Dodaj do ulubionych

Szukamy wokalu

IP: *.c151.petrotel.pl 26.04.05, 23:30
Szukamy wokalistki/wokalisty do zespołu rockowego. Moj numer gg 1499067
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura zainteresowanie ogloszeniem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:47
      hej!!jestem Laura!!i chcilala bym nalezec do jakiegos fajnego zespolu:).Mam 15
      lat mowią ze mam glos bardzo podobny do Janis Joplin.Dobrze sobie radze w
      rockowych, popowych i niektorych hard rockowych kawalkach.umiem szybko przejsc
      z wysokiego na niski ton i z ostrego na leki glos.Jesli jetes zainteresowany to
      napisz na maila; lililala@buziaczek.pl, gg: 5653561 lub kom:694497899!!
    • Gość: monika Re: Szukamy wokalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:04
      Mam 17 lat i chce spiewac dlatego szukam zespolu w ktorym bede mogla byc
      wokalistka.Mam mocny dzwieczny glos troche podobny do Dody.Ale bardziej lubie
      spiewac lagodnie i lekko.Mam za soba 10 lat szkoly muzycznej(gram na
      fortepianie)w tym 3 lata nauki spiewu(ale byl to spiew operowy)Jednak czuje ze
      nie w tym rzecz bo tak naprawde pragne spiewac pop,rock a najlepiej czuje sie w
      R&B,groove,jazz albo blues.Wlasciwie to moge spiewac wszystko tylko chce miec z
      kim i dla kogo.Po prostu uwielbiam spiewac!Prosze o kontakt
      mailowy:monika.wasko@interia.pl
    • Gość: Gosia Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:57
      Hey;) Podejmę pracę jako wokalistka. Mam 18 lat i duże doswiadczenie. Czekam na
      informadcje: gosia.galkiewicz@interia.pl
    • Gość: ankha Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:01
      skąd jesteście?/
    • Gość: maga Re: Szukamy wokalu IP: *.eranet.pl 21.01.07, 23:02
      jestem zainteresowana
    • Gość: kotowiczka Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:23
      mam 13 lat. jestem z rzeszowa. szukam punktu zaczepienia. pisze wiersze
      nadajace sie czasami na teksty. watpie ze twoje ogloszenie jest jeszcze
      aktualne ale co mi szkodzi. umiem spiewac, nie boje sie tego robic. chodze na
      zajecia wokalne, czyli ksztalcenie sluchu i takie tam. czekam jc na odpowiedz.
      pozdrawiam!
    • Gość: lady Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:29
      Witam . Mam 16 lat i być moze byłabym zainteresowana Twoją ofertą.Tylko
      podstawowe pytanie- skąd jesteście ? Bo nie wiem czy jest sens dojeżdżania.
      Ahaa a co do siebie to nie bede sie chwaliła nie wiadomo czym - powiem tylko
      ze mam dobry , mocny głos i chciałabym spróbowac pozdro
    • Gość: malutki Re: Szukamy wokalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:29
      no witam. przypadiem zobaczylem wasze ogoszonko-mam nadzieje ze jest jeszcze
      aktualne.chcialbym w koncu sprobowac czegos innego jezeli chodzi o wokal. bylem
      prowadzacym glosem przez 3,5 roku w jednym zespole i ostatnio kilka miesiacy w
      nowo utworzonym ,lecz zycie czasem plata nam rozne , zaskakujace figle i
      musialem rozstac sie z nowym zespolem.obecnie brakuje mi tego.a chce sprobowac.
      wiec jezeli jest to wazne to prosze o odzew.bede wdzieczny. bartek p.s. to moj
      mail vic-22@o2.pl pozdro
      • Gość: kacper Re: Szukamy wokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:27
        bardzo lubie śpiewać mam 17 lat marze o jakiejś karieże
        muzycznej,jeżeli propozycja jest aktyalna chciałbym z niej skorzystać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka