzędu miasta Bogu ducha winnych pracowników i nieprzemyslanymi
      inwestycjami jak Jagielonki czy tez most bez dróg dojazdowych, długo by
      wymieniać jgo niepowodzenia. Oczywiście są też sukcesy ale to raczej działania
      innych niż jego samego. Jestem zdania , że jednak powinien odejsc i już nie
      szkodzić miastu. Dziękujemy panie prezydencie za tak nieudane pół kadencji.
      • Gość: kanabinol Re: Milewski IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 01:56
        ten most to zaczal budowac hetkowski i on tez na drogi by nie mial :)
    • Gość: Gosia Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:53
      Jutro o 9:30 Łukaszenko dostanie pismo o Referendum ma być sporo ludzi
      zapraszam na to. Chcę zobaczyć gębe tego gościa jaką zrobi wredną minke, jak
      zwalniał nas to się cieszył.
      • Gość: Osa Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:58
        Jego gęba to 20 lat bez wyroku.
      • Gość: zwolniony i przywr Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:58
        Po tym co piszesz to miał rację że Ciebie zwolnił. Szkoda tylko że nie zwolnił
        większość twoich współtowarzyszy. I nie powinien słuchać się posła tow.
        Jasińskiego.
        • Gość: ela Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:31
          a może gdyby go słuchał lepiej by na tym wyszedł
      • Gość: Bob Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:05
        To dobra nowina dla Płocka że nastąpi koniec tego MM niedowiarki niech się nie
        martwią o procenty ale o swoje stołeczki bo zmiany nastąpią na 100%
    • Gość: rec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.visp.energis.pl 22.11.04, 21:58
      możecie sobie pluć,obrażać,bluźnić, deprecjonować - co wam się tylko podoba!
      Jednego nie możecie zaprzeczyć.Daleko wam do naszej merytotyczności i
      racjonalności w działaniu.Zróbcie tyle co my dla Płocka a odszczekam wszystko.
      Za "chwilę " skończy się 4-letnia kadencja i zobaczymy co powiedzą płocczanie.
      Także za chwilę my was zrecenzujemy. Do usłyszenia.
      • boleslaw_bierut Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden 22.11.04, 22:07
        Gość portalu: rec napisał(a):

> możecie sobie pluć,obrażać,bluźnić, deprecjonować - co wam się tylko podoba!
        > Jednego nie możecie zaprzeczyć.Daleko wam do naszej merytotyczności i
        > racjonalności w działaniu.Zróbcie tyle co my dla Płocka a odszczekam
        wszystko.
        > Za "chwilę " skończy się 4-letnia kadencja i zobaczymy co powiedzą płocczanie.
        > Także za chwilę my was zrecenzujemy. Do usłyszenia.

Wy towariszcz Krajewskij smotritie na naszich w Donbasie i uczitie kak właśt
        nado wziać.
      • Gość: J23 Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:09
        Mieszkańcy Płocka powiedzą już za parę dni że ten pan to wielka pomyłka dla
        Płocka
      • Gość: xx Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:11
        Na tego pana szkoda mi śliny
    • Gość: rec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.visp.energis.pl 22.11.04, 22:43
      towariszcz Bierut? Małczyj!Sobaka!
    • Gość: śledczy Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:39
      Do odważnych świat należy. Referendum jest niezbędne w związku z wyczynami MM.
      Czy ważne jest kto je organizuje? Ważne jest, że nie zabito społecznego
      zaangażowania i potrzeby krytyki władzy.
    • Gość: kanabinol Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 02:00
      jak sie pytalem krajewskiego co chce zrobic w plocku jak zostanie radnym to powiedzial mi ze przy chce zrobic na podworkach ogrodzenia w ktorych by sie mialy psy zlatwiac :] a i chodniczki tez byly w jego planie :)))

temu panu mowie stanowcze NIE!!!

co do referendum to moze i tak ale nie organizowane przez takiego #@$@# hehe :) Maciek Krajewski i jeszcze by mu mogli Jacka Jasiona dac hahaha to by byla mistrzowska para SLD :)
      • Gość: psiaczek Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:20
        Gość portalu: kanabinol napisał(a):

> jak sie pytalem krajewskiego co chce zrobic w plocku jak zostanie radnym to
        pow
        > iedzial mi ze przy chce zrobic na podworkach ogrodzenia w ktorych by sie
        mialy
        > psy zlatwiac :] a i chodniczki tez byly w jego planie :)))
        >
        > temu panu mowie stanowcze NIE!!!
        >
        > co do referendum to moze i tak ale nie organizowane przez takiego #@$@#
        hehe :)
        > Maciek Krajewski i jeszcze by mu mogli Jacka Jasiona dac hahaha to by byla mis
        > trzowska para SLD :)
        NIWIEM WIEM CO CI Z TEGO PRZYSZŁO ŻE TO NAPISAŁEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Dla mnie to super pomysł wybieg dla psów, z dzieckiem każda matka może iść na
        plac zabaw a ja ze swoim pupilem nie mam gdzie wychodzić żeby się załatwił, bo
        nie wypada żeby się skitolił pod np Twoim oknem lub na trawniku gdzie się bawią
        dzieci sama spodziewam się dziecka i wiem że by mi to przeszkadzało gdyby
        dziecko weszło w ku.. dlatego uważam że jest to jeden z dobrych
        pomysłów "wybieg dla psów"
    • Gość: Tede Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.class147.petrotel.pl 23.11.04, 07:49
      Nie czepiajcie sie Krajewskiego bo co by o nim nie mówi jest on na tyle
      zawziety ze moze sprawe doprowadzic do konca.
      • Gość: auganow Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 07:59
        jestem akurat z poza wszelkich układów i pewnie się wtrącam ale bardzo żałuję że
        nie wziołem kija do ręki ,spuściłem psów ze smyczy i nie pogoniłem wszystkich
        tych komuchów ze wsi hen na pole gdzie ich miejsce.
        a milewski jak coś rzeczywiście spieprzył to ma jeszcze pół kadencji i niech
        poprawi ...
        pozdrawiam.
        • Gość: Czarek Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c151.petrotel.pl 23.11.04, 09:08
          referendum hehe Krajewski gdybym cie nieznal to moze bym sie smial ale tak to
          plakac mi sie chce ale ty jestes zalosny
          • Gość: niki Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:10
            MACIUŚ TY TYLKO DO WORA PASUJESZ,,,PAMIETAJ DO WORA
            • Gość: obywatelka Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 80.48.4.* 23.11.04, 16:26
              Do wora , raczej wór na łeb , kamień do szyi , a potem wiadomo.....
      • Gość: PLOCCZANIN Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 212.244.180.* 23.11.04, 09:09
        chodzilem z krajesiem na studia i nigdy w zyciu nie myslalem ze targnie sie na
        cos takiego ja moze i bym mu uwierzyl jakby pokazal mi aktualne badania
        psychiatryczne bo niedawno widzialem go w filmia jako statyste obłożnie chorego
        może to prawda bo po zachowaniu na to wynika pozdro
        • Gość: Adam Krajeś ma plan IP: *.c151.petrotel.pl 23.11.04, 09:15
          Krajeś i spółka czerwoni mają plan zebrać 10tys. podpisow a referendum to już
          sie sfałszuje będzie dobrze przecież co niestać na to komuchów byle do koryta
          się dostać bo ostatnio im troche ukrócono
          • Gość: wewe Re: Kpina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:24
            Organizator referendum:komuch Krajeski i kombinatorzy zwiazkowcy od lewych
            faktur z funduszu socjalnego.
            kpina !
            ludzie maja dosc warcholstwa i anarchii. dlatego na referendum nie pojde.
        • Gość: ??? Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.class147.petrotel.pl 23.11.04, 12:04
          Gość portalu: PLOCCZANIN napisał(a):

> chodzilem z krajesiem na studia [...]

na co?? na studia?? bez matury??????? hehe

z kogo te kpiny ?!!!?
          • Gość: PLOCCZANIN Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 212.244.180.* 29.11.04, 10:25
            chcałem sprawdzić czy go znacie chociaż że tak go oczerniacie bo w płocku
            debili o tym nazwisku jest bardzo dużo uwierzcie mi!!!
        • Gość: gregi Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 12:18
          PŁOCCZANIN popwinieneś bejek nie opowiadać o Krajesiu gdyż on na przełomie roku
          udowodnił, że jest kompetentny, przebojowy i skuteczny. Może że jakiś film
          oglądałeś o chorym psychicznie to może miałeś na myśli swoje odbicie w lustrze.
          A co ty zrobiłeś w swoim życiu, czym możesz się pochwalić - nieudacznością,
          pijaństwem czy tym że cie nikt nie lubi. Ucz się człowieku ucz nawet od ludzi
          których oczerniasz bo przypuszczam,że jesteś fajtułapom życiową.
          • Gość: PLOCCZANIN Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 212.244.180.* 29.11.04, 10:20
            a ty jestes analfabetą!!!a poza tym to ty jestes czestym gościem oddziału
            zamkniętego zakladu psychiatrycznego>>> ale nie ma się czego wstydzić czasami i
            tak bywa powodzenia w leczeniu!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: obywatelka Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 80.48.4.* 23.11.04, 16:24
        Zawzięty to on jest jak osioł, choć boję się , że osły mogą się obrazić, a
        faktem jest ,że wyglądem nie odbiega od kłapołuchych. Przeczytaj w NTP "jego"
        wypowiedź, przecież ten osioł nie potrafiłby tego powtórzyć, gadałeś z nim
        kiedyś , dno i dziesięć metrów mułu, a nawet podwójne dno.
        • Gość: diko Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 12:23
          OBYWATELKA może to ty jesteś osłem jakkich świat nie widział i przypuszczam, że
          lubisz sczury bo jak szczur się zachowujesz. Krytykować to każdy umie natomiast
          ty czym się możesz pochwalić swoimi podbojami życiowymi. A ty zresztą dawałaś
          jakieś wywiady. Przypusczam, że jesteś gorsza od Wałesy no i pierdołka życiowa.
          weś się lepiej za gotowanie a mnie wypowiadanie się o kimś czy o czymś.
    • Gość: micksnow Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 212.160.172.* 23.11.04, 11:15
      Powstaje powazne pytanie cyz poza pomyslem dna odwolenie urzedujacych Wladz
      Miasta organizatorzy maja pomysl na przyszlosc? Koalicja SLD + zwiazki zawodowe
      to zestaw juz chyba skompromitowany (patrz ekipa w Sadzie w Zyrardowie).

Po raz kolejny powstanei pytanie, czy w Plocku jest grupa (srodowisko) zdolne
      do odpowiedzialnego sprawowania Wladzy. I nie chodzi mi o szafowanie nazwiskami
      poprzednich wlodarzy Miasta.

Stawiam smiala teza, iz takiego srodowiska w klasie politycznej Polcka nie ma,
      a juz na pewno nie ma w obecnym skladzie Rady Mista - a bez poparcia Radnych
      zaden Zarzad Miasta nie bedzie w stanei dzialac.

Czy jest kandydat na Prezydenta i 30 doswiadczonych i nieskompromitowanych,
      odpowiedzialnych ludzi w plockim zyciu publicznym???

Dlatego tez, zwyczajowo odzegnujac sie od rzeczy firmowanych przez post-
      komunistow i zwiazki zawodowe - pozostawiam to pytanie pod rozwage Wam
      wszytkim, drodzy Forumowicze.
      • Gość: Kolo Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.plocman.pl 23.11.04, 11:18
        W prawie 140 tysięcznym mieście napewno znajdzie się osoba nie skompromitowana
        nie koniecznie z tej czy innej partii.
      • Gość: rec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 12:38
        pozwolę sobie odesłać cię micksnow'ie do mojego postu w wątku "Zdelegalizować
        SLD?...." by spróbować ci wyjaśnić czy jest jakas alternatywa dla płocczan na
        dzień dzisiejszy by nie pogrążali się w dalszej mizerii swego bytu i recesji
        rozwoju naszego pięknego grodu. Pytanie jest proste! Czy masz inny czy lepszy
        pomysł! Jeśli tak to go przedstaw a nie kontestujesz w opozycji do tych ,którzy
        chcą coś zmienić nas lepsze. Nie było, nie ma i nie będzie kryształowych
        rewolucjonistów... No chyba , że zadawala cię to co jest.
        • Gość: micksnow Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 212.160.172.* 23.11.04, 13:27
          W sytuacji jakiej jest Miasto wybor SLD i tej kliki to po porstu "przelewanie z
          pustego w prozne". Zwyczajnie, SLD w Plocku i w kraju niczego ne iosiagnelo i
          nei widze powodu by udzielac tek organizacji jakiegokolwiek poparcia w
          pryzszlosci.

Abys jednak nie uznal mnie za prawicowego ekstremiste - nie jestem takze
          zwolennikiem PiS czy LPR...

BTW: jezeli odsylasz mnie do postu o delegalizacji SLD - odpowiem Ci tak -
          predzej czy pozniej afery w stylu posla Peczaka spowoduja ze cale SLD sie
          zdelegalizuje....
    • Gość: pawel Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.class145.petrotel.pl 23.11.04, 11:59
      I słusznie bez sądu nic nie potrafi zrobić.Funduje tylko wycieczki
      Kolczyńskiemu i jego ekipie po Europie-Mołdawii,Grecji,Hiszpanii.
      • Gość: euro Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:21
        Drażni mnie to że panuje u nas nienawiść do tego stopnia że używa się słów -
        komuchy itd (może w drugą stronę czarnuchy). Do niczego to nie doprowadzi jak
        do walki na ringu. Prawda jest taka, że M&M na razie się nie sprawdził a mamy
        już połowinki. Pytanie, czy można mu na to dalej pozwolić? Niektórzy sądzą, że
        tak inni będą walczyć do końca. Wszystko jedno kto organizuje zbieranie
        podpisów (nie znam gościa) ale na każdego można coś znaleźć (np. w przedszkolu
        się zesikał w majtasy lub co innego). Widać, że jest takie zapotrzebowanie
        społeczne. Najlepiej zebrać 20 tys. podpisów i położyć M&M pod poduszkę. Jak
        się prześpi to może sam zrezygnuje. Co do sprawy Ukraińskiej mam taką
        refleksję - dążenie opozycji do władzy jest tak ogromne (naszych mediów razem z
        nimi), że gdyby 1 głosem wygrali to byłoby wszystko OK, a tak nie jest.
        Najlepiej żeby sami pilnowali urn.
    • Gość: ela Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:56
      Wreszcie doczekalismy sie madrego czlowieka i dobrego gospodarza,to jakiejs
      cholocie to sie nie podoba.
      • Gość: micksnow Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 212.160.172.* 23.11.04, 14:16
        no "cholocie" na pewno sie to nie podoba.....

• Gość: MZK Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:57
          Twoja pewność to że tylko se pogadasz, ale i szkoda czasu naszego czytania.
      • Gość: Gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:10
        Chołota to ty potrafisz tylko tyle tobie na misce MM jest OK .Zobacz jak ludzie
        się męczą brak pracy rosnące ceny itp;Ten Pan jest dla nas i powinien zgodnie z
        obietnicą poprawiać byt Mieszkańcom Płocka, a nie pogarszać i dlatego chwała
        tym osobom za podjęty wysiłek .A kto zostanie nowym Prezydentem to tylko zależy
        od Płocczan.I zapamiętaj Milewski wykorzystał KM jak pchał się do władzy a
        teraz ich opluwa i to tyle dlatego uważam że im się uda bo oni nie chcą władzy
        tylko poszanowania i spokojnej pracy.
        • Gość: flora Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:38
          ludzie czy wy naprawde nie widzicie co sie dzialo w Plocku .Chyba
          czerpaliscie z tego korzysci ,ze wam sie podobajo rzody pana H ,pana J ,pana
          b .itp bo miii nieeeeeee . Przeciez nadal nie ktozy z nich rzadza nadal.
          przypomnijcie soje Dromost ,Ryneks ,itd mozna by wyliczac wiele jak ci
          panowie rzadzili. I w jakim towarzystwie bywali ho ho ho wiele by pisac , ale
          po co .......
    • Gość: Egzekutor Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:16
      Na śmieciach pozostałych po sld powinno się dokonać publicznej "egzekucji", aby
      słuch po nich raz na zawsze zaginął, a nasza Ojczyzna zaczęła normalnieć.
      Główny organizator Krajewski(po zawodówce), sld-owski impotent umysłowy,
      któremu obiecano za zbieranie podpisów stanowisko w Orlenie (będzie je widział
      jak świnia niebo - półgłówków zawsze się roluje), zebral do paczki kilku
      drobych naciągaczy, korzy wyłudzili kasę z funduszu socjalnego i wylecą z
      hukiem z pracy po postępowaniach prokuratorskich m. in. Fabiszewski z KM
      sfałszował oświadczenie, że jest jdynym żywicielem rodziny, podobnie jak jego
      żona, która zostanie zwolniona za podobne wyłudzenie z PSS.
      Ludzie skomprowitowani, bez żadnuch zasad moralnych, wywodzący się z
      kryminogenno-przestępczego sld uzurpują sobie prawo do pouczania, może nie
      zawsze błyskotliwego, ale czystego jak łza Prezydenta Milewskiego!
      Radzę im przenieść się do Piotrkowa Trybunalskiego lub do Gorzowa
      Wielkopolskiego i wspierać swoimi radami jaśnie tam panujących prezydentów
      wywodzących się z sld, którzy zarządzaja samorządami zza więziennych krat!!!
      • Gość: De best Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:56
        płocczanie.... czy wierzycie w te wszystkie pozytywne opinie o M&M, to czysta
        praranoja, co zrobił dla naszego miasta? miał zlikwidować bezrobocie,
        zlikwidował ale w swojej rodzinie i wśrod swoich znajomych i wy wierzycie jak
        małe dzieci "obiecanki cacanki o głupiemu radość " tak traktuje NAS nas M&M ,
        pisze w skrocie bo mi szkoda niszczyć klawiatury na całe nazwisko tego pasożyta.
        Na marginesie: Czy to ważne czy ktoś jest prawicowy czy lewicowy POWINIEN MIEĆ
        SWOJE ZDANIE NA TEMAT TEGO PASOŻTYTA NO NIE?
        • Gość: auganow Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:12
          tak se jeszcze raz poczytałem te opinie i o kurcze coś mi strzela do łba i może tak się zapisać do tego płockiego SLD? w końcu może oni zwalą tego Milewskiego
          jak bym się rozepchał łokciami to by i może panowie Wojtek H,Stasiek J,i im podobni dadzą trochę pochapać...jestem trochę jakby stary a nic nie mam.
          stale tylko te wina w bramie na tumskiej ,już mi się w głowie kręci...
      • Gość: euro Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:46
        No czysty jak łza to on jest. Najmniejsza iskierka logicznej myśli się nie
        pojawiła żeby ją zmącić. Łzę naturalnie bo wszystko inne już zmącił a to
        dopiero półmetek.
        • Gość: kmicic Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:23
          Po pseudo konkursie podobnie jak wielu innych zostałem zwolniony przez
          Milewskiego .Mogę zapewnić ,że za wszelką cenę ja (skrzywdzony) i moja rodzina
          nie będziemy oszczędzać sił i zaangażujemy wszystkich znajomych, bliskich,
          do uczestniczenia w referendum i podziękowania Panu M. za wszystko .Mam nadzieję
          że osoby zwolnione podobnie uczynią o co proszę i apeluję.Zacznijmy już o
          tym dziś z bliskimi rozmawiać.Myślę,że chęć odwołania tego typa połączy nas
          wszystkich Płoczczan bo każdemu coś zrobił żle.Pozdrawiam znajomych J.
          • Gość: Full Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:59
            kmicic!!! nasz zupełną rację ten facio wyrządził dużo krzywdy niewinnym ludziom
            i z tego co wiem bardzo dobrym fachowcom, którzy byli zatrudniu w ratuszu.
            Nie wazne kim ONI BYLI ważne, że upchnął wszystkich swoich przydupasów co
            mu "dupsko lizali" Jestem za odwołaniem tego DUPKA nie wymienię jego nazwiska
            bo szkoda mi klawiatury to jest samiec nieodpowiedzialny
            • Gość: calineczka Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:45
              Ty głupi ośle! Co ty wiesz o lizaniu dupy? Idź do szkoły, odrób lekcje,
              posprzątaj pokój, wypij kaszę i bujaj spać. A wstydliwe tematy zostaw dorosłym.
              Prezydent to osoba godna szacunku. Jest i kropka. I nawet ciebie, ty ...,
              reprezentuje. Było lepiej sfałszować wyborki. Z matmy masz braki, boś źle cuś
              przekręcił głosiki wyborcze w OKW nr 8. Buziaczki na noc. Pa!
            • Gość: pies Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 10:36
              Panowie i Panie dlaczego wy się tak panicznie boicie Krajewskiego przecież on
              was nie odowołuje.To co piszecie o nim to wnioskować można jak się kogoś tak
              oczernia,że doprowadzi do referendum i odwołania Prezydenta. Ja go nie znam,
              natomiast czytałem o nim i jest dla mnie gość. Zrobił porządek w Orlenie,
              Pernie, SLD i zrobi porządek i w mieście. Zaczoł od swoich i pokazał swoją
              skuteczność. A wy drodzy czym pochwalić się możecie - krytykowaniem,
              nieudolnością życiową, złodziejstwem itp.
              • Gość: koko Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 10:53
                Piszecie na okrągło że komuch czy komuchu robią referendum wraz z
                kompromitowanymi związkami. Przecież na dzień dzisiejszy związkowcy nie mają
                postawinych zarzutów a to znaczy że są czyści. Natomiast ich Prezes ma poważne
                sprawy karne w toku bo o tym pisały media. Notomiast kto tu jest komuchem.
                Przecież Krajewskiego wykluczyli z SLD jak powiedział prawdę o fałszerstwie.SLD
                nic przecież nie ma wspólnego z referendum bo ten Krajewski by im nie pozwolił.
                Ja natomiast słyszałem o nim same dobre żeczy jak również że byłby znakomitym
                gospodarzem miasta.Ma doświadczenie i odpowiednie kwalifikacje na samorządowca.
                • Gość: rec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 14:03
                  Koko.Zejdź na ziemię chłopczyku. Chyba, że ten twój wpis to prowokacja a w tej
                  bójce /gorzej jak w barze/ wszystko jest możliwe.Nie oczerniajcie Krajewskiego
                  i nie pomawiajcie o najgorsze intencje. Jeśli macie zastrzeżenia to wybierzcie
                  innego. Nic nie stoi na przeszkodzie. Przestrzegałem wcześniej, że sprawa
                  przywództwa będzie powodem igrzysk politycznych i na dzień dzisiejszy tak
                  wlaśnie jest. Policzcie ile jest postów o referendum a ile odnosi sie do
                  Krajewskiego. To czysty przerost formy nad treścią.Jest inny problem. Otóż
                  taki, że przeciwnicy wykorzystują całą tą wrzawę o Krajewsjiego , żeby tą akcję
                  rozłożyć i uniemożliwić jej przeprowadzenie.O to im przecież chodzi. Nie
                  wylewajcie dziecka z kąpielą.Jedno mnie tylko pociesza, że Milewski z przed
                  całej tej akcji nie będzie tym samym Milewskim - po.I to jest ta sama wartość w
                  sobie. Osobiście nie mam nic do Milewskiego chociaż wyrządził mi
                  krzywdę.Uważam tylko , że ta funkcja zdecydowanie go przerosła a jest to
                  przecież równoznaczne ze stratą dla Płocczan i Płocka. Te straty są wcale nie
                  małe. Płacimy za jego brak doświadczenia i umiejętności plus w wielu wypadkach
                  niekompetentnych a powołanych z klucza i rozdania współpracowników.Myślę, że
                  z dzisiejsza wiedzą jego wyborcy nie zdecydowaliby się zagłosować na niego 2
                  lata temu.Najbardziej drażni mnie u niego arogancja , buta i zwalczanie tych
                  którzy : ..kto nie z Mieciem.. Gierek też chciał dobrze ale dobrymi
                  chęciami ....to wiadomo co.
                  • Gość: jaro Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 17:24
                    Znam Krajewskiego z działalności społeczno-politycznej jak również zawodowej i
                    uważam go za osobę najpardziej kompetentnom jak i pracowitom. Jak on jest
                    komuchem to ja jestem Papieżem. Jest on wojownikiem o wielkim sercu i zawsze
                    będzie dla mnie osobą godną zaufania jakrównież do naśladowania. Oczerniając go
                    to jest znak strachu a to znaczy, że jest on dobry. A wy sobą co
                    reprezentujecie.Uczmy się od takich jak on a kraj nasz będzie szedł ku lepszemu
                    a my razem z nim.
      • tra10 Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden 27.11.04, 17:50
        Egzekutor -jak się wypowiadasz na jakiś temat należałoby znać fakty. Pomyliłeś
        ludzi i zdarzenia. Palancie spójrz w lustro i oddaj swojej Mamie pieniądze za
        lustro
        • Gość: fuuu Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:56
          Czrne brudasy a zarazem przydupasy Milewskiego jak o czymś piszecie to
          uaktualnijcie swoje informacje. Po pierwsze Krajesia w SLD nie ma od kilku
          miesięcy - po tym jak zrobił tam porządek z przestępcami, natomiast mature ma
          bo kończył ją ze mną, a i pracuje za Płockiem za dobre pieniądze na dobrym
          stołku. A wy nie mając bieżących informacji o nim piszecie bajki tak jak bajki
          od wielu lat opowiada skorupowana, skompromitowana, nieudolna PRAWICA.Nic
          nieznaczące ROBACZKI.
    • Gość: rec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.visp.energis.pl 25.11.04, 17:21
      Niech w końcu ktoś z organizatorów napisze jak stoją sprawy na dzień
      dzisiejszy.Jak będziecie tak informować to blado to widzę.
      • Gość: miecio Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 08:56
        Referendum ruszyło i chwała wam za to. Jest to dobra nowina, że wreście ktoś
        tego nieudacznika odwoła ze stołka Prezydenta Miasta. Chwała Krajewskiemu i
        związkowcom - jesteście super. Powodzenia.
        • Gość: Werdan Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.eu.org 26.11.04, 10:05
          Z tego co wiem, wlasnie rozpoczelo sie wielkie zbieranie podpisow. Wczoraj otzrymalem formularz :D
          • Gość: euro Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:18
            Ja też chcę formularz. Gdzi go dostać? Może zamieścić na jakiejś stronce to
            sobie wydrukuję i pójdę w trasę no i dopiszcie gdzie potem zanieść. Ze 200
            podpisów zbiorę bez problemu. Może mało ale zawsze coś.
            • Gość: Werdan Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.eu.org 26.11.04, 12:26
              Podeslij adres mailowy to wysle ci formularz.

werdan@gazeta.pl
              • Gość: euro Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:42
                piotrgunner@wp.pl
          • Gość: De best Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:44
            Werdan!!!!! skoro jesteś tak dobrze poinformowany w sprawie referendum to
            odpowiedz (napisz) w portalu gdzie i kiedy na terenie naszego miasta bedą
            zbierane podpisy z całym szacunkiem - De best
            • Gość: Werdan Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.eu.org 26.11.04, 20:09
              Podpisy beda zbierane w biurze organizatorow na ul. Kosciuszki 3 oraz przy Hotelu Angielskim. W jakim terminie? Oznajmie po weekendzie, bo sprawa jeszcze w trakcie ustalen.
    • Gość: paweł Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:02
      Szczególnie zwiąxkowcy upatrują wielkie szanse w odwołaniu Prezydenta - ci za
      fałszowanie faktur - jest szansa, że jak odwołają Prezydenta to wrócą do
      Komunikacji, kto wie może inicjator Fabiszewski zostanie Prezesem - czy już mu
      to obiecano. Słuchajcie idea, ideą ale żyć trzeba. Prawda Panie Krajewski?
      • Gość: loki Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 13:19
        Zbierajcie jak najwięcej to się mieszkańcom opłaci. Jak bedzie nowy gospodarz
        to wszyscy odczujemy satysfakcję.Gorszej zmiany na stołku Prezydenta być nie
        może. Oszukał i wykorzystał swoich wyborców do osiągnięcia swoich prywatnych
        ambicji. Teraz wreście grupa inicjatorów referendum mu pokarze gdzie raki
        zimują. Powodzenia.
      • tra10 Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden 27.11.04, 17:37
        Fabiszewski odwoła Magiere a na prezesa przyjdą inni
        • Gość: juro Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 28.11.04, 01:53
        • Gość: gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 28.11.04, 02:29
          masz rację MMze stołka a magiera za kraty.Palanty ci którzy oczerniacie
          inicjatorów referendum ,to są ludzie pracy , którzy zostali oszukani przez MM i
          takich jak on.Za faktury nikt nie został na dzień dzisiejszy ukarany i nie
          udowodniono jeszcze nikomu.Natomiast jeżeli chodzi o Związkowców z Komunikacji
          to są jedyni co bronią prawa pracowników w tym zakładzie. Nie pozwolą nikomu
          niszczyć ludzi i zakładu . Płoczanie składajcie podpisy by ich odwołać. W
          przyszłości kto by niebył Prezydentem,będzie wiedział że Mieszkańcy Płocka są w
          stanie odwołać każdego ze stanowiska który szkodzi dla Płocka i jego
          Mieszkańców.
          • Gość: Gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:23
            Tak tak i to jest szczera prawda Prezydentem zostanie osoba taka która będzie
            dbała o firmy i ich pracowników oraz o Mieszkańców Płocka jeśli nie to tak jak
            MM wywalić na pysk, ja i cała rodzina popieramy.
            • Gość: loli Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:52
              ja będę głosować pomimo że prowadzi to jakiś kajewski czy związkowcy nie lubię
              tego Milewskiego bo mam swoje powody referendum - TAAAAAAAAK jestem za
              odwołaniem tego flegmatyka.
            • Gość: całaś Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:40
              ludzie jesteście prostakami oczerniacie ludzi a sami swoich wad nie zauważacie
              co wam z tego przyjdzie że piszecie bzdury nie mające znaczeniaw w tym
              referendum kto z kim lub za kim załatwiacie swoje prywatne sprawy a to forum
              chyba tego nie dotyczy, to co przeczytałem wyżej to mnie przerosło!!!!!!!!!!!!!!
              odpowiadam na temat - słusznie że ruszyło referendum - jestem za!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c149.petrotel.pl 29.11.04, 14:21
            Jestem przeciw referendum z powodów które wymienię poniżej:
            - Pan Krajewski był prawą ręka Pana Hetkowskiego i z tego powodu jest dla mnie
            skompromitowany zeby inicjować i przeprowadzać takie akcje
            - Magierski nie jest aniołem, ale prawda jest że w Komunikacji panuje jeszcze
            socjalistyxzne podejscie do pracy, pełno nadużyć (pofałszowane faktury). Miasto
            dopłaca do tego przedsiębiorstwa grube pieniądze tzn. 5-6 milionów. Za te
            pieniążki można by coś zrobić pożytecznego. Najlepiej byłoby sprywatyzować
            komunikacje i dopuścic konkurencje orgaqnizując przetargi na obsługę linii.
            Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Płocka
            • Gość: Polsilver Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.plocman.pl 29.11.04, 14:31
              No to mnie przekonałeś!

Ja myślałem, że w tym referendum ważne jest to czy ktoś kogo to referendum
              dotyczy wypełnia swoje obowiązki.

Kto organizuje referendum jest sprawą mniej ważną.

Każdy w swoim rozumku sobie odpowie, czy obecny prezydent wypełnia należycie
              swoje obowiązki.
            • Gość: rec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 14:36
              Kompromitujesz to się ty. Następny pijany lub ze snu zerwany. Tej treści postów
              juz napisano wiele.Ameryki nie odkryłeś .Po co tłuczesz tą klawiaturę - nie
              wiem. Wystarczyło by : jestem przeciw.Cześć gościu.
              • Gość: tetra Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 29.11.04, 23:20
                • Gość: kiler Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 29.11.04, 23:27
                  nie wiem ile razy mam tłumaczyć,że nikomu nie udowodniono swałszowania faktur,a
                  magiera... są prowadzone sprawy ... kraty!
      • Gość: kozul Czerwona mafia IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 01.12.04, 17:20
        a czerwona mafia ciągle nie może przezyc, że została odstawiona od koryta...
        najpierw próbowała sfałszowac wybory a jak to się nie udaje to próbuje odwołać
        najlepszego prezydenta jakiego mamy od 15 lat (i wcale nie dlatego że Pan
        Milewski jest taki dobry, tylko dlatego że poprzednicy byli zwykłymi oszustami i
        złodziejami, którzy wraz ze swoją świta okradali miasto)
        • Gość: kiler Re: Czerwona mafia IP: *.c154.petrotel.pl 03.12.04, 21:09
        • Gość: rec Re Brunatna zaraza.. IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 21:45
          ..was tylko pomówienia , oszczerstwa i kalumie przy życiu trzymają ! A co było
          3 lata wcześniej ? Syf ,malaria i rozkradanie Polski !
    • Gość: Gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: 80.51.224.* 04.12.04, 22:51
      zbiorą podpisy, po takich aferach heheheheheheheheh, nawet bez tych afer by nie
      zebrali.Kasa się kończy?Trzeba do koryta?
      • Gość: Gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 10:54
        Za kase to MM dostał się do władzy, jeszcze ślipia ci wyidą jak dowiesz się o
        tym swoim idolu.Powiem ci tylko tyle że bałagan w naszym mieście to zasługa
        tego Pana.Kto znał miernote biedaka Milewskiego parę razy radnym wypłynoł przy
        KM teraz ci co go sponsorowali chcą spłaty,stanowiska tu co zobacz człowieku
        jego minki na TV to tylko kozioł ofiara bo normalny polityk by se tego szamba
        nie zgotował pozdrawiam wstydzę się tego prostaka i jego kliki.Jedynym godnym
        Pisowcem w Płocku to pełnomocnik Powiatowy M Martynowski ale? ci takich
        mondrych nie dopuszczą bo by wyszło szybko jakimi są miernotami.
        • Gość: prawicowiec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:47
          Ty półgłówku ortograficzny! Milewski jest jedynym czystym politykiem na
          prawicy, niskorumpowanym, nie uwikłanym w układy z komuchami, jak promotor
          Martynowskiego pseudoposeł Wojciech Jasiński, należący niegdyś do Polskiej
          Zjednoczonej Partii Robotniczej!
          • Gość: Podolanka Re:odwołać prezydenta MILEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:00
            Wstydzę się takiego prezydęta jakim jest Milewski niby wykształcony a wysłowić
            się nie potrafi, niby człowiek po szkole i co - poniżył się tylko!! Jestem za
            odwołaniem prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kiler Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 06.12.04, 17:55
          • Gość: kiler Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 06.12.04, 18:30
            prawicowiec -zapytaj swojego prezydenta kto mu drogę do posiadłości z nowych
            płyt położył zapytaj się jakich ludzi powołuje na prezesowskie stanowiska.Są to
            ludzie przeciwko którym sprawy sądowe się toczą.Czy wiesz prawicowcu że twój
            prezydent zwolnił ludzi z urzędu bez powodu.Zostały założone sprawy sądowe i
            oczywiście przez pokrzywdzonych zostały wygrane.Kto będzie płacił odszkodowania
            tym ludziom? Odpowiem ci prawicowcu.Ty żałosna lebiego i dzięki takim jak ty z
            mojej kieszeni też zabiorą i każdemu mieszkańcowi Płocka.A żeby ci było weselej
            to ci jeszcze dołożę,lebiego magiera zrobił to samo za przyzwolenim twojego
            prezydenta i przez przegrane sprawy Komunikacja straci płynność finansową ,bo
            trzeba będzie ludziom oddać pieniądze i zapłacić odszkodowania.
            • Gość: rec Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 22:50
              Dodam od siebie.MM spowodował 2 lata przestoju w rozwoju Płocka.I tego nikt nie
              cofnie i nikt nie nadrobi. Możecie sobie mówić o jego przymiotach typu
              uczciwość , prawość i inne jeszcze slogany ale to nie ma się nic do rzeczy
              jeśli idzie o lepszy byt Płocka i Płocczan. 2 lata w plecy! Kiler ma
              rację /pomijając formę i styl/, że lista strat jest jeszcze większa. Będziemy
              domagać się podania do publicznej wiadomości ilości strat poniesionych z tytułu
              roszad kadrowych /zamiany obcych nas swoich/ i strat z powodu niekompetencji
              tych ludzi. Tylko z tego powodu MM winien być pociągnięty do odpowiedzialności
              jako działający na szkodę miasta i jego mieszkańców! To po to wybieramy
              gospodarza miasta, żeby go cofał w rozwoju. Zastanówcie się, proszę. Nie ważne
              czy on jest z PIS-u, PSL-u czy LPR-u.On ma być NASZ - Płocczan a nie zakładnik
              jakiejś grupy karierowiczów . Dotąd , kiedy on tego nie zrozumie i my
              sami ....ciemność widzę , ciemność.
              • Gość: kiler Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 07.12.04, 14:29
              • Gość: kiler Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c154.petrotel.pl 07.12.04, 14:50
                MM postępuje gorzej jak poprzednicy, tamci nie walczyli ze Związkami
                zawodowymi, ten żeby mu nikt nie brużdził zwalnia z pracy. Czy Wiecie
                Płocczanie? Pan MM zatyrzymał dotacje dla Klubu Spółdzielczego na ul.
                Krzywoustego.Dzięki temu Dzieci nasze nie będą miały prezentów pod
                choinkę.Powodem było że odbywały się zebrania Związków Zawodowych oraz
                Obywateli Płocka na temat odwołania Prezydenta Miasta Płocka. O TAKĄ POLSKĘ
                walczyliśmy? A jeszcze więcej się dowiecie i zobaczycie jakiego mamy "
                Prezydenta"
                • Gość: Gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:12
                  Kiler masz racje ty chyba więsz sporo o tym MM .Mów śledze konflikt w KM i
                  karierę dyzmy (magierskiego)kiedy wsadzą go do pierdla za kanty,kto wreście
                  zbada czy stary to wariat czy nie i młody czy jest normalny.
                • Gość: Gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:19
                  Znam sprawy w KM Płockim i powiem tylko tyle że Milewski dał na prezesa osobe
                  która sama ma sprawy karne i nie stawia się do Sądu gra na zwłoke ale mu się
                  nie uda. Nawet przepisanie i pozbycie się majatku nic nie da i tak wsadzą go za
                  kraty wraz z tatusiem bo to rodzinka zło......
                  • Gość: xxl Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:45
                    Dziś doznałem szoku gdy skakałem po programach na Szel Sacie zobaczyłem naszego
                    MM,Kulpe,Kamińskiego,Wiśniewskiego ludzie co oni pierd.....za co my płacimy.
                    Ten Łukaszenko udawał kłamał mijał się z prawdą.Kto to komtroluje gdzie szef
                    tylko wazelina niech powiedzą ile trzeba dać aby taki program się ukazał to
                    obraza ludzi jak się nie wstydzą ta kaszląca redaktorka i te ujęcia szok ocena
                    telewidza prezydent 0,a telewizja podobnie.Czy ktoś ocenia tą naszą TV kablową
                    w Gdyni kompromitacja.
                    • Gość: gość Re: Rusza referendum w sprawie odwołania prezyden IP: *.c153.petrotel.pl 09.12.04, 15:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka