Dodaj do ulubionych

UWAGA pizza roma

IP: *.idea.pl 20.02.05, 12:24
wczoraj zamowilem pizze z romy na podolach.
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tragedia nie dała sie zjesc. co oni klada za salami, wygladala jak mielonka
samkowala jak .............. (tu prosze sie domyslec) a ten zapach!?
ja rozumie, ze kazdy chce zarobic jak najwiecej ale bez przesady. przeciez
mozecie zatruc ludzi. chyba sami nie widzicie nc ciekawego w przesiadywaniu
calego dnia w lazience. radze sie zastanowic poniewaz nie sadze aby klienci
dlugo to tolerowali.
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Re: UWAGA pizza roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:39
      Ach ta pazerność. Oni się powykańczają nerwowo kiedy widzą że u klienta na
      pizzy jeszcze coś leży na ciescie. Podają placki pomalowane sosem pomidorowym i
      lekko przypruszone w środkowej części. Nędza. Gdyby pojawiła się pizzeria która
      zainwestowała by w kazdą pizzę 3pln, pozostałe by padły. Jeśli chodzi o tanie i
      dobre żarcie, polecam TRUCK BAR, 6 km od Płocka w strone Bielska.
      Smacznego.
    • Gość: alfa Re: UWAGA pizza roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:27
      Jadam często pizzę z Romy ( co prawda z Grodzkiej) i nigdy nie miałem do niej
      zastrzezeń. Moim zdaniem jest najbardziej włoska tzn. przypomina w smaku i
      sposobie przyrządzenia pizzę z Włoch czy jak kto woli z Italii.

Nie smakują mi pizze na grubym miekkim cieście , ale kazdy ma tu swój gust.
      Polecam w Romie ich firmową pizzę Roma. Jest smaczna chociaż zawiera sporo tzw.
      ciężkich składników...

• Gość: RAD Re: UWAGA pizza roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:16
        Popieram Twoją opinię w całej rozciagłości.
        W Romie mają bardzo dobrą pizzę, kulturalną i miła obsługę.
        Polecam wszystkim ten lokal, o ile gustują w pizzy.
        • Gość: Ola Re: UWAGA pizza roma IP: *.111.c67.petrotel.pl 14.07.14, 09:07
          Wczoraj zamówiłam pizzę do domu "Kebab" . Dawno nie widziałam takiego obrzydlistwa . mięsa było kilka kawałków i cała zalana była sałatka z kapusty pekińskiej z pomidorami . Jak to zebrałam to była cała miska sałatki z kapusty dla czterech osób . zanim dowieźli, to ciasto przesiąkło tym okropnym sosem. Rzygi dosłownie . Dzisiaj jest mi jeszcze niedobrze a zjadłam tylko mały kawałek reszta poszła do śmieci. Omijajcie to dziadostwo z daleka .
          • Gość: gość Re: UWAGA pizza roma IP: *.class145.petrotel.pl 14.07.14, 10:39
            Co do Romy na Grodzkiej- ujdzie w tłoku. Jednak wolę zapłacić za sos te 2-3 zł, niż polewać ciasto rozrobionym wodą "sosem" z przecieru pomidorowego, keczupu i ziołami z torebki.Kiedyś w zamierzchłych czasach licealnych chodziliśmy do Romy i zachwycaliśmy się pysznym sosem. Warto byłoby do tego wrócić, bo sos potrafią robić.
            Generalnie problem płockiej pizzy to zamienniki składników. Mielonka posiekana w paseczki imitująca szynkę, wspomniane pseudosalami czy podwójny ser nie pierwszej świeżości, mający zakryć to wszystko. Ostatnio dobrą pizzę jedliśmy w Galerii Mosty (z tego co pamiętam to jakaś sieciówka- niedaleko Subway'a). Droga, ale smaczna i nie wyszliśmy z lokalu ociężali (nie była tłusta, chociaż z dodatkami mięsnymi).
            • Gość: Zońka Re: UWAGA pizza roma IP: *.062.c85.petrotel.pl 14.07.14, 13:51
              Ja najlepszą pizze jadłam w pizzerii Abracadabra przy Wańkowicza
              Ciasto z ziołami i sosy wspaniałe Zawsze świeże
              Szkoda,że już nie ma tej knajpki
              • Gość: świstak Re: UWAGA pizza roma IP: *.127.c84.petrotel.pl 14.07.14, 17:40
                Ja tam wcinałem pierogi Najlepsze były ruskie ze skwarkami Mia mia
          • Gość: zenek Re: UWAGA pizza roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 23:48
            Co do dowozu to na stronie internetowej powinmi pisac jaki kierowca dzis jeździ bo tylko jeden przywozi cieple drugi zjadliwe a jak widzę vectre to juz wiem ze jest zimna
            • Gość: go Re: UWAGA pizza roma IP: *.class145.petrotel.pl 17.07.14, 09:45
              Prośba to personelu- częściej przecierajcie stoły, proszę. Wszystko się lepi, pełno okruchów, przecież to trwa tylko minutę...
    • Gość: ciamciara Re: UWAGA pizza roma IP: *.dynamic.mm.pl 17.07.14, 19:27
      Pizza z pizzy Roma to jeden wielki gnój.Zużyłem 2 rolki papieru toaletowego z powodu zatrucia pokarmowego po jej zjedzeniu.Odradzam!!!!!
      • Gość: m Re: UWAGA pizza roma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.14, 14:41
        Pizza ROMA niestety spadła na psy, to nie ta sama ROMA co 15 lat temu, jeżeli chodzi o podolszyce to tam nic mi się nie wydarzyło, ale ROME na grodzkiej omijam szerokim łukiem, raz w sosie który wylałem na pizze znalazłem gumę do żucia, Pani ładnie mnie przeprosiła i powiedziała że zaraz wymieni pizze i sos, zdębiałem bo tym samym jakby się przyznała do winy, jednak jakoś przestałem być głodny, drugi raz poszliśmy po dłuższym czasie była impreza na mieście i wszędzie pełno w romie jeszcze w miare i znowu w ziemiaczkach frytowanych włosy a pizza od dołu spalona na węgiel nie przypieczona ...no i to był ostatni raz
        • Gość: gosc Re: UWAGA pizza roma IP: *.31.242.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.14, 19:56
          skutecznie mnie zniechęciłeś! dziękuję, też będziemy omijać szerokim łukiem!
          • gastro-plock.pl Re: UWAGA pizza roma 21.07.14, 16:01
            Skoro nie Roma, to co innego polecacie ?
    • 2lokator Re: UWAGA pizza roma 10.01.16, 14:18
      Wita. Ja rowniez zamowilam pizze roma na grodzkiej (Płock), przyjechala mi i po otworzeniu smrod zepsutej wedliny i to sie okazalo salami nie dalo sie rady tego jesc a zapach przeszedl na cala pizze. Pierwszy raz zdarzylo mi sie zadzwonic z reklmacja, odebral Pan ktoremu wytlumaczylam sytuacje ze nie raz od nich zamawialam pizze i to tez taka i nigdy nie trafilo mi sie ze byla niejadalna ze niestety ale bylo polozone zapsute smierdzace salami i niestety ale wiecej od nich nie zamowie pizzy, ale Pan stwierdzil oczywiscie ze wszystko z nia bylo ok ze salami bylo z wczorajszej dostawy-swieze i zebym dala mu swiety spokoj bo on nie ma czasu ze mna dyskutowac i sie rozlaczyl-szok!. Tej pizzeri stanowczo mowie NIE nigdy wiecej tam nie pojde a tym bardziej zamowie pizzy,trzymajcie sie z dala.
    • Gość: jacek Re: UWAGA pizza roma IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.16, 19:13
      Niedobre bo nie nasze..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka