Gość: Krzysiek IP: *.c151.petrotel.pl 26.04.05, 23:30 Szukamy wokalistki/wokalisty do zespołu rockowego. Moj numer gg 1499067 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laura zainteresowanie ogloszeniem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:47 hej!!jestem Laura!!i chcilala bym nalezec do jakiegos fajnego zespolu:).Mam 15 lat mowią ze mam glos bardzo podobny do Janis Joplin.Dobrze sobie radze w rockowych, popowych i niektorych hard rockowych kawalkach.umiem szybko przejsc z wysokiego na niski ton i z ostrego na leki glos.Jesli jetes zainteresowany to napisz na maila; lililala@buziaczek.pl, gg: 5653561 lub kom:694497899!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szukamy wokalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:04 Mam 17 lat i chce spiewac dlatego szukam zespolu w ktorym bede mogla byc wokalistka.Mam mocny dzwieczny glos troche podobny do Dody.Ale bardziej lubie spiewac lagodnie i lekko.Mam za soba 10 lat szkoly muzycznej(gram na fortepianie)w tym 3 lata nauki spiewu(ale byl to spiew operowy)Jednak czuje ze nie w tym rzecz bo tak naprawde pragne spiewac pop,rock a najlepiej czuje sie w R&B,groove,jazz albo blues.Wlasciwie to moge spiewac wszystko tylko chce miec z kim i dla kogo.Po prostu uwielbiam spiewac!Prosze o kontakt mailowy:monika.wasko@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:57 Hey;) Podejmę pracę jako wokalistka. Mam 18 lat i duże doswiadczenie. Czekam na informadcje: gosia.galkiewicz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankha Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:01 skąd jesteście?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Szukamy wokalu IP: *.eranet.pl 21.01.07, 23:02 jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotowiczka Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:23 mam 13 lat. jestem z rzeszowa. szukam punktu zaczepienia. pisze wiersze nadajace sie czasami na teksty. watpie ze twoje ogloszenie jest jeszcze aktualne ale co mi szkodzi. umiem spiewac, nie boje sie tego robic. chodze na zajecia wokalne, czyli ksztalcenie sluchu i takie tam. czekam jc na odpowiedz. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:29 Witam . Mam 16 lat i być moze byłabym zainteresowana Twoją ofertą.Tylko podstawowe pytanie- skąd jesteście ? Bo nie wiem czy jest sens dojeżdżania. Ahaa a co do siebie to nie bede sie chwaliła nie wiadomo czym - powiem tylko ze mam dobry , mocny głos i chciałabym spróbowac pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Re: Szukamy wokalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:29 no witam. przypadiem zobaczylem wasze ogoszonko-mam nadzieje ze jest jeszcze aktualne.chcialbym w koncu sprobowac czegos innego jezeli chodzi o wokal. bylem prowadzacym glosem przez 3,5 roku w jednym zespole i ostatnio kilka miesiacy w nowo utworzonym ,lecz zycie czasem plata nam rozne , zaskakujace figle i musialem rozstac sie z nowym zespolem.obecnie brakuje mi tego.a chce sprobowac. wiec jezeli jest to wazne to prosze o odzew.bede wdzieczny. bartek p.s. to moj mail vic-22@o2.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:27 bardzo lubie śpiewać mam 17 lat marze o jakiejś karieże muzycznej,jeżeli propozycja jest aktyalna chciałbym z niej skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś