Dodaj do ulubionych

MAM DOŚĆ!!!

20.08.02, 12:38
Kurwa!!! Mam tego serdecznie dość. Kto by tu nie przyszedł grać zawsze jest
kicha. Przyszedłby Rivaldo czy inny klon Pelego to i tak bedzie dupa blada.
Tu nie ma klimatu dla dobrej piłki. Nie wiem czy nowi piłkarze nie mogą
znieść płockiego "śmierdzącego" klimatu. Naprawde nie wiem o co w tym
wszystkim chodzi. A może za mało kasy zarabiają? A może na czas wypłaty nie
mają? A może trudne warunki mają do treningów? Może nie byli na zgrupowaniu,
bo nie ma pieniędzy? Albo "nowi" piłkarze płacą jeszcze frycowe w I lidze
(Podbrożny, Mosór, Janus, Bonk).
Kurwa jego mać! Wezmę któregoś dnia kanister z benzyną i podpale ten stadion.
Będzie w końcu spokój.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dreso Re: klub zmienia ludzi? IP: *.petrotel.bptnet.pl 20.08.02, 18:58
      a to przyklad do czego jest zdolny czlowiek po obejrzeniu mecz naszwgo
      klubu:)))))))))
      • betrayer0374 Re: klub zmienia ludzi? 21.08.02, 09:34
        mmmmmm, niech tak zagrają z Widzewem jak z Wronkami, to bez kitu zjaram tą
        budę :))))))
        • Gość: polo Re: klub zmienia ludzi? IP: *.pt-2.petrotel.pl 21.08.02, 21:43
          doskonale cię rozumiem!płock to miasto przeklęte dla sportu!kto nie przyjdzie
          to wtopa!Ja znam jedn powód tego stanu rzeczy!NIESTETY PŁOCKA MAŁOMIASTECZKOWA
          MENTALNOŚĆ!NAS KIBICÓW!druzyna dopiero zaczyna sie zgrywać,a na trybunach tylko
          szydzenie,gwizdy,smiechy!znawcy bluzgają na trenera,piłkarzy,ostatnio nawet na
          prezesa!i wieczne wypominania ile to piłkarze nie zarabiają,że sa leniwi,że
          piją!A moze spojrzymy się na siebie?Gdzie w Polsce są tacy wiejscy
          kibice,którzy tylko narzekają?Nie zdziwię sie,gdy juz niedługo piłkarzom
          odechce się umierać za takich kibiców!A jakiego prezesa teraz chcą kibice?
          Drugiego pilemona?Nie widzicie jak zarząd sie teraz stara?kiedy tak było do tej
          pory?Jak nie potrafimy lub nie mozemy pomóc,to chociaz nie przeszkadzajmy!Dajmy
          czas tym pilkarzom,niech sie zgrają i pokażą co potrafią!A my pokażmy jak sie
          kibicuje,bo niedługo to nikt za żadne pieniądze nie bedzie chciał grać w tym
          PŁOCKOWIE!
          • |konrad| Re: klub zmienia ludzi? 21.08.02, 22:21
            Ludzie pomóżcie nam w dopingu w sobotę , naszym piłkarzom naprawdę doping jest
            teraz bardzo potrzebny ... pokażmy , że płoccy kibice potrafią nie tylko drwić
            z gry swoich piłkarzy ale i zdzierać gardła za swój klub ... kibicem jest się
            na dobre i na złe , a nie tylko wtedy gdy są wyniki ...

• betrayer0374 Re: klub zmienia ludzi? 22.08.02, 07:52
              ok, bede darl gębe na maxa na widzewie, ale jak przegraja, to... wy wiecie juz
              co zrobie <LOL>.
              Ale tak poważnie. Tak gadam dla rozladowania sytuacji. Pamietam mecze z
              udzialem takich pilkarzy jak Szymczak, Wachaczyk, Wenerski, niezapomniany Jurek
              Koba :) Kałka, Rzepka, Nowaczyk... odtad wlasnie zaczela sie moja przygoda z
              imprezą, która nazywa się "mecz". Na poczatku chodzilem do nas i jezdzilem na
              wyjazdy z ojcem, teraz staram sie w to wciagac moja rodzine (zona, corka).
              Zdarzylo mi sie ze opuscilem jakis mecz przez ten caly okres jakichs dwudziestu
              kilku lat, ale takich "incydentow" w mojej kibicowskiej karierze bylo naprawde
              niewiele. Zeby takich kibicow jak ja bylo wiecej to by napewno ten stadion nie
              swiecilby pustkami.Pamietacie mecz z Szombierkami Bytom??? Dlaczego teraz nie
              ma tylu kibicow na meczach, tego nie moge zrozumiec. Tyle samo przychodzi teraz
              na I lige, co w tamtym sezonie na II. "LUDZIE!!! OPAMIETAJTA SIE!!!"(cyt)
              Zostawcie wszystkie problemy na ulicy i przychodzcie na stadion. Dzis sa tacy
              pilkarze jutro moga byc inni. Faktem jest ze nie raz po meczu jestem w takim
              stanie, ze tylko mozna mnie wywiezc na "komunalny" albo na leczenie dla nerwowo
              chorych (patrz wyzej: moje frustracje po amice:>>> ), ale coz, jak jest mecz
              zawsze wracam na to samo krzeslo, na ta sama trybune, mowiac ze to ostatni raz.
              Niestety, jak to mowia, ciagnie wilka do lasu.
              POZDRAWIAM WAS i oby wisła wygrala, bo wiecie co bedzie :>>>>
          • Gość: kibic Re: klub zmienia ludzi? IP: kasiat:* / *.pt-2.petrotel.pl 22.08.02, 09:11
            popieram opinie przedmówców. zapraszam na forum na oficjalnej stronie wisły.
          • Gość: arti Re: klub zmienia ludzi? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 16:48
            Przepraszam ale gdzie ten zarzad sie tak stara bo jakos tego nie widze(moze
            chodzi o cukiereczki:))Natomiast widze ze na calym obiekcie wisly jest spory
            syf a o grze zepolu nawet nie wspominam.
          • Gość: arti Re: klub zmienia ludzi? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 16:52
            Odkad pamietam to w plocku pilkarze zawsze potrzebuja czasu na zgranie i
            jeszcze nigdy sie nie zagrali.Co za pech?:)
    • Gość: kuba Re: MAM DOŚĆ!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 22.08.02, 15:48
      Chcecie strzelać bramki? Wstawcie do składu Irka Jelenia.Chyba ,że jeszcze jest
      kontuzjowany. Bo jeśli jest zdrowy to na pewno zasługuje na grę. Broniszewski
      rozwalił Podbeskidzie kradnąc go tuż przed ligą więc teraz niech nie rozwali
      wielkiego talentu
      • Gość: ollo Re: MAM DOŚĆ!!! IP: *.pt-2.petrotel.pl 23.08.02, 01:59
        kuba!nikt nikogo nie kradł i nie rozwalał podbeskidzia.przecież wy go nawet nie
        kupiliscie ze skoczowa,to jaki on był ''wasz''?przecież ty gadasz od rzeczy!
    • betrayer0374 Re: MAM DOŚĆ!!! 26.08.02, 07:50
      WISŁA - WIDZEW 3:2 (0:1) :>>>>>

No, mają szczęście, zamiast benzyny kupiłem 4 flaszki, byłem OUT całą
      niedzielę :))))))
      Oby tak dalej, bo Wy wiecie co będzie :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka