Dodaj do ulubionych

Małgorzata Duch???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:44
Co sądzicie o nauczycielce polskiego z Jagiellonki p. Małgorzacie Duch??
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Małgorzata Duch??? IP: 8.254.124.* / 208.254.125.* 20.06.05, 11:15
      Ładna laska, trochę się marnuje w tej szkole :-))
      lepiej by się zajęła własnymi dziećmi bo mają braki w wychowaniu

pozdrawiam Panią Małgosię
      • Gość: zyta Re: Małgorzata Duch??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:21
        no dzięki, he he, ale bardziej chodziło mi o to czy jest surowa, czy nie, jaka
        jest jako nauczycielka?? A tak na marginesie to moi koledzy uważają, że jest
        wyjątkowo brzydka, no ale rzecz gustu - ja jej jeszcze nie widziałam, tylko
        ktoś mnie nią postraszył, a że wybieram się do Jagiellonki to chciałabym
        wiedzieć nieco więcej na temat tej pani. Dzięki Michał za odpowiedź.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: Michał Re: Małgorzata Duch??? IP: 8.254.124.* / 208.254.125.* 20.06.05, 11:30
          miałem przyjemność poznać prywatnie, ale to jakiś czas temu było, w każdym razie
          dla mnie była sympatyczna :-) może trochę więcej wymagać, ale krzywdy Ci nie zrobi, najwyżej Cie trochę więcej nauczy
          • Gość: zyta Re: Małgorzata Duch??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:33
            i o to chodziło :)))) nie mam nic przeciwko, żeby mnie czegoś nauczyła, tylko
            wiesz, nie lubię nauczycieli co wymagają, ale z siebie to nic nie potrafią dać.
            Dzięki bardzo, pozdrawiam :)
        • Gość: Damian Re: Małgorzata Duch??? IP: *.class146.petrotel.pl 20.06.05, 14:09
          Gość portalu: zyta napisał(a):

> A tak na marginesie to moi koledzy uważają, że jest
          > wyjątkowo brzydka, no ale rzecz gustu

to samo mówią o Tobie, no ale rzecz gustu
        • Gość: absolwent Re: Małgorzata Duch??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:05
          współczuję Ci, że wybierasz się do tej szkoły. Jeszcze się zastanów. Ja bym nie
          popełnił teraz tego błędu. Dobrze, że mam to już za sobą.
    • Gość: ha ha ha Re: Małgorzata Duch??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:54
      ha ha ha - niezla laska - z ktorej strony? ha ha ha ha ha ha ha ha
      • Gość: Damian Re: Małgorzata Duch??? IP: *.class146.petrotel.pl 20.06.05, 14:10
        przejrzyj się w lusterku, hahahahahahhahahahahahaha
    • Gość: Magda Re: Małgorzata Duch??? IP: 193.59.95.* 22.06.05, 11:01
      Znam Małgosię od wieeelu lat. Kiedyś była bardzo dobrą uczennicą, a zawód
      nauczyciel wybrała z powołania, a nie z "braku laku". Nie wiem jak uczy, bo
      mnie nie uczyła ale słyszałam bardzo dobre opinie, więc mam nadzieję, że tak
      jest!
      Jeżeli jest takim samym nauczycielem, jak osobą prywatną to świetnie trafisz!
      Jest przesympatyczna i bardzo miła, a przy tym wesoła, i z poczuciem humoru!
      Myślę, że nie poinieneś się obawiać! Powodzenia!
      • Gość: Karolina Re: Małgorzata Duch??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:51
        To moja wychowawczyni :) Uczy bardzo dobrze ale tez wiele wymaga. Nauczycielka
        z pasją i naprawde możesz być pewna że cie dobrze nauczy. Co tydzien
        wypracowanko i jakaś kartkóweczka ale jest naprawde w porządku. Pozdrawiam
      • Gość: bzyka_87 Re: Małgorzata Duch??? IP: *.c157.petrotel.pl 21.08.05, 21:53
        tak sie składa, ze mam przyjemność być wychowanką tej pani. i bardzo sie z tego
        powodu ciesze. fakt, że w czasie roku szkolnego bywam troszeczke przemęczona
        ilością wypracowań ( co tydzień) i kartkówek z lektur ( co lektura), ale pani
        Duch jest superową nauczycielką. wie czego może wymagać od ucznia, alę wymaga
        też od siebie.
        • Gość: windsurf3r Re: Małgorzata Duch??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:17
          Przez dwa lata uczyla mnie polskiego , swietna nauczycielka super pedagog i mila
          osoba. Oczywiscie jezeli zajdziesz jej za skore jakimis glopimi akcjami to nie
          bedzie milo ale przeciez z kazdym tak jest. Jak ja bedziesz traktowac tak samo
          bedzie traktowac ciebie uwazam ze jest bardzo fair w stosunku do uczniow no i
          organizuje super wycieczki pozdrawiam
          • Gość: Mo Re: Małgorzata Duch??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.08.05, 13:08
            Bardzo miła nauczycielka, ale również wymagająca. Musisz czytać lektury, a nie
            ściągi. Co do Twojego wyboru Jagiellonki...to jeśli masz mocne nerwy i dużo
            zapału do nauki to możesz spokojnie się tam uczyć.
            Pozdrawiam.
    • Gość: milenka Re: Małgorzata Duch??? IP: *.c154.petrotel.pl 30.08.05, 13:14
      Jest niezastąpiona. Mogliśmy się o tym przekonać, kiedy odeszła na urlop
      nacierzyński ;)
      Trzeba lektury czytać i się często zgłaszać, a czwóreczki same się pojawią w
      dzienniku :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka