Gość: małopoważny IP: *.zep.com.pl 01.02.05, 20:34 Brawo ZOO!!!Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zion voice Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:54 Faktycznie, wielki sukces. Ciekawe czy ktoś z sefów tego przybytku dałby się zamknąć na resztę życia do klatki, ku uciesze gawiedzi. Odraza, tylko nasz pokrętny gatunem może wpaść na taki pomysł. Możeby tak pana dyrektora zoo zamknąć do klatki na miesiąc i naposać homosapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:00 Zion voice napisał: > Faktycznie, wielki sukces. Ciekawe czy ktoś z sefów tego przybytku dałby się > zamknąć na resztę życia do klatki, ku uciesze gawiedzi. Odraza, tylko nasz > pokrętny gatunem może wpaść na taki pomysł. Możeby tak pana dyrektora zoo > zamknąć do klatki na miesiąc i naposać homosapiens. Cokolwiek się nie stanie zawsze jakiś durnowaty malkontent się znajdzie. Psychiatrzy - do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość No to czekamy na małe lewki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:20 Drogi Panie Lwie bierz sie "do roboty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPAT Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:39 Tak trzymać!!! Nasze ZOO jest naprawdę piękne i wielu moich znajomych z innych miast zazdrościło nam, gdy je odwiedzali. Cieszy fakt, że dyrekcja wciąż stara się sprowadzać nowe zwierzęta, przebudowuje i unowocześnia ogród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animals Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: 212.244.180.* 02.02.05, 08:57 a kiedy biedny niedzwiedz dostanie wieksze pomieszczenie aaz serce mi sie sciska jak widze to zwierze przeciez mieszka juz w plocku pare lat i zasluguje na cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia a co z misiem?? IP: *.c155.petrotel.pl 02.02.05, 14:26 no wlaśnie, co z naszym misiaczkiem?Kiedy dostanie lepsze pomieszczenie?widać, że biedak sie męczy w tak małym lokum, serce ściska jak sie na to patrzy:( Prosimy o coś większego dla naszego misia!popieram wszystkie inwestycje w tym kierunku.Zoo staje sie naprawdę bardzo atrakcyjne, nawet wawa może nam zazdrościć:-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo-jojo Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:54 Milo ze sa nowe lwy.Ten ziomek tzn lew se ostro pobzyka ta?? :D chcialbym byc na jego miejscu :D Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Nowe lwy w płockim zoo 04.02.05, 17:45 Gość portalu: mojo-jojo napisał(a): > Milo ze sa nowe lwy.Ten ziomek tzn lew se ostro pobzyka ta?? :D chcialbym byc > na jego miejscu :D Nie wierzę. Chciałbyś uprawiać seks z lwicami? Wydaje mi się, że z kobietami jest jednak przyjemniej i... bezpieczniej. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.c154.petrotel.pl 03.02.05, 00:14 Proszę zajmijcie się i misiem .Zoo jest potrzebne .Dla przeciwników powiem że może by tak krowy i świnki też powypuszczać na wolnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona-dziewczyna Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:49 szkoda mi tych lwic-one powinny zyc w naturalnych warunkach w afryce, a nie w jakiej malej klatde. przeciez to jest nieludzkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:05 A wiecie , ze takie maisto jak Lublin nie ma zoo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoo Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.c151.petrotel.pl 05.02.05, 11:01 jest wiele takich miast i jakos sobie radza bez watpliwych atrakcji w postaci pozamykanych w klatkach zwiarzat. Odpowiedz Link Zgłoś