Gość: YAREK IP: *.68.66.132.kutno66.tnp.pl 30.08.05, 23:13 A JA I TAK POPIERAM WALDKA PAWLAKA BO TO SWOJ CHLOP A I PANI ŁUSZCZYŃSKIEJ NALEZY SIE MANTAD W PRZYSZŁYM PARLAMECIE!!! POZDRAWIAM TE 2 POSŁÓW I ZYCZE IM POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_lityk89 Re: Podsumowujemy pracę posłów 31.08.05, 01:04 Czekam na podsumowanie pracy senatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondrados Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.tg.com.pl 31.08.05, 07:47 a ja tam i tak wolę Pawlaka, bo to równy chłop i poza tym od nas, a nie jak np. Abgarowicz przywieziony w teczce PO z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: 193.59.95.* 31.08.05, 07:55 Proponuję nie wybierać żadnych posłów. Jest to gromada ludzi niezdolnych załatwić żadnych spraw dla społeczeństwa, a jedynie czerpać zyski dla siebie. Posłowie z partii nie biorącej udziału w rządzenu biorą ciężkie pieniądze za siedzenie w sejmie gdyż są "w opozycji". Narodzie obudź się i nie idź do wyborów. Jeśli pójdziesz to przekreśl listę na krzyż i nie pieczętuj swoim podpisem darmowych zarobków dla lewusów. Zarabiają dziesiątki tysięcy złotych, komórki darmowe, biura dla rodzin, tanie żarcie, kredyty bezzwrotne oraz wiele innych gratyfikacji. Polaku ty nie masz pracy, a jeśli masz to pracujesz u "nowobogackiego" za 800 zł. Pokażcie, że potraficie myśleć i nie wybierajcie darmozjadów i nieudaczników. Do czego Polsce potrzeba 460 posłów i 100 senatorów. Za wszystko to płacimy wysokie podatki oraz wysokie ceny za paliwa i inne rzeczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szawara.w Re: IP: *.u.mcnet.pl 31.08.05, 08:20 Czapki z głów przed pania Łuszczyńską. Dla mnie przykład pracowitego posła bez przerostu formy nad treścią. Kilka razy miałem okazję być na spotkaniach z Panią Poseł i zawsze robiła na mnie jak najlepsz wrażenie. Kilka lat temu w Politechnice odbywała sie jakaś debata odnośnie UE i pamiętam Panią Luszczyńską z grubym plikiem dokumentów, unikającą populistycznych haseł i starć z Korwinem- Mikke, rzeczowo odpowiadajacą na pytania. Razem z posłem Jasińskim wypadli wtedy zdecydowanie najlepiej. Zresztą ta para zasługuje na najwyższe oceny za całą kadencję (większość tego co napisałem odnosi się także do Posła Jasińskiego, z tym, że on juz od wielu lat reprezentuje równy poziom, więc wiadomo było czego można sie spodziewać). Myslę, że warto stawiać na tą dwójkę ponownie. Trochę rozczarowała mnie słaba aktywnośc PO i jej lidera P. Abgarowicza na płockim podwórku. Widać z Wa-wy jednak dalej do Płocka niż sie wydaje. Mam nadzieję, że następna kadencja będzie lepsza, bo Pan Paweł to u bukmacherów pewniak. Resztę spokojnie można wymieniać na młodych, może lepszych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurpin Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:43 Płocczanin... Rozżalenie jest Twoje wielkie, ale Twoje poglądy są troszkę egzotyczne. Ale nie przejmuj się, dzięki takim poglądom idzie era trybunałów ludowych. I dopiero teraz będzie ciekawie. Twoje znudzenie potwierdza tylko podejrzenia ekstremistycznych polityków: SPOŁECZEŃSTWO ZŁAKNIONE JEST IGRZYSK i będą igrzyska typu komisji śledczej ds. Orlenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:37 Jest negatywny dobór ludzi na posłów.Ja, jako szary wyborca mam mały wpływ na to kto zostanie wybrany, jak będzie głosował.O tym decydują góry partyjne.A żeby być na czele listy wyborczej trzeba iść po trupach, bez żadnych skrupułów,bez żadnego kręgosłupa moralnego.Nic dziwnego, że mamy tyle afer i spraw kryminalnych z udziałem wybrańców narodu.Podejrzewam, że gdybyśmy losowo wybrali 460 posłów z wszystkich obywateli skład sejmu byłby lepszy.A może prawo do wytaczania procesów sądowych za niespełnienie obietnic wyborczych (Lechu gdzie jest moje 100 milionów).A może przyszedł czas w dobie internetu aby każdy obywatel mógł głosować nad każdą ustawą bez pośrednictwa posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Achtung!, Uwaga! Zaczęła się kampania "gazety" IP: *.msmplock.pl 31.08.05, 09:22 ...i walka z polską tradycją, cichy romansik z postkomunistami. Dlaczego walczą z PSL. Może dlatego, że ta partia to ostoja polskiej tradycji, walki o polskiego rolnika a to gazetce nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek do tommy Re: Achtung!, Uwaga! Zaczęła się kampania "gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:42 już głupszego tekstu to nie mogłeś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eselde Re: Achtung!, Uwaga! Zaczęła się kampania "gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:51 Ostoja? Tommy chyba się pomyliłeś??? Pawlak i te jego kochanki to też ostoja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:37 Śmiechu warte, wybory się zbliżaja i wszyscy posłowie twierdzą, że bardzo przyczynili się do budowy mostu - hahahahahahahahaha! A co PSL-u to jego działacze są bardziej pazerni od tych sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABGARukrywa prawdę Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 13:03 Otrzymałem ulotkę pocztą od Ł.Abgarowicza z podsumowaniem kadencji i szukałem w niej informacji o interpelacjach poselskich,które są bronią posła ,ale nie znalazłem. Dopiero Gazeta mi odpowiedziała za ABGARA ,że miał tylko 1 (jedną) interpelację i 0(zero) zapytań do rządu oraz 0(zero) oświadczeń sejmowych.I wydało się ,że Ł.Abgarowicz zataił,iż się nieco obijał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szawara.w Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.u.mcnet.pl 01.09.05, 13:11 Gość portalu: ABGARukrywa prawdę napisał(a): > Otrzymałem ulotkę pocztą od Ł.Abgarowicza z podsumowaniem kadencji i szukałem > w niej informacji o interpelacjach poselskich,które są bronią posła ,ale nie > znalazłem. Dopiero Gazeta mi odpowiedziała za ABGARA ,że miał tylko 1 (jedną) > interpelację i 0(zero) zapytań do rządu oraz 0(zero) oświadczeń sejmowych. Zaiste imponujący wynik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty karzeł Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:30 Powiem wam, Jeśłi chcecie brać udział w wyborach do parlamentu i chcecie głosować no kogoś z Płocka to jedynym słusznym wyborem jest nasz młodzieniaszek ze Starostwa Powiatowego - Krzysztof Głowacki. Abgarowi już podziękujmy miał swoje 5 min. PO_zdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo...nieee Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.c149.petrotel.pl 01.09.05, 14:02 owszem każdy ma szansę ale nie rzucajcie nazwiskami... tym bardziej takiego leserka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Podsumowujemy pracę posłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:08 no to podsumowaliscie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś