Dodaj do ulubionych

Nowe lwy w płockim zoo

IP: *.zep.com.pl 01.02.05, 20:34
Brawo ZOO!!!Oby tak dalej
Obserwuj wątek
    • Gość: Zion voice Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:54
      Faktycznie, wielki sukces. Ciekawe czy ktoś z sefów tego przybytku dałby się
      zamknąć na resztę życia do klatki, ku uciesze gawiedzi. Odraza, tylko nasz
      pokrętny gatunem może wpaść na taki pomysł. Możeby tak pana dyrektora zoo
      zamknąć do klatki na miesiąc i naposać homosapiens.
      • Gość: Grom Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:00
        Zion voice napisał:
        > Faktycznie, wielki sukces. Ciekawe czy ktoś z sefów tego przybytku dałby się
        > zamknąć na resztę życia do klatki, ku uciesze gawiedzi. Odraza, tylko nasz
        > pokrętny gatunem może wpaść na taki pomysł. Możeby tak pana dyrektora zoo
        > zamknąć do klatki na miesiąc i naposać homosapiens.

Cokolwiek się nie stanie zawsze jakiś durnowaty malkontent się znajdzie.
        Psychiatrzy - do roboty!
    • Gość: gość No to czekamy na małe lewki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:20
      Drogi Panie Lwie bierz sie "do roboty".
    • Gość: OPAT Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:39
      Tak trzymać!!! Nasze ZOO jest naprawdę piękne i wielu moich znajomych z innych
      miast zazdrościło nam, gdy je odwiedzali. Cieszy fakt, że dyrekcja wciąż stara
      się sprowadzać nowe zwierzęta, przebudowuje i unowocześnia ogród.
    • Gość: animals Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: 212.244.180.* 02.02.05, 08:57
      a kiedy biedny niedzwiedz dostanie wieksze pomieszczenie aaz serce mi sie
      sciska jak widze to zwierze przeciez mieszka juz w plocku pare lat i zasluguje
      na cos lepszego
      • Gość: kicia a co z misiem?? IP: *.c155.petrotel.pl 02.02.05, 14:26
        no wlaśnie, co z naszym misiaczkiem?Kiedy dostanie lepsze pomieszczenie?widać, że biedak sie męczy w tak małym lokum, serce ściska jak sie na to patrzy:( Prosimy o coś większego dla naszego misia!popieram wszystkie inwestycje w tym kierunku.Zoo staje sie naprawdę bardzo atrakcyjne, nawet wawa może nam zazdrościć:-)Pozdrawiam
    • enaka Re: Nowe lwy w płockim zoo 02.02.05, 09:29
      pogratulowac:-)
    • Gość: mojo-jojo Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:54
      Milo ze sa nowe lwy.Ten ziomek tzn lew se ostro pobzyka ta?? :D chcialbym byc
      na jego miejscu :D
      • roman_j Re: Nowe lwy w płockim zoo 04.02.05, 17:45
        Gość portalu: mojo-jojo napisał(a):

> Milo ze sa nowe lwy.Ten ziomek tzn lew se ostro pobzyka ta?? :D chcialbym byc
        > na jego miejscu :D

Nie wierzę. Chciałbyś uprawiać seks z lwicami? Wydaje mi się, że z kobietami
        jest jednak przyjemniej i... bezpieczniej. ;-))))
    • Gość: Misia Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.c154.petrotel.pl 03.02.05, 00:14
      Proszę zajmijcie się i misiem .Zoo jest potrzebne .Dla przeciwników powiem że
      może by tak krowy i świnki też powypuszczać na wolnośc.
    • Gość: ona-dziewczyna Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:49
      szkoda mi tych lwic-one powinny zyc w naturalnych warunkach w afryce, a nie w
      jakiej malej klatde. przeciez to jest nieludzkie!!!
      • Gość: . Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:05
        A wiecie , ze takie maisto jak Lublin nie ma zoo ?
        • Gość: zoo Re: Nowe lwy w płockim zoo IP: *.c151.petrotel.pl 05.02.05, 11:01
          jest wiele takich miast i jakos sobie radza bez watpliwych atrakcji w postaci
          pozamykanych w klatkach zwiarzat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka