anatol_swobodny 13.12.05, 22:27 Anatol jestem. Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów. I tych nieśmiałych i tych co zawsze umieją znaleźć się w sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatol_swobodny Re: Serdecznie witam 13.12.05, 22:41 Całuję rączki, madame :) -- Herb mam, sygnaturki jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Swoboda swobodnego Swobodnego 14.12.05, 09:12 "Swoboda myśli przy skrępowaniu pracy staje się swobodą paradoksu" Stanisław Brzozowski W takim razie jestem paradoksalnie swobodną Gosią. I też witam. Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_swobodny Re: Swoboda swobodnego Swobodnego 14.12.05, 10:59 Panienko, to chyba najbardziej swobodna mysl Lopka, ktory jak pamietam pioro mial patetyczne i do li rzeczy tylko wznioslych zanurzal go w inkauscie. Dziekuje, mademoiselle, za wspomnienie przyjaciela. -- Herb mam, sygnaturki jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Witaj :) 14.12.05, 11:17 Witaj netowy żeglarzu na tym nieprzewidywalnym forum. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Swobodna myśl o swobodzie 14.12.05, 12:54 Poprzednia złota myśl o swobodzie jest autorstwa Stanisława Brzozowskiego. Natomiast autorem poniższej jest Philip Chesterfield. "Znamienne, że ten, kto najgłośniej domaga się swobody - nie bardzo chętnie ją znosi". I jak z tą Twoją swobodą Panie Swobodny? Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Re: Swobodna myśl o swobodzie 14.12.05, 17:22 Przeraziłem się, że to do mnie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Swobodna myśl o swobodzie Swobodnego 14.12.05, 17:29 "Lepiej zniszczyć własną swobodę, niż nic z nią nie robić" (trochę zmieniona myśl Georgesa Courteline'a) Czy znacie osoby nieswobodne? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Swobodna myśl o swobodzie Swobodnego 14.12.05, 17:46 Czy znacie osoby nieswobodne? ********************** I to ile:))) A te zaobrączkowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Swobodna myśl o swobodzie Swobodnego IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 18:08 one sa swobodne maja dluga smycz Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Swobodna myśl o swobodzie Swobodnego 14.12.05, 18:34 He he...a kolczatka? Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Re: Swobodna myśl o swobodzie Swobodnego 14.12.05, 18:44 '....Swoboda jest jak powietrze na szczycie góry. I jedno, i drugie - nie do zniesienia dla słabych...'. Akutagawa Ryunosuke PS. Co do kolczatki, różnie to bywa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Swobodna myśl o swobodzie Swobodnego 14.12.05, 18:47 Nie ma to, jak zahartowane charty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Re: Swobodna myśl o swobodzie Swobodnego 14.12.05, 19:26 Niestety, trudno niektórym być zaharowanym chartem, skoro kolczatka bywa dość często również wyrzutem sumienia ☻ Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Wyrzucone sumienie 14.12.05, 20:20 Aby mieć wyrzuty sumienia trzeba najpierw znaleźć wyrzucone sumienie. Rzecz nie do odnalezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Przeżyta rozkosz rekomensuje wszystko :))) 14.12.05, 21:01 Toć wyrzuconego sumienia się często nie szuka. No bo i po co ? :))) Rekompensatą bywa zazwyczaj wspomnienie przeżytej rozkoszy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przeżyta rozkosz rekomensuje wszystko :))) 14.12.05, 21:30 Nie wiedziałam, że sumienia gubią się wprost proporcjonalnie do emocjonalnie przeżytej rozkoszy. A co w takim razie mogę znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Re: Przeżyta rozkosz rekomensuje wszystko :))) 14.12.05, 22:25 Można odnaleźć właśnie te zagubione sumienia, tylko najpierw naprawdę trzeba chcieć. :))) ☺ Pozd..... :)))☺ Odpowiedz Link Zgłoś