Gość: tymon młodszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:08 mam już program SLD, Samoobrony same ku... wyjadacze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Modzelewski Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.05, 16:31 To zgłoś się do KW Ruchu Obrony Bezrobotnych. Płock 3-Maja 18 pokój 303. wtorki, czwartki 16-18. W pozostałe dni po uzgodnieniu telefonicznym. tel. 0602 831 458. Pełnomocnik wyborczy okręgu płockiego KW ROB Mieczysław Modzelewski Ps. R-azem O-czyścimy Polskę z B-ałaganu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilnie potrzebując Re: Zbieram programy wszystkich partii...->...jący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:24 co to znaczy zgłoś sie, nie ma zapraszzam ? nie zgłosze się bo to ja jestem wyborca chcesz mi wcisnąć swój chłam to zgłoś sie do mnie a co to za partia, nowa jakaś, czy aby kraść bedzie można ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Zbieram programy wszystkich partii...->.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.05, 20:33 Przepraszam "tymona młodszego". A Ty "pilnie potrzebujący" pozostań tam gdzie jesteś obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] 2 pytania IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 22:47 1. macie jakieś broszurki? 2. daleko z Waszej siedziby do najbliższego skupu makulatury, bo bym z wózkiem podjechał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Wisielczy humor jak na twoją obecną sytację zuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:52 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Wisielczy humor jak na twoją obecną sytację zuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:06 M.M. napisał >> Program zawarty jest w nazwie komitetu wyborczego << Sojusz Lewych Dochodów /SLD/- to był program zawarty w nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:02 ta partia rob to jakiś program ma czy tylko stołki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.05, 21:29 Witam rec... Program zawarty jest w nazwie komitetu wyborczego. Narazie zbieramy podpisy. Jak się zarejestrujemy to wtedy możemy porozmawiac. Ps. Chciałbym wiedzieć, jak zebrano 50 tys. podpisów w trzy tygodnie dla Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:04 ja nie wiem ale może jedna radna ..... albo ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śfager Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.c157.petrotel.pl 04.07.05, 16:14 A, jak już zbierzesz wszystkie programy to do sedesu i pociągnij za łańcuszek. Tyle one są warte. Wierz mi. Chcesz hobby to zbieraj pocztówki lub znaczki, lub monety, lub odznaczenia, lub kapsle, lub...daj se na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płockier Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:23 jak nie poszłem na wybory to mnie wybrali millera tera ide Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:25 co powstanie z sojuszu PO i PiS? Kaczor Donald? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 07:42 często chodzę tumską, nowy rynek tam prosze mi zostawiać swoje programy ja je przeczytam, wybiore któryś, popatrze co zaludzie mają go realizować czy są w stanie i czy są wiarygodni i na takich zagłosuję nie byłem poprzednio i mam za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.07.05, 11:00 Gość portalu: wyborca napisał(a): >czy są wiarygodni i na takich zagłosuję czyżby moje marzenie sie wrescie speniło,że dla wyborcy wreszcie będie ważna wiarygodnośc kandydata. Bo przecież programy mieli obecni i zreszta mają teraz tez podobne. Tylko gorzej z ich realizacja. Mineły kolejne 4 lata i bezrobocie jest nadal katastrofalne. Nawet w tej fundamentalnej sprawie dla Narodu Polskiego, ich przyszłych potencjalnie wyborców nie potrafili sie porozumieć. Porozumieli sie w jednej sprawie. Nie protestuja, a nawet zachecają, aby nasi młodzi magistrowie pojechali, zmywac gary do Angli. Dla mnie sa to mordercy przyszłej elity narodowej. Po emigracji solidarnosciowej przygotowali kolejny sposób na pozbycie sie mądrych Polaków. Więcej napiszę. 21 maja br. Ruch Obrony Bezrobotnych zorganizował kolejne seminarium w Warszawie w siedzibie Rady Miasta W-wy. Zaprosiliśmy wszystkie partie, przyszłe komitety wyborcze, ważne postacie, aby zaprezentowali swoje programy dot. bezrobocia. Orócz pana Marka Goliszewskiego NIKT nikt nie przyszedł. nawet Lech Kaczyński, który miał najbliżej. Postanowilismy wiec zarejestrowac swój komitet wyborczy juz nie licząc na żadne ugrupowanie. Czy dobrze zrobiliśmy? Uważam, że tak. Temat na osobny wątek, ale w tym równiez możemy porozmawiać. Dla wiarygodnych kandydatów na parlamentarzystów ROB lista w okręgu płockim jest nadal otwarta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: 193.59.95.* 07.07.05, 14:51 Panie Modzelewski nie ośmieszaj się.Teraz nasi magistrowie są cenieni za granicą nawet w Anglii.Niekoniecznie mają zmywać gary.Chyba że,kupili sobie magistra w szkołach typu Włodkowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: Włodkowic IP: *.c154.petrotel.pl 07.07.05, 23:35 Odezwał sie ten co o Włodkowicu nie ma zielonego pojęcia. We Włodkowicu można kupić hamburgera w sklepiku a nie tytuł. Pochodzisz, zobaczysz, nie będziesz zgłębiać wiedzy to wylecisz automatycznie. U mnie na roku zaczynało 50 osób, do końca dotrwało 20.Kto nie chciał studiowac albo się obijał wyleciał po semestrze. Tam obiboków i nierobów nie trzymają.Także licz sie ze słowami.Pozdrawiam wszystkich pilnych studentów nie tylko z Włodkowica. Estera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Z. Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:14 Nie ośmieszaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:43 ludzie ale numer w programie jednej z parti pisze że bedzie ona walczyć..... z biedą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 07:23 nie ma jeszcze wszystkich programów może niektóre partie są realistami i wiedząc ze wwiecej do sejmu nie wejda szukają stołków, nie wydają programów, PD, SLD, PSL,Centrum,UPR, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Zbieram programy wszystkich partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:40 Na onecie zaprezentowano dziś nowy program PD, mnie się podoba biznes.onet.pl/0,1133961,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś