chorzowianin7 03.12.04, 14:27 W porownaniu z innymi forami to jest troche malo zywe dlaczego? przeciez nasze miasto jest duze i ciekawe .dalej szukam kontaktu z batorowcami pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: szkoda to 04.12.04, 18:56 chorzowianin7 napisał: > W porownaniu z innymi forami to jest troche malo zywe dlaczego? przeciez > nasze miasto jest duze i ciekawe .dalej szukam kontaktu z batorowcami > pozdrawiam wszystkich. Jawohl,wszyckich ze Bismarkhity pozdrowiom. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
chorzowianin7 Re: szkoda to 04.12.04, 19:31 Jestes absolwentem batorego moze konczyles slowaka lub curie? Odpowiedz Link Zgłoś
chorzowianin7 Re: szkoda to 04.12.04, 19:39 szukam tez kontaktu z ludzmi z d. os. gagarina :) albo hugobergu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: szkoda to 04.12.04, 19:57 chorzowianin7 napisał: > Jak tak to podaj rocznik! Skąd ten rozkazujący ton? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: szkoda to 06.12.04, 12:17 chorzowianin7 napisał: > Nie rozkazuje tylko pytam Rico! Nie wiedziałem,że wykrzyknik jest znakiem pytającym. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: szkoda to 06.12.04, 16:32 Chorzowianin sami tworzymy to forum takim jakim jest, od nas zalezy jego "zywosc" najlepiej to narzekac, ze malo sie dzieje od samego czytania postow nie przybywa od jakiegos czasu nie jest wcale tak zle, a ja optymistycznie mysle ze bedzie jeszcze lepiej:-) jesli chodzi o szkole - dwa lata chodzilam do Curie, na szczescie pozniej przenioslam sie gdzie indziej, byla to jedna z lepszych moich decyzji w zyciu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: szkoda to 06.12.04, 22:03 Ja dodam,kiedyś,patrząc na Słowak,ukradliśmy tą wielką wycieraczkłę u drzwi wejściowych Curie. Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: szkoda to 07.12.04, 10:45 Jo kole "Mecenasa" na Granicznyj miyszkoł. Terozki na Kolmance. A łod noygo roku na Świyntochlowice sie przekludzom... Serwus Rico! Co tam u Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: szkoda to 07.12.04, 11:35 reden6 napisał: > Jo kole "Mecenasa" na Granicznyj miyszkoł. Terozki na Kolmance. A łod noygo > roku na Świyntochlowice sie przekludzom... > > Serwus Rico! Co tam u Ciebie??? Serwusik!! Reden, mo tydziyń fraj,rojber Hanys mi lacie po...pier..papiyr,durś goni drugigo rojbra,smakuje,nic nowygo... lepi powiydz,co je u Cia,ciongniys na Swiyntyhlewiki?,toni,lepi? pośli mi nowy bildy?,mjy to raduje... pozdor Rico Odpowiedz Link Zgłoś