Dodaj do ulubionych

jaką wodę pijecie?

IP: *.plock.mm.pl 12.06.05, 14:48
Oto jest pytanie.
Mojej siostrze coś się w głowie pomieszało nomen omen przyszywanej Warszawiance, kupuje tylko "Nałęczowiankę" bo "koty tylko ją piją"
Dała kotu na spróbowanie, jedną drugą, Nałęczowianka trafiła na dobry dzień kota i tak zostało.
Wczoraj w Auchan reklamowali Żywiec Smako-łyk - całkiem dobry, ale kosztuje 2,69 więcej niż Nałęczowianka.
Ja tam ogólnie mam swoją ulubioną wodę, mało kto wie że jest coś takiego i jest dobra - tzn. mi smakuje najlepiej - "Krystynka" super woda z Ciechocinka, to jest to, to jest ten smak :-)) jest tak dobra, że nawet w Płocku nie sprzedają
a Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ernest_pinch Re: jaką wodę pijecie? IP: *.pw.plock.pl 12.06.05, 15:00
      Gość portalu: długopisem napisał(a):

> dobra - tzn. mi smakuje najlepiej - "Krystynka" super woda z Ciechocinka, to j
      > est to, to jest ten smak :-)) jest tak dobra, że nawet w Płocku nie sprzedają
      > a Wy?

Jak to nie sprzedaja? W hurtowni wod mineralnych na filtrowej widzialem.
      A sam pije rotacyjnie - piwniczanka, muszynianka, wielka pieniawa, slotwinka :)
      • Gość: adam Re: jaką wodę pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:06
        na zupę , herbatę itd. 5 litrowa jakaś
    • roman_j Re: jaką wodę pijecie? 12.06.05, 18:52
      Najczęściej pije Płocką Kranówkę po przegotowaniu. Oprócz teo w domu zawsze stoi
      jakiś baniak 5-litrowy, ale nie przywiązuję wagi do marek, więc stoi akurat to,
      co było pod ręką w sklepie.
      Aha. Moje koty też piją Płocką Kranówkę i nie wybrzydzają. Zresztą kocim gustem
      bym się nie kierował, bo one wsuwaja też nerki (nawet na surowo), do czego ja
      nie potrafiłbym się przekonać. ;-))
    • Gość: wet wet wet mokrą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:43
      • Gość: oi Re: mokrą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:10
        pewnie chemię z Wisły pijesz i ci odwala ?
    • Gość: Jurek Re: jaką wodę pijecie? IP: 193.109.244.* 13.06.05, 14:21
      a co ja zwierze zeby wode pic ? ;)
      jak juz to zywiec, z babelkami i bez
    • Gość: ziomek Re: jaką wodę pijecie? IP: *.c158.petrotel.pl 13.06.05, 17:44
      Tylko nisko sodową. Dobra jest Nałęczowianke nie gazowaną. (Pewnie teraz już
      jej nie dostanę...;-))).
      Smacznego!
      • Gość: zxc Re: jaką wodę pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 06:30
        Nałęczowianka jest dobra
        ale ta nazwa - coś pedalstwem zalatuje
        • Gość: ??? Re: jaką wodę pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:09
          mało sodu ma Ustronianka, nie gazowana sztucznie a naturalnie, lekko
    • Gość: gazmen Re: jaką wodę pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:46
      a ja piiije Wyborowa yk :-P
    • Gość: X Re: jaką wodę pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:16
      Najlepsza 40, lub 45% może też być bimberkówka, ale minimum 57%
      • Gość: olo Re: jaką wodę pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:31
        najlepza była staropolanka,ale ciężko ja kupic w płockich sklepach
    • Gość: asf Re: jaką wodę pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:33
      wszystko tylko nie woda z Wisły

pij mleko,
      będziesz kaleką
    • Gość: :-) MOKRĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka