Gość: nafciarz IP: *.c151.petrotel.pl 27.04.05, 21:33 PŁOCCY KIBICE ON-LINE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zks Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:47 marcin figacz to lamus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zks Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.c151.petrotel.pl 28.04.05, 15:41 Autor: Gość: zks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 27.04.2005 21:47 jak jestes taki mocny to podaj mi swoja ksywke, tu czy na maila ( kibiceplocka@wp.pl) czy jak zwykle milczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.chello.pl 27.04.05, 23:30 beznadziejna ta stronka i nie mówię tutaj o treści tylko o wykonaniu.w przeglądarce firefox po wejściu na nią albo się zawiesza i zamyka albo zastyga w bezruchu.albo coś się robi dobrze albo w ogóle się tego nie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:57 A kogo obchodzi ten Twój Firefox? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szejk Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 14:33 Mnie obchodzi.wiesz co to prawo konkurencji?każdy moze korzystać z takiego opraogramowania jaki jemu się podoba.i nie musi to być Twój ulubiony Explorer, lecz właśnie Firefox.nie jest to doskonała przeglądarka, lecz jest ona lepsza od Explorera, ponieważ nie ściąga tyle wirusów co Explorer;a poza tym bardzo często strony, których nie otwiera Explorer otwiera właśnie Firefox-tak jest na przykład bardzo często w przypadku www.wp.pl, czy onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.chello.pl 28.04.05, 16:12 Zresztą mi nie chodzi o to czy kogoś obchodzi "mój" FF.tak się składa że to najpopularniejsza po IE przeglądarka i co ważniejsze najszybciej zyskuje nowych użytkowników i nie liczenie się przez webmastera z jego użytkownikami jest zwykłą ignorancją ewentualnie brakiem umiejętności stworzenia strony działającej pod wieloma przeglądarkami tudzież lenistwem.albo wszystkiego po trochu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jayjay Re: Wisła nie może się doczekać IP: 81.6.129.* 29.04.05, 12:38 Ale się uśmiałem czytając ten artykuł. Że niby Wisła mogła wygrać w Kielcach, przecież Vive mogło ich rozjechać 10 golami i nikt z Wisły nie miałby pretensji. Ale i tak najlepszy jest tekst o wywracaniu. I to jeszcze Wiśniewski, który wywracał sie przy każdej okazji śmie mówić,że nie udawali. A ten tekst że przed niedzielnym meczem tez pojadą na jakieś zadupie to juz szczyt. Przeciez nie będzie żadnego niedzielnego meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafciarz Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.plock.mm.pl 30.04.05, 00:07 Nie żebym był zgryźliwy ale z każdej literki twojego postu wyziera paniczny wręcz strach o jutrzejszy (sorry - już dzisiejszy) mecz.Spokojnie, co ma być to będzie, niech wygra lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jayjay-a Re: Wisła nie może się doczekać IP: *.c151.petrotel.pl 29.04.05, 13:14 jayjay smiej sie puki mozesz w niedziele juz nie bedzie Ci tak do smiechu. Mistrzem Polski jest Wisła!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś