Dodaj do ulubionych

TU będzie Prezydent

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:10
3-go Maja przy odwachu złoży kwiaty, może nawet coś powie a później znów
nieobecny. a jednak pan prezydent coś robi szkoda że tylko dla zmarłych nic
dla żywych, żyjących w Płocku. Następnym razem pana Prezydenta możemy
zobaczyć. To Mu nawet ładnie wychodzi, nic więcej nie potrafi tylko składać
kwiaty
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: TU będzie Prezydent 25.04.05, 11:08
      Gość portalu: !!!!!!!!!!!!! napisał(a):

> To Mu nawet ładnie wychodzi, nic więcej nie potrafi tylko składać kwiaty

Od tego zaczął urzędowanie, więc pewnie ma do tej czynności sentyment. ;-))
      • Gość: Do romana Re: TU będzie Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:29
        A ty romanie. lepiej siedź na uczelni, bo Cię zwolnią z roboty.
        • roman_j Re: TU będzie Prezydent 25.04.05, 14:56
          Gość portalu: Do romana napisał(a):

> A ty romanie. lepiej siedź na uczelni, bo Cię zwolnią z roboty.

Czy w ten prymitywny sposób chcesz mi dać do zrozumienia, że wiesz, gdzie
          pracuję? :-)))) Jeśli tak, to muszę stwierdzić, że mnie rozczarowujesz. Moja
          tożsamość i miejsce pracy nie jest dla stałych użytkowników forum żadną
          tajemnicą, bo też nigdy nie robiłem z tego tajemnicy. Mam więc tę przewagę nad
          Tobą i Tobie podobnymi, że nie ukrywam się za zasłoną anonimowości, żeby zza
          niej popisywać się "odwagą" wypowiadania nieprzyjemnych prawd. Pójdź w moje
          ślady, zapraszam. Połóż na szalę swój autorytet, zobaczymy ile będą warte Twoje
          słowa podpisane Twoim własnym, a nie moim imieniem. :-))
    • Gość: Sylwia Re: TU będzie Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:12
      Roman-mały zakompleksiony człowieczek.............
      • Gość: Adam Re: TU będzie Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:33
        to wszyscy od dawna wiedzą, moze cos nowego - albo wcale, eeeech
      • Gość: ciekawski Re: TU będzie Prezydent IP: *.crowley.pl 25.04.05, 16:43
        a interesik romus tez pewnie ma w zaniku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka