Dodaj do ulubionych

biura podróży

21.06.05, 14:49
Witam mam zapytanie o płockie biura podróży - które jest w miarę pewne, ma
przystępne oferty i gdzie polecacie wypoczynek?
Obserwuj wątek
    • monia515 Re: biura podróży 21.06.05, 14:59
      Bardzo fajne biuro jest na Jachowicza w budynku dawnego PKSu. Pracuje tam
      dziewczyna - bardzo miła, pomocna, wyszukuje oferty, pokazuje zdjęcia....
      naprawdę polecam. Nigdy sie na niej nie zawiodłam.
    • Gość: Klemens Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:27
      Tak polecam biuro w byłym Pks nie jest to absolutnie reklama tylko autopsja
      maja b.dobre ceny jako ciekawostke moge podac ze wycieczka do Tunezji w
      stosunku do Dominetu z Auchan to róznica 360zł!!!!!!!!!! na osobę ten sam
      chotel ten sam standard te same warunki wyjazd z wawy.Dominet przesadza z marżą
      a i jeszcze pani z dominetu mówiła ze to last minute i wyjątkowa oferta
      cenowa....szok jednak 720 zł na parze to troszeczke za duzo
      • Gość: tata Klemensa Re: biura podróży IP: *.class146.petrotel.pl 21.06.05, 18:16
        Gość portalu: Klemens napisał(a):

> chotel

Synu, dlaczego mi to robisz??? Jedyna na świadectwie i wstyd na forum :-(((
        • Gość: Klemens Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:23
          Przepraszam tato za błąd
          • Gość: tata Klemensa Re: biura podróży IP: *.c151.petrotel.pl 22.06.05, 18:31
            Gość portalu: Klemens napisał(a):

> Przepraszam tato za błąd

nie mnie Synku, nie mnie przepraszaj. Ludzi przeproś, matkę która wylewa łzy,
            nauczycieli.
            • Gość: mama Klemensa Re: biura podróży IP: *.c154.petrotel.pl 22.06.05, 19:37
              Wybaczam CI synu ;-))
            • Gość: Klemens Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:09
              Tato oj tato jak mi przykro jak dzieci sie ze mnie śmieją, że jestes pijakiem i
              nieudacznikiem
    • ernest_pinch Re: biura podróży 21.06.05, 16:44
      W tym roku korzystam z posrednictwa Panoramy na Jachowicza (oferta Alfy Star).
      Ktore biuro najlepsze to ciezko powiedziec, bo ja obeszlem kilka i akurat
      Panorama mi przypadla do gustu. A poza tym jedna z pracownic- pani Edyta -
      wyczerpujaco udzielila info.
    • Gość: xyz Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:05
      zgadzam sie- Panorama Tours, ale chyba tylko p.Edytka jest tam dobrze
      poinformowana ,bo pozostale panie slabo sie orientuja w ofertach...
    • Gość: maro Re: biura podróży IP: *.idea.pl 21.06.05, 20:13
      zgadzam się pani Edyta z Panoramy jest najbardziej kompetentną osobą w Płocku w
      temacie turystyka
      • Gość: Irumina Re: biura podróży IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 21:19
        Biuro podróży Panorama-Tour, Pani Edyta - wyczerpujące info, klasa i fachowość,
        Państwo Pałgan - super właściciele. Polecam wszystkim. po cóz szukać gdzie
        indziej - skoro inni sprawdzili.
        • Gość: długopisem Re: biura podróży IP: *.plock.mm.pl 21.06.05, 21:50
          co do firm turystycznych to odradzam Reinbow i wszelkie podobne

liczy się tylko Triada, Neckerman, Itaka

a biura podróży - hmmm - najlepiej pójdz do jakiegoś i spytaj się u nich czy na tej wycieczce będą wietnamczycy, chińczycy albo inni żółci - są na co którejść wycieczce, tak uprzykrzają że szkoda gadać, mi już zepsuli dwa wyjazdy
          Jeden do Włoch - to ludzie z ambasady mieli kasę i się panoszyli - pierdzieli krzyczeli, spóżniali się, srali w autobusie - szkoda gadać taka wycieczka to udręka zamiast przyjemność - powinni dopłacać a nie rządać pieniędzy
          Innym razem to byli wietnamczyki - to trochę lepsze, ale i tak się spóżniali
          jak w biurze Ci nie odpowiedzą na takie pytanie to zmień biuro, dobrze Ci radzę, najlepiej niech Ci napiszą na piśmie, że nie będzie "żółtych" a jak będą to odszkodowanie

• Gość: relax Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:58
            wyluzuj- w koncu byli na urlopie wiec mieli paciorek klepac a na siusiu leciec
            3 km od autobusu?
          • Gość: Skrzydlak Re: biura podróży IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.05, 22:02
            Widzisz, bo pomyliłeś autobusy. Zamiast na urlop wywieźli Cię do pracy na
            zachodzie. Nic się nie stało że Ci "pierdzieli i srali" - zarobiłeś kilka lirów.
          • roman_j Re: biura podróży 21.06.05, 22:12
            Gość portalu: długopisem napisał(a):
            > mi już zepsuli dwa wyjazdy [...] pierdzieli [...], srali w autobusie

A Ty biedaku co? Zatwardzenie miałeś, czy jak? :-))
            • Gość: ciach_troll Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:16
              roman, no wiesz .... kazdy ale nie ty moze saczyc takie slowa z ustóf wydatnych
              • roman_j Re: biura podróży 21.06.05, 22:18
                Jak na trolla, to strasznie sztywny jesteś. Za dużo krochmalu? ;-))
                • Gość: ciach_troll Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:24
                  romku-pozno juz-siusiu paciorek raczki na koldre i...spiiiimy ;)
            • Gość: długopisem Re: biura podróży IP: *.plock.mm.pl 22.06.05, 13:32
              roman_j napisał:

> A Ty biedaku co? Zatwardzenie miałeś, czy jak? :-))

płacę i wymagam, nie poto wydałem sporo pieniędzy żeby jeszcze mieć jakiś ... na głowie, urlop jest po to, żeby odpocząć a nie zmęczyć
              traktujcie tą wypowiedz jak chcecie, ale nie życzę wam takich sytuacji
        • Gość: edytomaniak Re: biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:10
          tak tak pani Edytka, tylko pani e-dytka
    • Gość: aanananan biuro podróży im. Namolnego TROLLA w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:05
      i innych naiwnych
    • Gość: toxZyn Re: biura podróży IP: 212.244.180.* 22.06.05, 15:51
      a po co chodzić, mozna nie ruszać się z przed compa
      to najwięksi agenci w Polsce
      znajdziesz tam przekrój ofert z wiekszości biur podróży w Polsce
      www.wakacje.pl
      www.travelplanet.pl
      zreszta jak pójdziesz do biura to i tak agent będzie sprawdzał dostępnosć ofert
      w internecie także to strata czasu
      większość biur ma także swój system rezerwacji on-line, na swoich stronach
      i polecam również forum turystyka na tym portalu tejże Gazety
      forum.gazeta.pl/forum/0,46521,1540820.html?x=1281282
      znajdziesz tam opinie ludzi o hotelach, miejscach , biurach i całą masę
      infromacji, których nigdy nie udzieli ci agent bo przecież tam nie był :) a
      poza tym nawet jak wie o czymś co jest niekorzystne to i tak ci tego nie powie
      bo to nie w jego interesie
      zyjemy w epoce społeczeństwa infromacyjnego więc zacznijmy korzystać z jego
      dobrodziejstw :)

• castaneta Re: biura podróży 22.06.05, 19:48
        Korzystałam z usług z tego biura przy dawnym PKS i mogę je z własnego
        doświadczenia naprawdę każdemu polecić. Byłam w Włoszech - wprawdzie w 2000
        roku, ale jeżeli tyle czasu biuro funkcjonuje (już wówczas istniało parę lat) i
        opinia o nim się nie zmienia, to chyba mówi to samo za siebie. Musi być dobre,
        bo inaczej konkurencja by je wykosiła.

A p. Edyta jest rzeczywiście bardzo dobrze zorientowana w ofercie wyjazdowej, a
        przy tym bardzo miła i uczynna. Była tam jeszcze jedna miła, ciemnowłosa pani,
        ale nie wiem, czy jeszcze pracuje.

• Gość: Ada Re: biura podróży IP: *.class147.petrotel.pl 24.06.05, 14:55
      Które biuro jest solidne i w miarę tanie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka