Dodaj do ulubionych

Desant na flagach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:15
WSTYD!!! Flagi które powiewają nad całym Płockiem niedość że są ochydne i
mało czytelne to jest ich więcej niż wywieszonych na święta państwowe. Ktoś
za to wziął niezłą kasę. Mam nadzieję że Wielce Panujący nam Pan Prezydent
pójdzie po rozum do dłowy i na najbiższe święta sfinansuje też BIAŁO-CZERWONE
i żeby wisiały w całym mieście a nie tylko na starówce i na odcinku jednego
kilometra na Jachowicza.
Obserwuj wątek
    • Gość: DARK Re: Desant na flagach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 01:34
      Reklama to podstawa, że też zawsze wszyscy szukają gdzie tu szpilę wsadzić.
      Trzeba się cieszyć z imprez bo się skończą i znów pojawią się teksty, że Płock
      to dziura i nic się nie dzieje, a to nie prawda.
      • Gość: bolo Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:55
        teraz femev ale ja już żyję DESANTEM!!!!!!!!!!!!
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Grom Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 07:51
      → ABW
      Zanim podejmiesz pryncypialną krytykę to wróć do szkoły i naucz się ortografii.
      Dyslektyk? Kiedyś to się nazywało po prostu nieuk albo dureń.
      Albo daj się uśpić i będzie spokój.
    • enaka Re: Desant na flagach 03.08.05, 09:03
      bardzo dobry pomysl z tymi flagami. Przyciagaja uwage i zostaly wywieszone
      jeszcze przed femev, a dzieki dowie sie o festiwalu duzo ludzi spoza plocka
    • Gość: ala Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:19
      a mnie się podoba! nie było u nas jeszcze takiej reklamy. jest ciekawa i zwraca
      uwagę, a chyba o to chodzi, prawda? sam pomysł imprezy jest jeszcze ciekawszy:)
      jestem za!!
    • Gość: Aptekarz Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:55
      Tylko kto wyzbiera z piachu po Desancie rozbite lufki i strzykawki?
      • Gość: eSTe ja IP: 193.59.95.* 03.08.05, 16:14
        ...........argument naciągany - szczególnie ze strzykawkami :)
    • Gość: miś Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:07
      tak w ogóle hip-hop to jedno wielkie g.... Mam nadzieję,że desant to będzie
      jednorazowy incydent. Nie chcę tego szamba w moim mieście.
    • Gość: DARK Re: Desant na flagach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:25
      Żadko słucham rapu ale to nie znaczy, że to jest zła muzyka. Każdy ma swój gust
      i trzeba to szanować. Poza tym takie imprezy to super reklama dla miasta i
      powinniśmy robić wszystko żeby wypadły jak najlepiej. Korzyści dla miasta to
      korzyści dla jego mieszkańców.
      PS Może za rok METALMANIA:)
      • Gość: puchatek Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:28
        Zgadzam się zmarnowana kasa. Na same flagi poszło 150 tys. - przewał oczywiście
        widziałem fakturę. Organizatorzy muszą się przecież rozliczyć z kosztów przezd
        naszym prezydentem więc je zawyżają jak tylko sie da i niespotykanie bezczelnie.
        • Gość: vija Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 00:01
          coś mi się wydaje, że ci się zera pomyliły puchatku!!
          ja faktury nie widziałem, ale weź to na głupi rozum albo zbadaj wzrok, może
          przydadzą się okularki??:))
          • Gość: lobi Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:25
            ludziska!!! szykujcie się na DESANT!!!
            mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze zupełnie, a nie jak na femev.....
    • Gość: plo Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:16
      Niech sobie powiewają tylko niech ja ich nie widzę 15 sierpnia.
      • Gość: a co jest 15.VIII? Re: Desant na flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka