Dodaj do ulubionych

femev - wrażenia

IP: *.c157.petrotel.pl 06.08.05, 11:53
muza bardzo fajna - Luke Vibert był rewelacyjny, dzisiaj będzie równie super wypas; ale nagłośnienie wręcz zastanawiające, bezsensownie macający ochroniarze i zamiast dresiarzy z tamtego roku kupa technomaniaków !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: joker78 Re: femev - wrażenia IP: 80.51.198.* 06.08.05, 12:31
      drechów też dostatek - pokręć się chwilę po promenadzie przy budkach z żarciem
      i piwem :-))
      • Gość: jola Re: femev - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:12
        najbardziej wkurzyło mnie przeglądanie torebki łącznie z bocznymi kieszonkami
        to już przesada
        • Gość: Swojaczek Re: femev - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:30
          ciesz sie, że w podpaski nie zaglądają :)
        • Gość: ja Re: femev - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:13
          nie tylko przegladanie wszytskich kieszonek, ale tez wąchanie butelki z wodą...
          po prostu zalamka
    • Gość: joe Re: femev - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:47
      Jak to nie ma dresiarzy???? Przecież to wyglądało jak impreza w Staroźrebach. Po
      wczorajszym wieczorze jestem za wprowadzeniem opłaty na festiwal. I jeszcze ta
      masa naspawanych 15-latków.
    • Gość: gosc Re: femev - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:47
      Bardzo mi sie podobalo, oczywiscie nie zawiodl Luke V. bylo super fajnie! :)
    • Gość: ja Re: femev - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:16
      wedlug mnie muzyka fajna, ale malo ludzi, widac ze wiele osob pojechalo do
      Gdyni, wiele na Woodstok... i niestety pogoda niedopisuje
    • Gość: konsumentkultury ochrona - skad oni sa?!?! IP: *.class144.petrotel.pl 06.08.05, 20:53
      ochroniarze z papierochami w reku - to chyba lekka przesada. Przy kinie w
      Malachowiance dali taka wizytowke festiwalowi ze hej! Zadnego organízatora na
      miejscu, zadnej informacji, jedynie ochroniarze (sorry, to za duze
      slowo,wygladali jak stroze stodoly w Pcimiu Dolnym) mowiacy ze nie ma miejsc,
      (sob. po poludniu). na pytanie kiedy mozna wejsc, Pani ochroniarka weszla w
      temat, juz wziela sie na odpowiedz, kiedy jej kolega z Ars Ochrony z
      papierochem w reku (z reszta tak asamo jak jego kolezka w mundurku),
      powiedzial "co bedziesz gadac", no i tylem siem dowiedzial, kiedy mogiem sobie
      zobaczyc kolejne potrawy azjatyckie w Malachowiance. Lekka porazka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka