Gość: Kazik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:09 Tylko na pikniku romskim uważajcie kobietki na torebki a panowie na kieszenie. Hihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:14 a w RADZIWIU słyszałam Festyn Rodzinny od godz. 17. bedzie piwko, zakąska i kapela. ja idę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:16 Masz rację trzeba iść. Zobaczyć rodzimych Tatarów. Podobno będą w ludowych strojach. Hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Co robić w weekend IP: *.c157.petrotel.pl 08.07.05, 22:23 SORY ALE PŁOCK TO WIOCHA NIE TRZEBA JEŹDZIĆ DO SKANSENU ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda A co Ty masz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:52 ... szpagatowy inteligenciku do "Skasenu" ??? Pewnie wolisz max. browca przy grilu? Żałosny jesteś, jeszcze bardziej żałosne będą twoje dzieci, skoro Skansen określasz mianem "wiochy" ! Tacy ja Ty, mały człowiezku, niszczą naszą kulturę i tożsamość narodową. Lepiej jedź do angoli, czy szkopów pyry zbierać. I nie wracaj. Pozdrowienia na podróż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwd Re: Co robić w weekend IP: *.c153.petrotel.pl 09.07.05, 09:31 A dlaczego nikt nie napisze, że niedziela jest Dniem Pańskim i należy ją poświęcić Bogu. W sobotę w Oborach są uroczystości z okazji 400 - lecia klasztoru karmelitańskiego. w dniach 16 - 17 będą w tym klasztorze relikwie św. Teresy. W dniu 12.07.2005 peregrynacja relikwii odbędzie się w katedrze we Włocławku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmr Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:16 sorry ale niewielu to obchodzi - taka jest prawda i nie zmienisz tego; a takich informacji to mozna szukac ale na stronach diecezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:43 A co jak nie lubie oglądać inscenizacji bitwy, nie lubie Romów i muzyki rockowej? To faktycznie mam co robić w takiej dziurze jak Płock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skur3byk Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:29 najlepsza impreza ma odbyc sie w niedziele w katedrze o 11 30... impreze poprowadzi ks roman marcinkowski i jego aniolki (siostry karmelitanki).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co robić w weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:16 W najbliższy weekend z tego co wiem Maraton Pływacki na plaży w Zdworzu, może być fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:42 a Ty w ogóle coś lubisz? czy tylko narzekać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: Co robić w weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:51 Mam dla ciebię radę - weź parę razy rozbieg i pi***nij główką w ścianę. A jak ci się nie podoba nic w jak to nazywasz "dziurze" to wyp**** stąd ale już nikt cię tu na siłę nie trzyma. Płock to miasto poje***** malkontentów takich jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Re: Co robić w weekend 10.07.05, 19:45 Jak Ci nie pasuje nic, to marszcz Freda i zapijaj ryja, chyba, że w szyjkę po butelce posuniesz. Nihilista paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:47 takie artykuły powinny się pojawiać co tydzień... przynajmniej byłoby wiadomo co się dzieje w Płocku, bo niestety nie wszytsko jest nagłaśniane... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:06 Przyłączam się do pomysłu. Co piątek powinien się pojawić taki artykuł, z którego moglibyśmy się co się będzie działo w weekend. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:41 Krystiano i romen!!!Wielkie gwiazdy...hahahahahahahahahaha Niech lepiej się wezmą do roboty!!!Może niech gazeta napisze ile miasto to kosztowało,ten ich pikniczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Co robić w weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:20 juz sie martwisz o weekend kilka milionow ma weekend ciagly i nie ma co jesc zajmij sie nimi w weekend, choc kilkoma osobami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co robić w weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:50 Ale nie ma co pozostałym milionom pracujących odmawiać prawa do opdpoczynku i spędzenia miło wolnego czasu z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś