Gość: Werdan IP: *.eu.org 30.05.05, 22:59 >Do komisji przysłany został w międzyczasie wniosek grupy płocczan o nadanie > przeprawie imienia Bożego Miłosierdzia. Dobre :D ... a wiec most Solidarnosci ... no trudno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: Most Solidarności IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 23:12 Jeśli Kolczyński reprezentuje "Solidarność" to ja nie chcę takiej nazwy . Cała nadzieja w radnych , ze nie przegłosują tej nazwy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridge Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:23 Czyżby nowa utrata możliwości wybrania naszego lokalnego patrona ? I to sławnego, historycznego i nie politycznego---bez teczki i podejrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Most radnego ZENONA-SYLWESTRA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:32 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrploc Re: Most Solidarności 31.05.05, 07:56 Trzeba było głosować i namówić do głosowania swoich znajomych a nie teraz narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Most Solidarności IP: *.c152.petrotel.pl 08.06.05, 08:49 Proponuję aby most zamiast Solidarności nosił imie Księgowej Solidarności regionu Płockiego, mówiąc krótko most VIOLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:46 >W przypadku propozycji nadania przeprawie imienia Papieża oraz Bożego Miłosierdzia komisja musi zwrócić się o zgodę do Kurii Diecezjalnej. Musi??? Jeeezu gdzie ja żyję. To jest demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydo Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:06 Od początku wiadomo było, że będzie to most Solidarnośći, bo Milewski musiał to załątwić swoim kolegom z ulicy Jachowicza. Zawsze trzeba mieć gdzie wrócić. przypominam, że tam głowną księgową jest niejaka Kulpa Viola. A przecież już za ponad rok wybory i dla MIlusi zabraknie miejsca w ratuszu, co najwyżej w radzie osiedla. Tylko nie wiadomo, której - czy tam gdzie mieszka (Imielnica), czy tam gdzie jest zameldowany (Winiary). I jak ato demokracja - plocczanie zadecydowali, a przecież pozbawiono ich możliwości wyboru - nie mogą wybrać nazwy Jana Pawła II. To jest właśnie demokracja w wydaniu Wyborczej i Milewskiego, ktrzy zawarli sojusz w tej sprawie. Ohyda . I to jest właśnie draństwo. Mówi się, że Wiśnia politykuje w tej sprawie, a jest dokładnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Most Solidarności IP: *.c158.petrotel.pl 31.05.05, 08:46 Tak jest. Nazwa została już wybrana. To most "SOLIDARNOSCI", a nie inaczej. Proszę zobaczyć jak rozłożyły się głosy. I na tym powinno sie skończyć dyskusję. Gazeta ponosi winę za przeciągania tego gadania, tego mielenie powietrza. Nikomu to nie potrzebne. Jako czytelnicy dajemy łatwo się wciągać , a następnie podpuszczać w bezsensowne gadanie. Do tego stopnia, że słyszę chichot z ...redakcji. Oj, brzydko, brzydko. Reasumując, jest most Solidarności i na tym kropka. Oczywiście kropka nie na moście, a po temacie. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ziomka Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:50 Chyba nie czytałeś poprzedniego wpisu. To rada miasta, a nie wyborcza i Milewski wybierają nazwę dla płockiego mostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Most Solidarności IP: *.c158.petrotel.pl 31.05.05, 10:37 Cały czas mam na uwadze wskazana ilość głosów. Jeżeli tak ludzie (czyt. płocczanie, czytelnicy zdecydowali to co ma do tego tzw. rada miasta? Nie należy ulegać w demokracji wydumanym autorytetom. Po prostu większość decyduje. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Most Solidarności 31.05.05, 12:18 Większość decyduje??? Człowieku, w tym plebiscycie wzięło udział ok.1000 osób! Taki ułamek ma decydować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Most Solidarności IP: *.c153.petrotel.pl 31.05.05, 10:16 Absolutnie sie nie zgadzam na Most Solidarności, to kpina.Powinien miec nazwe zwiazaną z Płockiem - a więc im.Bolesława Krzywoustego, bo wtedy stolica była u nas, Jana Pawła II, bo był Papiez w Płocku, albo też, czego nikt nie zaproponował im. Władysława Broniewskiego. Jakim był człowiekiem, to wiemy, miał wzloty i upadki, ale zawsze podkresłał,ze " mnie ta ziemia od innych drozsza".....No i był wielkim poetą, czego w Płocku wcale sie nie zauważa. Proszę spojrzec jak wyglada Jego dom rodzinny i otoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy2005 Re: Most Solidarności 31.05.05, 10:22 Absolutnie nie zgadzam się na Most Solidarnosci, wg mnie to kpina, chodzi o to, aby ktos z Solidarnosci zaszczycił otwarcie tego mostu, tylko op to. Uważam, ze most , jego imie, powinno byc zwiazane z naszym miastem, a więc Most Piastowski, lub Krzywoustego, bo wtedy stolica była u nas, albo Jana Pawła II, bo zaszczycił nas swoja obecnoscia,albo tez powinien nosic imię naszego wielkiego poety Broniewskiego. Miał on wzloty i upadki, ale zawsze twierdzi, ze " mnie ta ziemia od innych drozsza ".... O Broniewskim sie nie pamieta, wystarczy popatrzec jak miasto dba o jego dom rodzinny na Kosciouszki. Tam powinno byc muzeum, a rosna chwasty.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrploc Re: Most Solidarności 31.05.05, 10:43 A czy byłaś jedną z siedmiu osób głosujących za nazwą "Piastowski"? Ludzie! Nie chodzicie na wybory, nie głosujecie w referendach a potem narzekacie. Jeżeli taka jest wasza postawa ("bo to i tak nic nie zmieni") to uszanujcie wybór większości. 758 : 77 głosów. To mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie oglady Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:09 nie no poraz kolejny widac jakim jestesmy zasciankiem.Pierwszy niewypal: stadion wisly plock imienia Kazimierza Górskiego( swoją drogą wielki szacunek dla tego pana)a drugi to most imienia solidarności.Z drugiej strony dzieki takim akcjom wiemy ze to Polska wlasnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ziomka Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:52 Ty nadal nie wiesz, o co chodzi. Plocczanie nie zadecydują o nazwie miasta. Kapituła z sobie wiadomoych powodów pozbawiła ich możliwości głosowania na most Jana Pawła II. Gdyby do tego doszło, wówczas Jan Paweł II wygrałby w cuglach (patrz opinie forum w tej sprawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Most Solidarności IP: *.c155.petrotel.pl 31.05.05, 13:49 Jezuuuuuuuu! Jeżeli tzw. kapituła zrobiła to o czym ty wiedziałeś, a ja nie miałem pojęcia to cofam wszystko co napisałem wyżej. Pierwszy wezmę sztandar roztropności i stanę na przeciw tej kapitule. Za to,że robią ludzi w buca i się rządzą. Myślę tak: nasz most - to my wiemy jak go nazwać!. Powiedziałem. W morde jeża! Ale mnie wkurzyli, Gościu... Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Most Solidarności 01.06.05, 10:11 Gość portalu: ziomek napisał(a): > Myślę tak: nasz most - to my wiemy jak go nazwać!. Powiedziałem. W morde jeża! NASZ? Jaki nasz? Taki on mój, jak i twój, ale to nie znaczy, że ty i ja mamy prawo o nim decydować, ponieważ to by zakrawało na anarchię! Musi być jakaś władza, która trzyma w garści postronki sterów... Ja rozumiem, że dobrze byłoby wybrać nazwę dla mostu poprzez jakieś głosowanie _w cywilizowany_ sposób, ale posty w stylu tego wyżej łagodnie mówiąc rozśmieszają mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frost Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:13 Ja glosowalem za Krzywoustym... Ale wybrali niech ich strzeli... :[ Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Pospolite ruszenie-bzdura!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:18 "Pospolite ruszenie"piszą w tekście a póxniej ranking głosów i wychodzi zaledwie ok.800 na 130 tys. płocczan to chyba niewiele jak na kiluletni konkurs i trudno nazwać to pospolitym ruszeniem:) - bzdura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielin Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:46 Jaki kurna most Solidarności?! Jakie pospolite ruszenie? Pogieło ich chyba z ta nazwą. Nazwa ma być związana z Płockiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Tylko Most Krzywoustego ! IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 13:59 Most Solidarności mógłby stanąć w wielu innych miastach- Gdańsku, Szczecinie, Wrocławiu, Warszawie czy Katowicach (bo wszędzie tam działała opozycja antykomunistyczna), a księżę Bolesław Krzywousty (nie król !) najlepiej przypominałby o tysiącletnich dziejach Waszego grodu i czasach, gdy Płock był nie tylko stolicą Mazowsza, ale de facto całej Polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLO JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:17 Tylko tak a nie inaczej ewentualnie ściśle związana z naszym pięknym miastem wiec Bolesława Krzywoustego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubson Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:49 Jesli mial bym mozliwosc glosowania na Jana Pawla II to oddal bym swoj glos na niego. Reszta nazw nawet nie powinna byc bran w porownaniach. A teraz jesli przejdzie nazwa Solidarenosc to bedziemy mieli most im fabryki czekoladek :_))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płock Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:04 Myślę, że dobrze iż wygrała ta nazwa. Jest ona bardzo blisko związana z Janem Pawłem II. Przecież nie ukrywajmy, że gdyby nie Papież, gdyby nie Jego słowa o "odnowę tej ziemi" nie byłoby, a na pewno nie wtedy SOLIDARNOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płock ciąg dalszy mojej wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:07 Poza tym nie jest to SOLIDARNOŚĆ w cudzysłowiu. Można to interpretować jako solidarność międzyludzką - "Nie ma solidarności bez miłości" - to też z Jana Pawła II, którego Imieniem tak wielu chce nazwać ten most. Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Most Solidarności 01.06.05, 10:15 Gość portalu: płock napisał(a): > o "odnowę tej ziemi" nie byłoby, a na pewno nie wtedy SOLIDARNOŚCI. Podziękuj "solidarności" za wielkie bezrobocie, biedę, oligarchów, afery, bezczelnych polityków itd itd. Odpowiedz Link Zgłoś
workolot Re: JAN PAWEŁ II 04.12.13, 20:12 Nie wiem czy to przeczytasz. Twój idol prawdopodobnie również "lubił" dzieci. A już co najmniej innych męzczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:23 dyskusja interesująca i wyjątkowo merytoryczna czyli na poziomie ja bym wolał Most Książąt Mazowieckich , gość "płock" celnie powiedział - to most solidarności , tórej dziś tak mało i hołd dla Papieża Płock nigdy nie był stolicą Polski lecz dzielnicy, eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek SOLIDARNOŚĆ PŁOCKA Z RADZIWIEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:25 A może ludzie ( w tym komisja ) nie wiedzą , że historia Płocka zaczęła się znacznie wcześniej niż w roku 80 . Nie wiem tylko skąd wzięło się w nazwie miasta " Stołeczny , Książęcy "Może ci co na to wpadli i ci co póżniej przegłosowali ( jednogłośnie ) byli mądrzejsi od tych co to pamięcią po za ostatnie 25 lecie nie sjęgają UMNIEJSZAJĄC TYM PŁOCKOWI i jego chlubnej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latar Re: SOLIDARNOŚĆ PŁOCKA Z RADZIWIEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:18 A dlaczego nie most OPZZZ-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurczyk Re: SOLIDARNOŚĆ PŁOCKA Z RADZIWIEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:19 ja proponuje most "Solidarnosći 80" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: SOLIDARNOŚĆ PŁOCKA Z RADZIWIEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:20 A ja Związku Nauczycielstwa Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 10:20 Najlepiej Zenona Sylwestra Wiśniewskiego. Przecież zapada Płocczanom w pamięci jako wybitny szmaciarz i krętacz. Gdyby głosować na najbardziej beznadziejnego radnego, którego miasto i wyborcy powinni się wstydzić, na pewno zająłby pierwsze miejsce. Straszy wszystkich jak mafiozo. Każdy dyrektorek z budżetówki się go boi, nawet prezydent Milewski. A może coś w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:17 Ale ten Wiśniewski narobił, po prostu popsuł plan tych co rządzą miastem wraz z Gazetą Wyborczą. Prawdopodobnie wiedział on o zamiarze kapituły i wyprzedził ich o jeden ruch. Pewnie gdyby złożył inną propozycję to pewnie by nie przeszła, a za tą to nawet lewica zagłosowała. A tak skrzętnie przygotowany plan wziął w łeb i Prezydent Milewski nie pochwali się w grudniu na sesji gdzie będą obchody 25-lecia powstania Solidarności piękną nazwą nowego mostu. Tak trzymać i nie popuszczać -jak mówił Jan Paweł II. Rozumiem już wsciekłość sympatyków Solidarnosci i gazety na tego radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOCJALIZMTOPODATKI Na tym Forum można czegoś pewnego sie dowiedzieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:30 Jedni głoszą ze most solidarności, inni że im.JP II czy ktoś wie coś pewnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @rmator Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:17 Proponuję nazwę Miłosierdzia Bożego.Na przyczółkach postawić pomniki Jana Pawła II.Zastanowić się nad zmianą nazwy naszego miasta z Płock na (...?...)i o to zapytać Kurię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Most Solidarności IP: 193.59.95.* 02.06.05, 07:31 Czy mieszkańcy Płocka muszą być zawsze skazani na nazwy: solidarność czy związane z klerem. Trudno zaakceptować inną nazwę? Jeśli radni są z grupy "świętych lub solidarnościowej" to serwują nam swoje slogany. Dlaczego brakuje logicznych nazw np historycznych itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STAŚ Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:01 Nazwa mostu uniwersalna. " VICTORIA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:48 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frost Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:03 ZA??!! Solidarnosci? Ja mam nadzieje ze to nie przejdzie! Musi byc cos historycznego, ale nie z tej strony... Ksiecia lub Ksiazat! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:42 Książąt Solidarności ? eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 09:53 Jestem przeciw każdej, Ale śmiejąc się może to być np. :Most baronów Solidarności", przecież z Płocka lub najbliższych okolic pochodzą tacy działacze jak Tadeusz Mazowiecki, Lech Wałęsa czy Hanna Gronkiewicz-Waltz, Andrzeje Celiński czy Szczepan Targowski. Głupota ludzka sięga granic. Jestem za referendum w sprawie- wyłonienia nazwy dla płockiego nowego mostu. Niech wyszyscy się wypowiedzą i wtedy zapadnie decyzją która zobliguje radnych do uchwalenia takiej nazwy jaką płocczanie wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:06 trzeźwiałeś czy co ? już się wypowiadali a ty nie zdążyłeś ? znam cie długo, nie chlej tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:10 Do Kiera.Po pierwsze - baronowie to tylko w S.L.D., druga sprawa Celiński, owszem był kiedyś w zw.zaw."SOLIDARNOŚĆ" - niestety okazał się wielkim zdrajcą.Po trzecie most nie miałby nazwy od nazwisk tych ludzi których wymieniłeś, a od wielkiego ruchu społecznego związanego ze zw.zaw. "SOLIDARNOŚĆ",ruchu który przyniósł nam wolność, może troszkę inaczej sobie to wyobrażaliśmy, ale jest jak jest - niestety ludzie którzy nami rządzą położyli przysłowiową laskę na naród, a ich celem stał się tylko własny dobrobyt,ale ja wierzę że będzie lepiej - a wiara czyni cuda-. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Most Solidarności IP: *.c153.petrotel.pl 05.06.05, 10:15 Ręce opadają! Kto steruje wyborem nazwy mostu. Kto pozwala na taki kociokwik? Gazeto! Będzie na ciebie. Ale, a`propos. Jak sie nazywa rondo na Radziwiu zaraz za starym mostem? Jakoś na L...? O kogo chodzi? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:28 Mam : im. Utrwalaczy ................ kretynom chyba pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanka Re: Most Solidarności IP: *.c154.petrotel.pl 05.06.05, 15:42 Wszystko, tylko nie ta nazwa. Nie pasuje ani do naszego miasta, ani do tego mostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipek Re: Most Solidarności IP: *.c154.petrotel.pl 11.06.05, 09:06 Mam! Mam nazwe: Niech bedzie to most imienia Miry (tej od Mazowsza). I koniec z ta polityka na moscie bo sie zawali od tego ciezaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Most Solidarności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:11 pomysł niezły, pewnie spóźniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jw.jw Re: Most Solidarności i jego bob budowniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 12:15 Słyszałam, że pan inżynier Wyrębkowski dostał niezwykłe wyrazy uznania dla swojej inżynierskiej maestrii na zjeździe Izby Inżynierów. Ilość głosów które dotał w wyborach świadczy o tym, że nie jest sam i ludzie go doceniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Most Solidarności i jego bob budowniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 09:28 Podobno dostał poza swoim jeszcze jeden głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Most Solidarności i jego bob budowniczy IP: 95.178.0.* 08.12.13, 15:51 To chyba Wyrębkowski napisał, a prawda jest taka że dostał dwa głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merry mira Re: Most Solidarności i jego bob budowniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 21:00 To trochę mało. Via Europe zagrożona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Most Solidarności i jego bob budowniczy IP: *.c158.petrotel.pl 08.12.13, 21:39 Siostro, lewatywa dla neoplusa i niech serwisuje dalej trolowanie zanim zacznie pracę przy listach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkw Re: jacek i jego antydemokratyczny popęd.... IP: *.c157.petrotel.pl 09.12.13, 21:05 jacol pamiętaj, tylko STOPERAN cię uratuje ! Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą,gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostalnik Re: jacek i jego antydemokratyczny popęd.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 07:47 Jasiek co słychać? Co teraz budujesz? Kto ciebie zatrudnił i na jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkw Re: jacek i jego antydemokratyczny popęd.... IP: *.opera-mini.net 11.12.13, 11:02 jacek aż taki głupi nie jest i na błędach się uczy, teraz ze dwie ryzy dorobi na każdy lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: jacek i jego antydemokratyczny popęd.... IP: *.092.c73.petrotel.pl 11.12.13, 15:42 Nie widać poprawy, Intelektem nie błyska teraz tyż. A chłopaki ze słodkich nie mogą mu wybaczyć, że dakiego wstydu im przyniós gdy go w tym maluchu .... Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkw Re: jacek i jego antydemokratyczny popęd.... IP: *.opera-mini.net 11.12.13, 16:30 nic dziwnego. takiego pajaca w całej historii miasta nie było żeby wpaść w taki głupi sposób :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkw Re: jacek pechowiec :] IP: *.opera-mini.net 11.12.13, 16:42 tzdarzenie pechowca jacka jest mniej więcej taki samo małoprawdopodobne i obciachowe jakby kogoś w strefie umiarkowanej na sr...niu w lesie nosorożec dopadł nadziewając rogiem prosto w doopsko :DDD Odpowiedz Link Zgłoś