marika8282 08.10.09, 19:56 Czy mozecie mi cos napisac na temat studia urody przy ul.Powstancow 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubekj Re: Studio Urody 09.10.09, 09:41 Moim zdaniem jest ok. Moja żona chodzi tam do fryzjera i kosmetyczki i chwali sobie. Koleżanka żony na paznokcie i na solarium, też sobie chwalą:) Jedyny minus to Pani, która zapisuje osoby (nie pamiętam nazwiska) czesto się myli. Byłem kiedyś z synem u fryzjera. Zapisałem się na godz 16 ( wtorek). Wiec przybyłem na umówioną godzinę i była juz inna pani, która zapisywała i wielkie oczy, ze ja byłem zapisany za tydzień a nie w tym dniu:((( A fryzjerki miały klientów... no i problem.. dzwoniły do tej Pani a ona powiedziała, ze nie zapisywała mnie i nawet nie słyszała takiego nazwiska, po chwili okazało sie, że moje nazwisko zapisane było za tydzien a Pani się wypieła i powiedziała, ze to moja wina:((( Ponoć nie raz już tak było:) Więc radzę dokładnie umwaiać sie na wizytę bo potem problem. Reszta ogromny + :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marika8282 Re: Studio Urody 09.10.09, 18:28 Czy jest tam jakas dobra fryzjerka bo niedawno sie wprowadzilam i boje sie o swoje wlosy sa bardzo zniszczone wiec nie chce trafic do jakiegos fryzjera tory jeszcze bardziej je zniszczy Odpowiedz Link Zgłoś
xy1236 Re: Studio Urody 09.10.09, 19:32 Jeśli chodzi o ten salon obok apteki fryzjerki nie polecam. Ostanio same niedoświadczone małolaty, które nie mają pojęcia o niczym. Poprosiłam kiedys o podcięcie grzywki o centymentr a panna tak mnie sciachała, że wsyt było się ludziom pokazać. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Studio Urody 09.10.09, 19:49 To nie jest jedyny salon w okolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczek22 Re: Studio Urody 09.10.09, 23:13 jestem klientka tego salonu i chwale sobie pracujace tam dziewczyny zarowno fryzjerki jak i kosmetyczke.Zawsze kiedy tam jestem dziewczyny maja klientow,wiec gdyby fryzjerki byly niedoswiadczone nie mialy by tyle pracy ile maja,a raczej trzeba sie umawiac na zapisy szczegolnie do kosmetyczki.Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
orbit12 Re: Studio Urody 15.10.09, 15:16 niestety, ale ja tez mam złe zdanie o tym salonie. Byłam kiedys z prośba o podciecie włosów i tak mnie opitolili, ze szybko umówiłam się do mojejgo starego sprawdzonego fryzjera w celu poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
aneta232 Re: Studio Urody 15.01.10, 12:01 witam kogo mozecie polecic z tego studia urody chodzi mi o fryzjerke bardziej o upiecia i podpiecia na wesela i stodniuwki. sprowadzilam sie nie dawno do zabek i ten salon mam najblizej .bylam juz w nim na strzyzenie i modelowanie strzygła mnie taka szczupla czarnulka i strzyze bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktak-mozna Re: Studio Urody 16.01.10, 03:51 o kolekna reklama!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co na to moderator!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do anety 232-to dziwne bo w jednym pisze poście ze jest fryzjerką i ze marnie zarabia a tu że szuka fryzjerki czyżby sama się podstępnie polecała??????????????? co się dzieje z moderatorem tego forum jednych z tą wywala,kasując im posty,a drugim pozwala na reklamę bo w poście podany jest adres te forum właśnie przez moderatora schodzi niestety na psy Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: Studio Urody 22.08.10, 20:04 Polecam Salon Urody Madamoz na ul.Piłsudzkiego 103,jest tam super fryzjerka Pani Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktak-mozna Re: Studio Urody 16.01.10, 03:57 a jeśli chodzi o ten salon to zdecydowanie polecam omijanie go z daleka włosy po ich usłudze sĄ do poprawki co niektóre panie to łaskę robią ze wogóle się kim kolwiek zajmują byłam tam raz i juz nie chodzę tam i tak naprawdę w Ząbkach nie ma dobrego fryzjera po wielokrotnych próbach w óznych salonach zaczęłam jeżdzić do Warszawy i wolę zapłacić więcej niż chodzić i narzekać bo korzystając z usług w Ząbkach i placąc za usłubę i póżniej poprawki w innych salonach to ta usługa wynosiła o wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia635 Chanta'l na ul. Karolkowej 50 29.11.13, 11:38 ja za to proponuje aby salonu Chanta'l nie unikać Mało jest takich miejsc na Woli które są ponadprzeciętnie dobre. Kosmetyczka i manicurzystka przyjemne i można z nimi porozmawiać na każdy temat. Przemawia do mnie ich piekne kameralne wnętrze i wysoka jakość. Jedyny minus to czasami problemy z parkowaniem ale wtedy trzeba dzwonić bo mają miejsca w parkingu podziemnym:) 5+! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_37 Re: Studio Urody 19.08.10, 21:34 widze ze ładna reklame fryzjerka robi salonowi i to Pani Gosia dziwne ze login ma identyczny jak imie jej córki i ta data na końcu 82 82 czyzby z 1982 r sie urodziła oj nie ładnie nie ładnie wogule co sie zrobiło z tym forum powinnysmy pisac tu prawde a nie czytac jak ktos poleca sam swoj salon albo i siebie.... tam gdzie pracuje. forum schodzi na psy ... to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś