Dodaj do ulubionych

Akcja "Pasy" rusza w czwartek

IP: 193.59.95.* 13.09.05, 10:22
Nieoznakowany radiowóz?
Wszyscy w Płocku i okolicy dobrze znają ciemnozielonego mondeo, który wzbudza
większy respekt niż oznakowany radiowóz na sygnale.
Obserwuj wątek
    • Gość: M@ro Nie zapomnijcie o ciemnym Saabie komendanta :) IP: *.zep.com.pl 13.09.05, 11:03
    • Gość: Q-ba Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:54
      Uważajcie na ciemno zielone mondeo WP0003A
      • Gość: Nyczu Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: 80.51.246.* 13.09.05, 21:03
        WP 002AA, a przynajmiej na takich blachach go dzisiaj widzialem.
        Ale slyszalem ze maja kilka rejestracji, ktore co jakis czas zmieniaja zeby sie
        nie opatrzyly.
    • Gość: BZDURY!!!!!! Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:28
      autorowi art. życzę powodzenia za tak (nie)rzetelne informacje. Od kiedy
      rozmowa przez kom. jest płatna 200 zł i 2 pk. karne????przecież mandat wynosi
      100 zł a jest to wykroczenie bezpunktowe więc pk. karnych za to suię nie
      dostaje. POWODZENIA redaktorzy GW
      • Gość: wer Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:44
        i wszystkie numery policyjnych aut konczace sie literami AA
      • Gość: xx Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 08:12
        200 zl i 1 pkt karny
      • Gość: mitsurugi Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:32
        Za pasy do 100zł i 1 pkt karny.
        Punkty karne można sprawdzić w rozporządzeniu w sprawie postępowania z
        kierującymi zatrzymanymi do kontroli (jakoś tak się nazywa). Za pasy do
        2004roku było 50zeta, teraz jest do100 ale uwaga wysokość mandatu może być
        mniejsza.
        Proponuję redakcji trochę lektury - rozporzędzenia są dostępne na stronach
        sejm.gov.pl a pozatym dzięki za ostrzeżenie.
    • Gość: driver Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:25
      Ja widzialem: mondeo, lancia kappa, sabb, nawet jakis stary polonez. Wszyskie
      maja tablice WPxxxAA. Strzerzcie sie:)
      • Gość: :> Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:00
        no i tez WPL ..HC
        • Gość: kp Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: 80.51.246.* 13.09.05, 20:24
          zielone mondeo bialy lanos biala nubira lancia ciemna vectra B toyota camry VW
          transportery duzo polonezów. Mieszkam koło warsztatów policyjnych i ich stacji
          benzynowej i troche sie tego naogladalem. Kiedys byly rejestracje AA na koncu a
          teraz sie wycfanili mają jeszcze inne min końcówki B009, F009 oraz bez koncówek
          zaczynające sie na WO lub WS
    • Gość: pieszy A kiedy będzie szeroko zakrojona akcja "PSY" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:23
      akcja "pasy" - brzmi to śmiesznie - co Policja w takim razie robi przez
      pozostały okres roku? sprawdza czy są zapięte rozporki kierowcom? Ja tutaj
      pytam, kiedy na poważnie Policja i pewnie Straż Miejska, zajmie się, moim
      zdaniem bardzo poważnym problemem, jakim jest wyprowadzanie psów na spacery,
      często niebezpiecznych ras bez smyczy i kagańców. Nagminne jest również, że ich
      właściciele pozwalają swoim podopiecznym na załatwianie ich potrzeb
      fizjologinych gdzie popadnie, nawet pod oknami swoich sąsiadów, na uliczkach
      itd. Może ktoś z władz miasta to przeczyta i w końcu zareaguje?!
      • Gość: Grom Re: A kiedy będzie szeroko zakrojona akcja "PSY" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:15
        Kiedyś z nieznanych mi powodów jechałem niezwykle prawidłowo. Zatrzymano mnie z
        nieoznakowanego pojazdu i skontrolowano. Kiedy spytałem czy przekroczyłem jakiś
        przepis padła odpowiedź: NIE. Więc? Panie, tak prawidłowo to tylko pijani
        jeżdżą. Musieliśmy sprawdzić.
        Niezłe.
    • Gość: karol Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 14.09.05, 11:13
      to jakaś bzdura to wolny kraj jak chce jeżdżć bez pasów to moja sprawa
      przecież nikomu ni zagrażam, to tak jak nie wolno mi popełnić samobujstwa...
      • Gość: Grom Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:43
        > to jakaś bzdura to wolny kraj jak chce jeżdżć bez pasów to moja sprawa
        > przecież nikomu ni zagrażam, to tak jak nie wolno mi popełnić samobujstwa...
        -----------------------
        Hello Charlie. Też tak myślałem. Ale to insiurance krzyczą, że muszą płacić za
        wysokie odszkodowania. Oni chcą składki tylko zbierać a odszkodowania
        minimalizować. Z najbliższego sąsiedztwa znam przypadki, że ktoś zginął choć
        był w pasach (koziołkowanie i uderzenie dachem w drzewo), a gdyby był bez pasów
        to by wypadł z samochodu. Albo wypadek lotniczy - pilot małego samolotu przeżył
        bo nie był zapięty pasami i wypadł. Dach był przygnieciony do fotela, więc...
        Ale podobno statystyka mądrzejsza.
    • Gość: . Re: Akcja "Pasy" rusza w czwartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:41
      ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka