Gość: maciek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:41 Meskonp to straszna kicha, sprobuj cos tam oddac do serwisu to beda Cie zwodzic i w koncu nic tam nie zalatwisz, jak jest w innych sklepach ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plockier Re: Sklepy komputerowe w Płocku 12.06.02, 12:38 Gość portalu: maciek napisał(a): > Meskonp to straszna kicha, sprobuj cos tam oddac do serwisu to beda Cie zwodzic > > i w koncu nic tam nie zalatwisz, jak jest w innych sklepach ??? Pominąwszy, iż "temat ciekawy i uwagi wart" to zawarta treść i jej gramatyczne ujęcie pozostawia wiele wątpliwości co do życiowej kompetencji autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Sklepy komputerowe w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 17:43 Gość portalu: maciek napisał(a): > Meskonp to straszna kicha, sprobuj cos tam oddac do serwisu to beda Cie zwodzic > i w koncu nic tam nie zalatwisz, jak jest w innych sklepach ??? W serwisie w Meskompie naprawialem kilka rzeczy m. in. fax ktory naprawili mi bardzo szybko i za darmo. Wg mnie serwis jest bardzo OK. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaQb Re: Sklepy komputerowe w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 08:59 Ja w Meskonpie kupowałem tylko kabelek do stałego łącza. Co prawda przetarł mi się ale dopiero po roku i to z mojej winy. Ale jeżeli chodzi o asortyment , ceny , obsługę i serwis polecam Altech (pod wiaduktem na Piłsudskiego) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miczel Re: Sklepy komputerowe w Płocku IP: 2.3.STABLE* / 192.168.100.* 13.06.02, 13:40 Ja przystaje przy Geo.Szybki serwis,i kompetentne (i ładne !!) panie :)). Meskonp??Równie dobrze pani ode mnie z mięsnego mogła by tam pracować.Nie odczuła by kompleksu niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mision A czy PC 2000 istnieje ? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 09:01 Mam komputer PC 2000 i chodzi mi 3 lata bez zarzutu. Wiem że nie ma go na Piłsudskiego,kiedyś był na Królewieckiej (pasaż),a potem na Jachowicza,w bocznej uliczce dochodzącej do Jagielonki,budynek cechu rzemiosł ? Czy jeszcze istnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś