Dodaj do ulubionych

Odszedł Norbert Szałwiński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:27
[']
Obserwuj wątek
    • Gość: Znajomy Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:34
      [']
      Byl zawsze usmiechniety...
    • Gość: Roman Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: 217.97.145.* 29.12.04, 08:58
      Paweł (dla mnie) lub Norbert (dla innych). Jakkolwiek sie do niego zwracaliśmy,
      pozostanie w naszych pamięciach jako dobry kolega i dobry człowiek. Pokój jego
      duszy.
    • Gość: Paulus Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.crowley.pl 29.12.04, 09:47
      Żegnaj Stary, byłeś dobrym kumplem i wspaniałym człowiekiem. Zawsze będziesz żył w mojej
      pamięci...
      R.I.P.
      ['] ['] [']
      • Gość: eMeF Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:00
        Kimkolwiek by nie był, nikt nie zasługuje na śmierć w tak młodym wieku, u progu
        życia... :(
        Odpoczywaj w Pokoju
        [*]
        • Gość: LISO Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:41
          [*]
          • Gość: Patryk_ZKS :(( IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 29.12.04, 16:44
            [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`]
            Spoczywaj w pokoju :(
          • Gość: CZARNY Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:40
            [']['][']
    • Gość: sikor Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.c156.petrotel.pl 29.12.04, 21:20
      Byłeś młodym, spokojnym i dobrym człowiekiem.
      Spoczywaj w spokoju.
      Niezapomnijmy go!!!!
      [`][`][`][`]
    • Gość: kszemo Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:00
      R.I.P.
      • Gość: IQ Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 02:39
        Znałem go.. chyba tylko z widzenia.Może z meczów...PEACE.[`][`][`][`][`][`][`]
        [`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`][`]
    • Gość: flores Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 02:41
      Cześć Norbert.
      Ciężko jest znaleźć sens w tym co Ciebie spotkało, to po prostu
      niesprawiedliwe! Ale twoje życie miało sens, bo jesteś wyjątkowym, dobrym i
      mądrym człowiekiem i to wspaniale że z nami byłeś!!, choć tak niezrozumiale
      krótko.

Za wiele rzeczy Cię podziwiam, a za inne zwyczajnie bardzo lubię.
      Wraca do mnie ten twój rozwalający uśmiech, np. kiedy byłeś z siebie
      zadowolony. Nieraz zastanawiałam się, co się za nim kryje i to wspaniale, że
      spotkałeś na swojej drodze kogoś, kto mógł to wszystko poznać.

Mam nadzieję, że teraz jesteś szczęśliwy. Będziemy o Tobie pamiętać!
    • Gość: czarek Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: 80.51.246.* 30.12.04, 08:24
      Byłeś moim przyjacielem Paweł, bardzo zżyłem się z Tobą przez te kilkanaście lat.
      Będzie mi Ciebie brakowało...

• Gość: T.Jaryniuk Norbert Szałwiński. To nie fair... IP: *.idea.pl 30.12.04, 11:43
      Zawsze ciężko pogodzić się z chorobą, jeszcze trudniej ze śmiercią...
      Śmierć jest zawsze nie fair.. Szczególnie jeśli odchodzi ktoś tak młody...

Nie wiedziałem, że Norbert zmarł...
      Wiecie jak się poczułem, gdy w kościele usłyszałem słowa księdza:
      "Zanieśmy nasze modlitwy do Boga Najwyższego za świętej pamięci Norberta
      Szałwińskiego..."
      Nie pamiętam co było potem...
      Zrobiło mi się gorąco, pociemniało mi w oczach...
      Pomyślałem, że to niemożliwe... Bałem się wrócić do domu... Bałem się sięgnąć
      po telefon...

Norbert mężnie walczył z chorobą, która go wyniszczała.
      Tę nierówną walkę przegrał, ale dzięki nam może dalej żyć w naszych
      pamięciach...
      Ja zapamiętam go jako pogodnego i zawsze uśmiechniętego człowieka.

Norbert! To nie fair, że już Cię nie ma.
    • Gość: E.D. Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.ofi.pl 30.12.04, 11:58
      Nie rozumię dlaczego tak się stało, choć wierzę, że to ma sens....
      Norbert, nie zapomnimy o Tobie...
    • Gość: R. Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:21
      Norbert (dla mnie Norbercik) bardzo dzielnie walczył z chorobą. Po kilku dniach
      lekarze oceniali Jego niesamowtą siłę życia w kategoriach cudu... Dzień przed
      swoją śmiercią jeszcze się uśmiechał i spokojnie na mnie patrzył. Wiedział, że
      odchodzi... Jego oczy dodawały mi siły i pozwalały z Nim być.
      Pomimo tego, że wiem, że już nigdy do mnie nie przyjdzie, nie przytuli.. cały
      czas czuję Jego obecność, czuję jak mnie obejmuję, jak dodaje sił.
      Norbercik był niezwykłym mężczyzną. Bardzo chciał żyć, kochać i być kochanym,
      uwielbiał swoich przyjaciół, ptasie mleczko, piłkę nożną, samochody i podróże.
      Kochany dziękuję za każdą chwilkę...
    • Gość: Tomek Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:04
      Kochany Norbercie,

Chce tylko powiedziec, ze Bardzo mi Ciebie brakuje i choc znalismy sie zaledwie
      poltora roku, a nasze spotkania mozna policzyc na palcach dwoch rak to wiedz,
      ze ta przyjazn byla dla mnie wazna i teraz jeszcze wazniejsza.

Pamietamy o Tobie, bedziesz zawsze w naszym sercu.

Kochany Przyjacielu,

Zegnaj

Tomek
    • Gość: Eliza&Czarek Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.itpp.pl 30.12.04, 16:30
      Norbert,

dziękujemy... Ty wiesz za co...

żegnaj przyjacielu
    • Gość: M.K :(( Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.tnt33.phl6.da.uu.net 31.12.04, 04:50
      O chorobie Norberta dowiedzialam sie kilka tygodnii temu gleboko wierzac, ze
      jego mlody i slny organizm wygra walke... Nigdy nie spotkalam osoby, ktora tak
      potrafila sie cieszyc zyciem i ten Jego szeroki pelny ciepla usmiech, ktory na
      zawsze pozostanie w mej pamieci...
      Dziekuje Ci za wspolnie spedzony czas i za "zlamana lawke" w Radomsku!!!

Spoczywaj w pokoju!!!
    • Gość: m.u. Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:07
      WITAJ PRZYSTOJNIAKU.
      TAK DO CIEBIE MOWIELAM A TY USMIECHALES SIE I BYSTRO PATRZYLES TYMI BLEKITNYMI
      OCZAMI.
      ZNALISMY SIE KROTKO ALE DLUGOSC ZNAJOMOSCI NIE MA ZNACZENIA. LICZY SIE TO CO
      RAZEM PRZEZYLISMY. BYLES DLA MNIE JAK BRAT. TO TY ZMIENILES MOJ PUNKT WIDZENIA
      NA PILKE NOZNA.PAMIETAM JAK NIE MOGLISMY NA JEDNYM Z MECZOW ZNALEZC SEDZIEGO
      LINIOWEGO. POWIEDZIALES DO MNIE: TY NIM BEDZIESZ. NASZ WSPOLNY WYJAZD DO PRAGI-
      SRODEK NOCY, NIEZNAJOMY TEREN A MY JUZ ZDAZYLISMY ZAWRZEC ZNAJOMOSC Z
      POLICJANTAMI Z MAISTECZKA I DO ODJAZDU POCIAGU JEZDZILISMY POLICYJNYM
      RADIOWOZEM. MOZNA BY JESZCZE O WIELU PODOBNYCH HISTORIACH NAPISAC.BEDE JE
      ZAWSZE PAMIETAC.WIEM JAK BARDZO CHCIALES ZYC.WIDZIALAM TA WALKE W
      SZPITALU.JEDNAK ZYCIE JEST OKRUTNE I CHOLERNIE NIESPRAWIEDLIWE.DZIEKUJE CI ZA
      WSZYSTKO. DO ZOBACZENIA.
    • Gość: Dzidek Re: Odszedł Norbert Szałwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:19
      Zawsze uśmiechnięty, zawsze pogodny, zawsze wesoły.
      Spoczywaj
      [*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka