Dodaj do ulubionych

Przyjecie weselne

IP: *.c151.petrotel.pl 26.09.05, 13:52
Jaki lokal możecie polecic na ok. 30-osobowe przyjęcie weselne lub obiad
weselny?
Obserwuj wątek
    • Gość: krewetka Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:25
      Jeśli szukasz miłego lokalu, super, fachowej obsługi to polecam "Piast", ul.
      Kobylińskiego. Wraz z mężem organizowaliśmy tam przyjęcie, wraz z bawiącymi się
      gośćmi byliśmy zachwyceni walorami: smacznej kuchni, sprawnej obsługi.Polecam.
      • Gość: znawca tematu Re: Przyjecie weselne IP: *.plock.mm.pl 26.09.05, 17:11
        Cierszewa raczej nie polecam bo drogo, jeśli już to "Pod szczęśliwą gwiazdą" czy jakoś tak w Cekanowie
        • Gość: kobayashi Re: Przyjecie weselne IP: *.pkobp.pl 26.09.05, 18:28
          Polecam "Zajazd Rybaki". Byłem współorganizatorem małego przyjęcia weselnego na
          32 osoby w dniu 17 Września 2005 właśnie w tym lokalu. Więcej informacji +
          zdjęcia (!) mogę przekazać poprzez kontakt mailowy: kobayashi@plusnet.pl
          • Gość: Maciek Re: Przyjecie weselne IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.09.05, 18:53
            W polowie sierpnia, podczas tegorocznych wakacji, bylem na weselu, ktore
            odbywalo sie w pieknym, odrestaurowanym dworku w Borowicach pod Plockiem.
            Glowne przyjecie odbywalo sie w samym dworku. Z tym ze okolo polnocy goscie
            byli "wyproszeni" na wspanialego nocnego grilla w adaptowanej na ten cel
            stodole, przy akompaniamencie fajerwerkow; po czym, az do rana, przyjecie bylo
            kontynuowane znow w salach dworku, z tancami przy trzyosobowym zespole. Calosc
            zabudowan polozona w pieknym starodrzewiu. Zalaczam link do tego dworku:
            miasta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2878042
            i zycze wspanialej imprezy !!
            • joanna_darc1 Re: Przyjecie weselne 26.09.05, 20:07
              Pod Szczęśliwą Gwiazdą - polecam
        • Gość: autor Re: Przyjecie weselne IP: *.c151.petrotel.pl 28.09.05, 07:20
          Dzięki tylko,że mnie bardziej interesuje cos na przyjęcie ok. 30-40 osób a nie
          na wesele. Myslę,że Pod Szczęśliwa gwiazdą to za duże.
        • enaka Re: Przyjecie weselne 28.09.05, 09:13
          jako "znawca tematu" powiniens wiedziec, ze "pod szczesliwa gwiazda" to lokal
          na duze imprezy
          • Gość: młoda Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:23
            "Pod Szczęśliwą Gwiazdą" sa dwie sale jedna bardzo duża druga na piętrzem mała
            akurat na taką okazje ale uprzedzam szefowa niezbyt sympatyczna
    • mariuszq2 Re: Przyjecie weselne 26.09.05, 21:36
      nie ma żadnego dobrego
    • Gość: Fred Re: Przyjecie weselne IP: *.c152.petrotel.pl 27.09.05, 08:13
      Nie dostałem zaproszenia
      • Gość: michał Re: Przyjecie weselne IP: *.c151.petrotel.pl 28.09.05, 07:18
        To nawet lepiej!
    • g.dziwota FIGARO 28.09.05, 10:20
      Znajoma robiła małe przyjęcie weselne w FIGARO na ul. Dworcowej.
      Była zadowolona z ceny, obsługi, atmosfery, ze wszystkiego.
    • Gość: dorka Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:27
      my robiliśmy w Cierszewie i byliśmy BARDZO zadowoleni, ale my mieliśmy wesele
      na 85 osób. Nie wiem, czy robią takie na 30 osób.
      • Gość: RzK Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:02
        tez mysle ze figaro ... nie wiem nic o borowicach ale brzmi sympatycznie :>
        • Gość: marta Re: Przyjecie weselne IP: *.c151.petrotel.pl 12.10.05, 07:38
          A miał ktoś może przyjęcie w marinie lub Akapicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka