Dodaj do ulubionych

Rusza remont starego mostu

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 13:45
Ja nie mogę zrozumioeć dlaczego do remontu starego mostu nic nie dołoży PKN
ORLEN , nie ma przecież swojej przeprawy mostowej dla samochodowych cystern
z i do terminala paliwowego .A może wreszcie PKN ORLEN projektuje i wybuduje
przeprawę mostową przez Winiary do Białej i kombinatu? Ja chętnie
przeczytałbym stanowisko rzecznika PKN ORLEN p.Piekarza w tej sprawie!
Obserwuj wątek
    • Gość: delta4ce Re: Rusza remont starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:43
      to proste bo ludziom z zarzadu to miasto jest obce mamy najdrozsze paliwo w
      polsce a ty chcesz most
    • Gość: Brawo Re: Rusza remont starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:37
      a ja nie rozumiem że u nas w Płocku przetragi czesto wygrywaja firmy z
      zewnatrz, w tym przypadku Pulawy. Widac jeszcze jest za male bezrobocie w
      Plocku, brawo brawo
    • Gość: kier Re: Rusza remont starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:17
      Odkąd rządzi w Płocxku7 Milewski ciagle gada on i jego pełnomocnicy o
      bezrobociu. Tylko jak on zamierza zwalczyć bezrobocie, dając wuelomilionowe
      zlecenia firmom z innych miast, często bardzo odległych tak jak to czyni teraz.
      Mając ponad 100 mln zł w budżecie na inwestycje bezrobocie w Płocku powinno
      wynosić nie więcej niźli 10 %.
      Milewski i jego ekipa buduje sobie drogi pod domy on i Kulpa -np. ulicę
      Morelową w Imelnicy.
      Dobrze że za rok nowe wybory, może płocczanie już nie wybiorą tego pana który
      ma sprawę o działanie na niekorzyść gminy Płock ktorą kieruje jeszcze. Żeby nie
      było tak że nasz prezydent tak jak ten chyba z Piotrkowa będzie kierował
      urzędem.
      Płockie firmy trzymajcie się i pamiętajcie, o Parku Technologicznym i tysiącach
      miesjc pracy, o bulwarze narodów o pracy dla swoich czyli Milewskiego i Kulpy
      plus Kolczyński.
      • Gość: rr Dziękujcie że nie wygrała firma Mosty Płock IP: *.chello.pl 18.07.05, 21:00
        co wy Gadacie Dziękujcie że nie wygrała firma Mosty Płock
        Koszmar firma jak WPRD w wawce
        • Gość: kolo Re: Dziękujcie że nie wygrała firma Mosty Płock IP: *.plocman.pl 19.07.05, 07:22
          Lepiej jak w Plocku bida i bezrobocie a zatrudnienie dawac ludziom z Wawy i
          innych miast? To jest ta walka z bezrobociem?
    • Gość: JKowalski Re: Rusza remont starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:52
      Przejeżdżałem dziś przez most - nic się nie dzieje.
    • Gość: Madzia Re: Rusza remont starego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:44
      Na cóż to, że zrezygnowano ze ścieżki rowerowej to juz chyba nikogo nie dziwi,
      bo Panowie i Panie z Ratusza rowerami nie jeżdżą, ale o poszerzeniu przejścia
      dla pieszych to już mogliby pomyśleć. Przejście na drugą stronę Wisły to
      prawdziwy horror (nie mówiąc już o przejechaniu na rowerze !). Ale Panowie i
      Panie z Ratusza na piechotkę przez most nie idą !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka