Gość: gosia IP: *.c151.petrotel.pl 26.09.05, 13:52 Jaki lokal możecie polecic na ok. 30-osobowe przyjęcie weselne lub obiad weselny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krewetka Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:25 Jeśli szukasz miłego lokalu, super, fachowej obsługi to polecam "Piast", ul. Kobylińskiego. Wraz z mężem organizowaliśmy tam przyjęcie, wraz z bawiącymi się gośćmi byliśmy zachwyceni walorami: smacznej kuchni, sprawnej obsługi.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Przyjecie weselne IP: *.plock.mm.pl 26.09.05, 17:11 Cierszewa raczej nie polecam bo drogo, jeśli już to "Pod szczęśliwą gwiazdą" czy jakoś tak w Cekanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobayashi Re: Przyjecie weselne IP: *.pkobp.pl 26.09.05, 18:28 Polecam "Zajazd Rybaki". Byłem współorganizatorem małego przyjęcia weselnego na 32 osoby w dniu 17 Września 2005 właśnie w tym lokalu. Więcej informacji + zdjęcia (!) mogę przekazać poprzez kontakt mailowy: kobayashi@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Przyjecie weselne IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.09.05, 18:53 W polowie sierpnia, podczas tegorocznych wakacji, bylem na weselu, ktore odbywalo sie w pieknym, odrestaurowanym dworku w Borowicach pod Plockiem. Glowne przyjecie odbywalo sie w samym dworku. Z tym ze okolo polnocy goscie byli "wyproszeni" na wspanialego nocnego grilla w adaptowanej na ten cel stodole, przy akompaniamencie fajerwerkow; po czym, az do rana, przyjecie bylo kontynuowane znow w salach dworku, z tancami przy trzyosobowym zespole. Calosc zabudowan polozona w pieknym starodrzewiu. Zalaczam link do tego dworku: miasta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2878042 i zycze wspanialej imprezy !! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc1 Re: Przyjecie weselne 26.09.05, 20:07 Pod Szczęśliwą Gwiazdą - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Przyjecie weselne IP: *.c151.petrotel.pl 28.09.05, 07:20 Dzięki tylko,że mnie bardziej interesuje cos na przyjęcie ok. 30-40 osób a nie na wesele. Myslę,że Pod Szczęśliwa gwiazdą to za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Przyjecie weselne 28.09.05, 09:13 jako "znawca tematu" powiniens wiedziec, ze "pod szczesliwa gwiazda" to lokal na duze imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:23 "Pod Szczęśliwą Gwiazdą" sa dwie sale jedna bardzo duża druga na piętrzem mała akurat na taką okazje ale uprzedzam szefowa niezbyt sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Przyjecie weselne IP: *.c152.petrotel.pl 27.09.05, 08:13 Nie dostałem zaproszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Przyjecie weselne IP: *.c151.petrotel.pl 28.09.05, 07:18 To nawet lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
g.dziwota FIGARO 28.09.05, 10:20 Znajoma robiła małe przyjęcie weselne w FIGARO na ul. Dworcowej. Była zadowolona z ceny, obsługi, atmosfery, ze wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:27 my robiliśmy w Cierszewie i byliśmy BARDZO zadowoleni, ale my mieliśmy wesele na 85 osób. Nie wiem, czy robią takie na 30 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzK Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:02 tez mysle ze figaro ... nie wiem nic o borowicach ale brzmi sympatycznie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Przyjecie weselne IP: *.c151.petrotel.pl 12.10.05, 07:38 A miał ktoś może przyjęcie w marinie lub Akapicie? Odpowiedz Link Zgłoś