Gość: ala IP: 193.59.95.* 24.02.05, 09:26 A jakiego stomatologa w Płocku odradzacie??? U którego absolutnie nie warto podejmować ryzyka...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
preparat_plock Re: zły stomatolog-ranking 24.02.05, 09:43 Gość portalu: ala napisał(a): > U którego absolutnie nie warto > podejmować ryzyka...? ciekawe podejście do sprawy :) Wizyty u stomatologa traktowane jako "podejmowanie ryzyka" ;) Czyli najbezpieczniej w ogóle nie chodzić i nie ryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: zły stomatolog-ranking IP: 193.59.95.* 24.02.05, 10:47 może nie najbezpieczniej, ale jeśli mam już parę zębów zmarnowanych przez dyletantów ... Dla wyjaśnienia : baaardzo chcę odwiedzić takowy gabinet..., tylko mhm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walky Re: zły stomatolog-ranking IP: *.083.c82.petrotel.pl 18.06.13, 22:37 Sumara- najgorszy, nieprzyjemny dentysta !!! nie polecam. Brzydko robi zęby, a dodatkowo szybko się psują. jest niesympatyczna i wredna, jedynie liczy sie dla niej kasa Odpowiedz Link Zgłoś
anemiczna2 Re: zły stomatolog-ranking 19.06.13, 12:13 nie zapomniałem- poprostu wpisuje opinię gdzie się da, ponieważ szczerze odradzam tą dentystkę, nie ukrywam się tylko przestrzegam ludzi !!! a ty robisz reklamę?- rodzina jakas co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walky Re: zły stomatolog-ranking IP: *.083.c82.petrotel.pl 18.06.13, 22:39 absolutnie nie podejmuj ryzyka na padlewskiego u doktor SUMARA !!! liczy sie tylko kasa, a to ze psuje wychodza po paru miesiącach ją nie interesuje do tego jest strasznie nieprzyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zębol Re: zły stomatolog-ranking IP: *.c158.petrotel.pl 19.06.13, 21:13 A ja bardzo cenię panią Sumara Uratowała mi zęby i dziś mogę się usmiechać A ty kolego nie pluj bo ci z mordy śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: zły stomatolog-ranking 19.06.13, 08:01 Walky, zapomniałeś zmienić nick. Moderatorzy, prośba o usunięcie tematu. Po co oczerniać ludzi? Jest ranking dobrych stomatologów i inteligentnym powinien wystarczyć. K. Odpowiedz Link Zgłoś
xtomahx Re: zły stomatolog-ranking 21.06.13, 07:33 Zdacydowanie odradzam gabinet "Super-Dental" na Lachmana. Jakis czas temu mialem problem z niedoleczonym kanalem w zebie. Pani stomatolog rozwiercila zab po czym stwierdzila, ze kanal sie rozdwaja i ona tego ... nie umie zrobic. Zakleila i odeslala gdzie indziej. Zab bolal coraz bardziej ale na szczescie odalo sie to opanowac tego samego dnia. WojtekK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: zły stomatolog-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 21:05 Proponuję ranking kretynów wymyślających takie tematy .Masz może pomysł kto na pierwszym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojttekK Re: zły stomatolog-ranking IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.13, 23:19 A co w tym zlego, ze napietnuje sie nieudacznikow. Ja do tej pory pamietam jak przez ta niekompetentna pseudo "stomatolog" cierpialem wiez moze inni przez to skorzystaja, ze sie dowiedza o jeje niekompetencji i pojda gdzie indziej. WojttekK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: zły stomatolog-ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 22:02 Mam nadzieję ,że wyżej wymieniona pani Doktor nie odpuści takiego szkalowania nazwiska i wytoczy Panu proces o zniesławienie .Może kiedy pan zapłaci potężne odszkodowanie ból zęba minie . Odpowiedz Link Zgłoś