Gość: kolega reca IP: *.class146.petrotel.pl 11.03.05, 19:18 tylko rec moze pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytający Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:55 pedagogiem(?) ten pan był tylko kilka lat a od 25 już nim nie jest i to jest wielkie szczęscie dla młodzieży! Otrzymał tylko jeden pokój w internacie na czas pracy i dziwne jak to się stało że do tej pory zajmuje ten pokoik a teraz żąda dla siebie kilkakrotnie większej powierzchni?. Czy na cwaniaków inni muszą harować i fundować im mieszkania za darmo kosztem wyposażenia placówki szkolnej? Kiedy zacznie się w końcu tępić pasożytnictwo społeczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giu Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:15 Internat jest przebudowywany, bo mają mieścić się tam sale lekcyjne. A teraz ma stać sie pięciogwiazdkowym hotelem, bo jakiś pan nie chce się wyprowadzić??? Nawet nie jest on już od bardzo dawna nauczycielem! A każdy mieszkaniec Gąbina wie, że za ogrodzeniem szkoły ma dom. Oh, jaki on biedny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:37 A to odszkodowanie w ramach czego? Powinno być tylko słowo dziękuję, za tak długie korzystanie z obiektu szkolnego, pomimo tego, że już dawno pan ten nie był nauczycielem. A jak już jesteście tacy chojni, to mi też przydałoby się jakieś lokum, może być willa z basenem, z widokiem na morze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega reca Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.class146.petrotel.pl 12.03.05, 08:43 niedaleko internatu mieszka rec, wybieram się do niego bo mamy pograć w makao Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem MAKAO-KAKAO 12.03.05, 12:49 Gość portalu: kolega reca napisał(a): > niedaleko internatu mieszka rec, wybieram się do niego bo mamy pograć w makao po makao będzie w kakao? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 08:57 Jakim prawem "Gazeta " wtrąca się tutaj w nasze Gąbińskie sprawy! Ja jestem już po konsultacjach z naszymi chłopakami i sami to załatwimy. Witek pryszczaty chciał już wziąć sprawę w swoje ręce - ledwo go żeśmy powstrzymali. Sprawa stoi tak, że w najlepszym przypadku tego pasożyta Kaźmierczaka eksmitujemy do Płocka, do pałacu cudów. Gorzej będzie dla niego jak chłopaki wybiorą inny wariant.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega reca Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:58 Wiedziałem, że to zadanie w sam raz dla sołtysa Gombina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENEK Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:45 Kazimierczak to stary komuch ezbek pamiętam jak do szkoły przyszedł z SB donosił na ludzi i z ormowcami zatrzymywali furmanki i lepili mandaty. Jestem ciekaw jaki interes ma w tym gazeta że upomina się az taką szują może ma on jakomś teczkie na naczelnego GAZETY na MAZOWSZU.Musze dodać że ta szuja ma dom koło szkoły wybudowany na umorzonych kredytoch szkolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty -hokey Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 00:29 słuszna uwaga!!! 30 lat bez pracy i luksusowe życie!!!. Kto i za co dawał mu pieniądze? NORMALNY FACET HARUJE PO KILKANAŚCIE GODZIN DZIENNIE I LEDWIE STARCZA MU OD PIERWSZEGO DO PIERWSZEGO. Mieszka w mieszkaniu, które sam wybudował lub kupił! Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin 12.03.05, 21:57 Gość chyba dawno nie bolcował, sperma mu do łba uderza i dymu szuka. Może by mu jakaś uczennica z kija spuściła. To się od razu uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: Trwa konflikt wokół remontu internatu w Gąbin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 00:04 to nie pedagog! - to był antypedagog! i zaraz został wyrzucony z zawodu . Od dwudziestu kilku lat już nie pracuje w tej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzydlak APEL DO RECA IP: *.class146.petrotel.pl 13.03.05, 00:34 REC!!! Jesteś dobrym człowiekiem jak wynika z Twoich postów. Wiem, że leży Ci dobro Gąbina na sercu. Mam propozycję-prośbę: przyjmij tego człowieka pod swój dach. Pomożesz potzrebującemu. Proszę Cię bo wiem że pomagasz potrzebującym!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: APEL DO RECA IP: *.c151.petrotel.pl 13.03.05, 09:37 rec potrzebujacych nie zostawia sie w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: APEL DO RECA IP: *.visp.energis.pl 13.03.05, 14:31 Po moim nieboszczyku. Takie ścierwo pod swój dach.Już my mu z chłopakami znajdziemy lokum! Póki co powstrzymuje wszystkich przed samosądem ale sytuacja może wymknąć się spod kontroli. Wy chłopaki z Płocka -Szlachta Mazowiecka - podpowiedzcie nam co z tym pasozytem zrobić. A może MM potrzebuje takiego specjalistę.A może do MTBS-u by go dał na ciecia to i jakąś komórkę by mu wykombinował. Boję się ,że jak nikt nic nie wymyśli to będzie zajazd na Gąbin, na tego zbója i afera będzie większa jak te w Płocku.A mu tu TVN-ów,Polsatow i innych nie chcemy.Przecież to spokojne i porządne miasteczko. Że nam takie ścierwo musiało sie trafić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec tak kiedyś zdarzyło się w Gąbinie.. IP: *.visp.energis.pl 13.03.05, 17:36 Kiedyś w Gąbinie żył sobie młynarz. Nie byłoby w tym nic niezwykłego, ale młynarz był bardzo jurny. Zaliczał po kolei wszystkie kobiety w okolicy. Mieszkańców to trochę irytowało, ale dopiero gdy któregoś razu młynarz przeleciał córkę komendanta, przebrała się miarka. Gąbiniacy zebrali się na naradę — jak ukarać młynarza. Sprawa była jednak delikatna — wiadomo, młynarz był tylko jeden w okolicy. Jeszcze gotów się obrazić i wynieść z wioski. Bez niego żyć będzie ciężko. Tak więc uradzili, że kara powinna być na tyle delikatna, by młynarza nie urazić. Pyta więc komendant: — Ma ktoś jakieś propozycje? Zapada głucha cisza. W końcu podnosi się do góry wielka, włochata łapa. — Słuchamy, kowalu. — To może mu wpier....ć? — Nie, kowalu, młynarz wtedy na pewno odejdzie od nas, a że jest tylko jeden, to będzie ciężko. Musimy znaleźć inny sposób. Znów zapada cisza i znów w górę wędruje ta sama łapa kowala: — To może wpie...lić stolarzom? Ich jest dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś