Gość: CYCEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:43 POSZUKUJĘ PRAWNIKA KTÓRY SPECJALIZUJE SIĘ W SPRAWACH ODSZKODOWAWCZYCH CHODZI O ZDROWIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iks Re: PILNIE PRAWNIK POTRZEBNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:19 Józef Siemiątkowski ul. Tumska 6 - ekspert jeżeli chodzi o płockie warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYCEK Re: PILNIE PRAWNIK POTRZEBNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:02 SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA INFO SPRAWDZĘ NAPEWNO JAK SIĘ NADA TO PODZIĘKUJĘ JECZSZE RAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalelczkas Re: PILNIE PRAWNIK POTRZEBNY IP: *.c158.petrotel.pl 11.05.05, 16:05 Gość portalu: iks napisał(a): > Józef Siemiątkowski ul. Tumska 6 - ekspert jeżeli chodzi o płockie warunki łaaaaaaaaaaaaabuhahahahahha hahahaha Józef siemiątkowski buahahahhahaahah ekspert :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: PILNIE PRAWNIK POTRZEBNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:37 To ja potrzebuje pilnie prawnika, karnistę. O cholera, umoczyłem temat z pewną działką. Coś tam nadużyłem praw, czy niedopełniłem obowiązków. Ale ja przecież obowiazkowo odbieram co miesiąc wypłatę. Nie rozumiem, bo ktoś mnie wpuszcza w kanał. Odpowiedz Link Zgłoś