Gość: Remy IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 21:38 Wg informacji statystycznych portalu, ludzie klikaja mniej. Biedne dzieciaki na tym cierpia.Nie zapominajmy o nich !!!! www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
testman Re: NIE ZAPOMINAJMY O PAJACYKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 23:26 Przeglądam stare wątki forum (zanim jeszcze zalogowałem się po raz pierwszy) i podciągam co ciekawsze (lub ważne). Ostatnie 2 miesiące były raczej dobre dla pajacyka (razem ponad 23 tysiące obiadów - lepiej niż średnia z poprzednich miesięcy). Jednak klikania nigdy nie za dużo. A teraz proszę się przyznać: kto choć raz kliknął na pajacyka w ostatnim tygodniu??? Jeśli nie klikaliście, oto link to strony głównej www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: NIE ZAPOMINAJMY O PAJACYKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.02, 12:10 testman napisał: > A teraz proszę się przyznać: kto choć raz kliknął na pajacyka w ostatnim > tygodniu??? Od chwili podniesienia tego wątku klikam w miarę regularnie, czyli raz na dzień (więcej razy nie można, a raczej można, ale nic to nie da, jak głosi napis na stronie Pajacyka). :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stainless_steel_rat Re: NIE ZAPOMINAJMY O PAJACYKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.02, 13:34 testman napisał: > A teraz proszę się przyznać: kto choć raz kliknął na pajacyka w ostatnim > tygodniu??? Ze wstydem muszę przyznać, że od jakiegoś roku zaniedbałem :((((( Niniejszym poprawiam się, i obiecuję solennie codzienne klikanie dla wspomożenia dzieciaków. Howgh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenobius1 Re: NIE ZAPOMINAJMY O PAJACYKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.02, 12:03 W ramach samodowartościowywania się, informuję, że generalnie nie zapominam. Odpowiedz Link Zgłoś
mollusca Re: NIE ZAPOMINAJMY O PAJACYKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.02, 11:33 Przyznaje sie: ja regularnie zapominam. Choc od dzis mocne postanowienie porpawy: raz dziennie - PAJACYK. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: NIE ZAPOMINAJMY O PAJACYKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.02, 10:44 Kolejne przypomnienie o Pajacyku! Czy klikacie regularnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zenobius1 Re: NIE ZAPOMINAJMY O PAJACYKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.02, 17:24 i jeszcze raz hop do góry. Odpowiedz Link Zgłoś