Gość: brawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:21 zasłurzyłes sobie :) ale na 1 miejsce jakis wałek musial isc ............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poczta polska Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.c151.petrotel.pl 10.02.05, 23:56 satysfakcje z przekrętu sam na siebie głosowałeś każdy to wie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.c151.petrotel.pl 10.02.05, 23:58 co osiągnełes miałes zawodnika który coś osiągnoł ? kogo wychowałes nikogo ;-) 9 tak samo nie byłes na mś ;-) zresztą po co ja to gadam każdy kto ma wiedzieć to wie jakim jesteś człowiekem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:17 jarosinki spoko człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratanica!! Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:57 gratulacje dla mojego wojka ktory zajal 2 miejsce a jesli komus sie nie podoba to odrazu widac ze jest zazdrosny bo nigdy tak daleko nie zajdzie a tak wogole to nie wysylal na siebie kuponow ma wspanialych znajomych i klub ktory sie o niego troszczy!!bo jak sam powiedzial my jestesm jak jedna wielka rodzina ktora sie wspiera w takich sytuacjach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwek Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:26 Gratulacje za zajęcie II miejsca!!Życzę aby ten sukces tak jak i zajecie 29 miejsca, a nie 9 tak jak to napisały gazety, którym udzieliłeś kłamliwych informacji, otworzyły Ci oczy (czemu nikt z piszących tego nie sprawdził????).Nie jest ciężko zostać bohaterem robiąc przekręty, lepiej byłoby gdybyś wreszcie zaczoł pracować na sukces, a nie biegał po oddziałach poczty i wycinał kupony;)Taki sam z Ciebie trener jak i człowiek.Do końca życia zostaniesz tylko uśmiechniętym idiotą. W pogoni dla sławy!!!!! Śmiechu warte.2 trener roku - za co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12- sty sprawiedl Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:30 To prawda o tym 29. Można sprawdzić na austryjackiej stronie judo. Blagier z tego Leszka.Pojechałeś w kicik kierownik aż mi Cię żal. Ha,ha,ha.:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:44 jarosisnski jest super trenerem jak i super człowiekiem te wszystkie inne posty chyba napisała jedna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwek Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:48 Kasujcie prawdziwe wypowiedzi, kasujcie. Prawdę i tak wszyscy znają. Gdzie wiarygodność dziennikarska. Sprawdzić Wam polecam prawdomówność idola z tej strony. 29 w Austrii a nie 9!!!!!!!!!!!!! Kłamstwa nie zataicie. Buźka Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś