Dodaj do ulubionych

Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:21
zasłurzyłes sobie :) ale na 1 miejsce jakis wałek musial isc .............
Obserwuj wątek
    • Gość: poczta polska Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.c151.petrotel.pl 10.02.05, 23:56
      satysfakcje z przekrętu sam na siebie głosowałeś każdy to wie :D
    • Gość: ;-) Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.c151.petrotel.pl 10.02.05, 23:58
      co osiągnełes miałes zawodnika który coś osiągnoł ? kogo wychowałes nikogo ;-)
      9 tak samo nie byłes na mś ;-) zresztą po co ja to gadam każdy kto ma wiedzieć
      to wie jakim jesteś człowiekem :D
    • Gość: MM Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:17
      jarosinki spoko człowiek :)
      • Gość: bratanica!! Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:57
        gratulacje dla mojego wojka ktory zajal 2 miejsce a jesli komus sie nie podoba
        to odrazu widac ze jest zazdrosny bo nigdy tak daleko nie zajdzie a tak wogole
        to nie wysylal na siebie kuponow ma wspanialych znajomych i klub ktory sie o
        niego troszczy!!bo jak sam powiedzial my jestesm jak jedna wielka rodzina ktora
        sie wspiera w takich sytuacjach!!
        • Gość: prawdziwek Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:26
          Gratulacje za zajęcie II miejsca!!Życzę aby ten sukces tak jak i zajecie 29
          miejsca, a nie 9 tak jak to napisały gazety, którym udzieliłeś kłamliwych
          informacji, otworzyły Ci oczy (czemu nikt z piszących tego nie
          sprawdził????).Nie jest ciężko zostać bohaterem robiąc przekręty, lepiej byłoby
          gdybyś wreszcie zaczoł pracować na sukces, a nie biegał po oddziałach poczty i
          wycinał kupony;)Taki sam z Ciebie trener jak i człowiek.Do końca życia
          zostaniesz tylko uśmiechniętym idiotą. W pogoni dla sławy!!!!! Śmiechu warte.2
          trener roku - za co??
          • Gość: 12- sty sprawiedl Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:30
            To prawda o tym 29. Można sprawdzić na austryjackiej stronie judo. Blagier z
            tego Leszka.Pojechałeś w kicik kierownik aż mi Cię żal. Ha,ha,ha.:>
      • Gość: aa Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:44
        jarosisnski jest super trenerem jak i super człowiekiem te wszystkie inne posty
        chyba napisała jedna osoba
    • Gość: prawdziwek Re: Jarosiński: Mam ogromną satysfakcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:48
      Kasujcie prawdziwe wypowiedzi, kasujcie. Prawdę i tak wszyscy znają. Gdzie
      wiarygodność dziennikarska. Sprawdzić Wam polecam prawdomówność idola z tej
      strony. 29 w Austrii a nie 9!!!!!!!!!!!!! Kłamstwa nie zataicie. Buźka Lechu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka