Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:40 bertus serwas to pi..! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angelus Re: Wisła jedzie do Piotrkowa IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 02.03.05, 17:47 Ulżyło ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super fan Re: Wisła jedzie do Piotrkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:06 Wisla wygrala 36:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła jedzie do Piotrkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:15 Panie AZ: czwarty mecz w Kielcach, albo i piąty w Płocku z Vive to możesz sobie pan zagrać w singielka. Bo w półfinale gra się DO DWÓCH ZWYCIĘSTW. Z matematyki byłem kompletna noga, ale wychodzi mi, że mogą być z Kielcami co najwyżej TRZY MECZE. Grunt to fachowiść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super fan Re: Wisła jedzie do Piotrkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:20 no dokladnie zprp.org.pl/serwis/sections.php?op=viewarticle&artid=150 w meczach na etapie ćwierćfinałów, półfinałów a także o III miejsce w klasyfikacji końcowej do awansu do kolejnej fazy rozgrywek, bądź zdobycia III miejsca (odpowiednio), wymagane są dwa zwycięstwa nad drużyną przeciwną, przy czym gospodarzem pierwszego meczu jest zawsze drużyna, która w klasyfikacji po II rundzie zajęła niższe miejsce a drugiego i ewentualnie trzeciego drużyna przeciwna; w finale bezpośrednio decydującym o I miejscu w tabeli końcowej rozgrywek i Mistrzostwie Polski tytuł zdobywa zespół, który wygrał trzy spotkania, przy czym gospodarzem pierwszego meczu jest drużyna, która w klasyfikacji po II rundzie zajęła wyższe miejsce, gospodarzem drugiego i trzeciego meczu zespół przeciwny a ewentualnie czwartego i piątego meczu drużyna będąca gospodarzem pierwszego spotkania; drużyna, która przegrała rywalizację w finale zajmuje II miejsce w klasyfikacji końcowej; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła jedzie do Piotrkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:24 widzę, że nie tylko ja znam się na rzeczy..... Jest nas przynajmniej dwóch w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Zarębski Re: Wisła jedzie do Piotrkowa IP: *.plock.agora.pl 03.03.05, 13:21 Oczywiście gratuluję fachowości! Mój błąd, moja pomyłka. Przepraszam wszystkich kibiców. Pozdrawiam Andrzej Zarębski Odpowiedz Link Zgłoś