castaneta 31.03.05, 11:00 Rano - około godziny 7 na Bielskiej przy Sienkiewicza był wypadek - czy ktoś wie, co dokładnie się stało? Samochód wyglądał, jakby dachował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
preparat_plock Re: WYPADEK NA BIELSKIEJ 31.03.05, 11:27 też jestem ciekaw, widziałem jak samochód stał już na lawecie; biały, zrobiony tak trochę na sportowo, przypałowo, oczywiście z duuuuuużym tylnym spojlerem (tłumik pewnie też przewiercony) nieźle musiał w coś przypieprzyć, bo przód miał sprasowany dokładnie; ciekawe czy to jakiś dzieciak, znowu chciał pokazać czego to nie umie, no i pokazał... mam nadzieję, że nikomu się nic nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
razdwadwanascie Re: WYPADEK NA BIELSKIEJ 31.03.05, 11:56 Nie dość, że nie przystosował prędkości do warunków na drodze, to jeszcze nie przystosował pojazdu do stanu drogi. Była to biała toyota avensis. Całkiem niedawno w tym samym miejscu spotkało się seicento z pizzy La mafia z gostkiem ze stangpola w renaulcie. monitoring "wykaże" czyli "ustali prawdę" jeśli tylko oko kamery patrzyło w tamtą stronę, a nie w windowsy okolicznych mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: WYPADEK NA BIELSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:21 Mówiłeś, że auto ze Stangpolu. Czy komuś ze Stangpolu coś się stało? Napisz więcej, jeśli wiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś