konrad_wp 09.01.05, 15:36 Jako że jestem maniakiem różnego rodzaju statystyk i rankingów liczbowych zamieszczam tego linka - bip.ump.pl/index.php?show_cat=YF6K6p6p Zupełnie nowy dział "Płock w liczbach" - niektóre statystyki są bardzie ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuntman Re: Statystyki 09.01.05, 15:50 Może coś szczególnie ciekawego rzuciło ci się w oczy? Mógłbyś podać jakieś przykłady (ew. linki)? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Statystyki 09.01.05, 15:53 Płock w rankingach, krajowy rating dla Płocka i coś z czym spotkałem się po raz pierwszy - podział ludności ze względu na osiedla ... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Statystyki 15.01.05, 20:23 Czy ktoś ma takiego samego zajoba na tym punkcie jak ja i pofatygował się do Ratusza po bezpłatny egzemplarz zeszytu statystycznego ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Statystyki 16.01.05, 10:08 Zazwyczaj się fatygowałem, ale teraz muszę posłać ojca z racji przebywania ostatnimi czasy w Płocku jedynie w weekendy. Mam numery zeszytu statystycznego począwszy od 7. Odpowiedz Link Zgłoś