Dodaj do ulubionych

POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI

IP: 80.51.246.* 26.09.05, 19:15
Chcę wszystkim zakomunikować, że Zenon Sylwester Wiśniewski został POSŁEM.
Niech się wypchają ci, którzy utrudniali mu drogę do Sejmu, Ci którzy pisali
tu oszczerstwa i szargali dobre imię jego oraz rodziny. Na nic się zdały
wasze zabiegi, zdecydowali wyborcy!
GRATULUJĘ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tolo Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:26
      od wielu godzin wiadomo
      nie gratuluję
    • Gość: goha Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c153.petrotel.pl 26.09.05, 19:27
      Lizus!!!. Pewnie chcesz, żeby ci załatwił dobrą posadkę? A propo "szargania
      dobrego imienia jego i jego rodziny" Wiśniewski sam sobie szargał swoje
      nazwisko swoim postępowaniem i brakiem kultury.
    • Gość: ja Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.09.05, 19:35
      świat nie jest doskonały
      • Gość: :-( Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c157.petrotel.pl 26.09.05, 19:39
        Poseł=immunitet. Immunitet=bezkarność. Niestety.
    • Gość: otto Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:42
      ktoś na niego głosował
      i tych ktosi było tyle że wystarczyło
      • joanna_darc1 Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI 26.09.05, 20:04
        i to świadczy o tym, kto mieszka w tym mieście, buraki i tyle
        • Gość: ktos Jeszcze nie wiadomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:07
          PKW nie podaje
      • Gość: Ucho Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:11
        a było ich o tyle za dużo. Wstydźcie się Płocczanie.
      • Gość: czaro Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: 80.51.246.* 03.10.05, 14:57
        Owszem, ktoś głosował... ale na partię nie na pana Sylwestra, człowieka miernej
        kultury i takiegoż wykształcenia.
    • Gość: tedi Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: 80.51.246.* 26.09.05, 20:20
      nie, wiśnia posłem!!!??? ja się zrywam z tego miasta. a tak swoją drogą, to kto
      go szkolił, że w teleiwzji taki bałwan wychodził na tak wygadanego gościa?! coś
      mi się zdaje, że jak wiśnia będzie dALej trzymał sztamę z niektórymi kolesiami
      z branży medialnej, to pewnie zagarnie za rok razem ze swoimi ludźmi powiat, a
      kto wie, może nawet i miasto. jak widać, wszystko jest możliwe, trzeba być
      tylko bystrym i miec dużo pokory wobec siebie. no i trzeba się słuchać
      zawodowców, którzy jak widać k...a dobrze mu doradzali!!! co tu dużo gadać,
      chylę czoła przed SYLWKIEM DYZMĄ WIŚNIEWSKIM!!! ALLELUJA !!!!
    • Gość: A.L. Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c153.petrotel.pl 26.09.05, 20:52
      Myślę, że za dekadę lub dwie na kanałach popularno-naukowych typu Discovery
      będą programy poświęcone fenomenowi polskiej partii Samoobrona i karierom typu
      Nikoś Zenon Wiśniewski. I zapewne nikomu nie uda się rozwiązać zagadki co w
      głowach miał elektorat oddający głosy na w.w. partię jurnego chłopa despoty.
      • Gość: orororororo Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:02
        fuck! ale szambo wyszlo , Zenkek rob przewaly trzymaj fason , i ojrajrra tanc
        tanc hej hop ulalalala, poprostu nie moge w to wueirzyc kto go wybral to jest
        kleska polskiej demokracji , a jest jakas demokracja ?
        • Gość: jajak Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: 80.51.246.* 26.09.05, 21:25
          Najwyraźniej dostał dużo głosów, że przeszedł... Nikt już tego nie zmieni... A
          cała reszta "niedoszłych" posłów to tylko może mu pokłon złożyć. Mój głos był
          ważny i cieszę się, że Sylwek się dostał.
          • Gość: zdenerwowany Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:43
            demokracja jak najbardziej!!! bo demokracja to rządy LUDU.. a lud jaki mamy
            każdy widzi.. ciemny, głupi i niewykształcony, dla którego liczy się
            kasa,kasa,kasa.. po trupach.... ..uj w oko wiśni
      • Gość: sld Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: 193.59.95.* 27.09.05, 08:36
        Jurny to chyba nie jest!
        • Gość: ua Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 08:40
          trzeba uwazać czy złoży przysiegę posła
    • Gość: maruda Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:32
      I mniej nas Dobry Boże i Ty, Najświętsza Panienko w opiece...

Ktoś ma nagrane, co Zeno obiecywał w kampanii ???
      Może będzie go mozna zapytać, co ZROBIŁ w Parliamęie?
    • Gość: . Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:37
      szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2735483
      • Gość: obserwatorka Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:25
        Proponuję, aby Pan Zenon ogłosił casting na kierowcę osobistego, ponieważ jak
        nikomu innemu będzie mu potrzebny i być może za 4 lata stat na prezydena.
    • Gość: Płoczczanin Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:41
      O w dupe, jak taki psychopata się dostał na Wiejską to dopiero zrobi szambo w
      tym kraju. A to wszystko że tak mało ludzi głosowało. Bo od Sylwka poszła cała
      rodzinka (nawet 10 woda po kisielu) + chłoptasie z byłej mafii Z Hermana i
      styknęło. Wstyd.
      • Gość: gallanonim Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c153.petrotel.pl 30.09.05, 22:10
        Nie on pierwszy i nie ostatni poszedł tam kraść
    • Gość: janek Re: Wstyd dla naszego miasta OGROMNY !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:35
      Zenek pewnie teraz to bedzie w komisji śledczej zajmującej się mafią
      paliwową!!!!Rozdepcze konkurencję!!
    • Gość: spięty Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:13
      ciągle słyszałem by głosować na ludzi z Płocka
      teraz słysze ze to niedobrze, co to za jaja
      szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2527722
    • Gość: H Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c152.petrotel.pl 27.09.05, 08:06
      Ja również Ci Sylwek gratuluję. Tak trzymaj
      • Gość: DOMIN Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:01
        komu temu burakowi co się przefarbował z komuny do tych śmieci z samoobrony
      • Gość: aa Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c149.petrotel.pl 05.10.05, 08:42
        !!!!!!!
    • Gość: ona Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:11
      wchodzi Robakiewicz Jan, 47 l
    • Gość: gwiazda Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:22
      Gwiazda napisz ile dostłeś głosów w samym mieście Płocku. Chyba nie za dużo
      skoro głosowało na was łącznie trochę ponad 4 tysiące. Dobrze ktoś napisał, że
      dresy z wioch popierają takie indywidua.
    • swingers77 Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI 27.09.05, 14:24

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=29592874&a=29604785
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=29592874&a=29623179
      • Gość: grv Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.class147.petrotel.pl 27.09.05, 17:25
        lepiej cwaniak znajomy niz cwaniak nieznajomy
        proste!
        gratz!
        • Gość: janek Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:10
          • Gość: janek Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:11
            znajomy to on jest twój,ale nie ty jego,bo on ma wszystkich w d..Odezwie się do
            ciebie jak bdzie czegos potrzebował OD ciebie.....Dziwie się,że tego nie
            zauwazyłeś jeśli go znasz.....
            • Gość: obser Re: OSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.05, 18:33
              Ucho się wystraszył, ze zenuś może dać popalić M.M. i cicho siedzi.A może od
              dziś już polubił zenka.he,he.
              • po_lityk89 Re: OSEŁ i CWANIAK ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI 27.09.05, 18:39
                a co ma Ucho tu komentować??? Wiśniewski posłem - kompromitacja.
    • Gość: Bożena Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:19
      Sylwek jest kreaturą i psychopatą!
      • Gość: archimedes Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:26
        to jakiś horror
        Marian Pagórek i Kasia Ludwiczak, ludzie stąd
        uczciwi i noramalni nie zostali wybrani głosami płocczan bo Płocczanie
        głosowali na obcych albo wcale nie przyszli na wybory
        z lenistwa albo gorzała
        • Gość: KINGA Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c158.petrotel.pl 28.09.05, 09:36
          a wiecie,że bije,żonę i był z Nią tylko do wyborów.....jacy wy głupcy (wtborcy)
          • Gość: do KINGA Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c157.petrotel.pl 28.09.05, 09:46
            Czytaj kobieto: jesteś płytka! Zazdrościsz Ewie męża, czego się czepiasz? tylko
            ty zawsze poruszasz temat małżeństwa Sylwka. Twój IP został namierzony, takie
            pomówienia są karane!
            Ps. z tego co mi wiadomo pan poseł jest nadal ze swoją żoną i nie ma w planach
            rozwodu, więc skończ już ten beznadziejny temat!
            • Gość: ewa Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:27
              to że żone bije to żaden zarzut
              to w pewnym sensie pozytyw,
              czemu żona go do tego zmusza ?
              • Gość: kinga Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c158.petrotel.pl 28.09.05, 10:35
                zobaczycie kto miał rację,jeszcze trochę
                • Gość: aaa Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:18
                  sranie w banie niech kazdy zajmie sie swoim zyciem, zajeżdża mi tu ostrą
                  zazdrością ze strony Kingusi???chyba chesz namieszać nie tylko publicznie ale i
                  w życiu prywatnym, wstyd
          • Gość: SlD Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: 193.59.95.* 28.09.05, 13:12
            Nic dziwnego,że bije żonę.co on zec swoim krótkim takiej lacse może
            zrobić.Tylko bić konia!
          • Gość: gość Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:23
            i sypia z żoną swojego byłego najlepszego przyjaciela - M.K.
            • Gość: GDGDG Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.68.66.20.kutno66.tnp.pl 05.10.05, 00:03
              CZYLI KOGO ZONA KTO TO JEST K.M
              • Gość: ciekawy Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:05
                Swego czasu S.W. był bardzo związany z tygodnikiem NIE. Dzisiaj Andrzej Leppper
                jest bardzo blisko związany z Naszym Dziennikiem i Ojcem Dyrektorem - Tadeuszem
                Rydzykiem. Gdzie tu logika?
    • Gość: karol Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 28.09.05, 13:13
      wybory powinny być jawne i każdy powinien mieć dokument na kogo głosował
      wiedział bym kogo zatrudnić a tak moge trafić na jakiegoś oszołoma który
      głosował na w/w.
      • Gość: wyborca Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:03
        Też jestem za jawnymi wyborami - byłoby wiadomo kogo omijać z daleka :)
    • Gość: DOMIN Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:23
      Wstydzę się, że taka menda i śmieć jest posłem i, że jest z Płocka. Już dawno
      powinien siedzieć w kryminale, a za sam ryj dostać dożywocie na Syberii.
      • Gość: ... Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.c151.petrotel.pl 29.09.05, 10:00
        tak to juz jest... zazdrosc... gorzej byc nie moze...

a ja tam gratuluje :)
        • Gość: Grzeczny Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.09.05, 07:59
          Piszecie że burak że przekręciarz z Wiśni że to że tamto. Ale to 60% z was jest
          burakami bo nie poszliscie do urn wybrać tych których uważacie za swoich i
          dzięki takim jak wy którzy opluwacie co tylko można (w tym demokratyczne i
          wolne wybory) mamy w kraju burdel już od X lat
          • Gość: samoobrona Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:15
            A co może lepszy jest Jasiński, aparatczyk PZPR. W latach siedemdziesiątych
            wydawał dowody osobiste w ratuszu, zatem miał mocne popracie i zaufanie
            ówczesnych komunistów, bo takiej fuchy nie powierza się byle komu. A teraz PiS
            gardzi komuchami. Obłuda panowie z PiS. I przykro mi, że nazywam Was frajerami
            wszyscy Ci, którzy głosowali na PiS wierząc w dekomunizację.
            • Gość: rec Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:19
              wypad, tępaku
    • Gość: Bożena Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:18
      Nie martwcie sie normalni wyborcy, Wiśniewski wkrótce bądzie siedział w
      więzieniu!!!
      • Gość: sfd Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.chello.pl 30.09.05, 20:02
        w jakim wiezieniu?? z immunitetem? :)
        • Gość: Tolo Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:59
          WIŚNIEWSKI, DNO DNA!!! TYLKO WIĘZIENIE111 Ale ten impotent umysłowy niczego
          nie rozumie, bo jest pod wpływem Leppera.
      • Gość: o. Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:19
        tak ]
        immunitet bedzie miał w kieszeni
        nieważny
      • Gość: de best Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:51
        wszyscy pocałujcie go w d.... poprostu mu zazdrościcie wy psie p i s-owcy,
        jeszcze ON wam pokarze gdzie raki zimują ha ha
        • Gość: antyfan Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:00
          Sądząc po składni to de bestem jest sam Zenon Sylwester - Kiedy Zenek macie z
          Lepperem występ w TV TRWAM, no bo chyba ojciec Dyrektor da wam czas antenowy.
    • Gość: SJ Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:23
      Ziobro zamknie do więzienia Sylwestra Wiśniewskiego.
    • Gość: Anty Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 23:19
      No to fajnie mamy kolejnego tłumoka w sejmie i to pod szyldem Samoobrony -
      ciekawe czemu mnie to nie dziwi. Jaki kraj taki poseł
      • lotnakube Jaki elektorat taki poseł !!! 03.10.05, 07:42
        No cóż - średni iloraż inteligencji w regionie odpowiada Wiśniewskiemu. Czemi
        mnie to nie dziwi ?!
    • Gość: oświadczenie Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:39
      Jakie oświadczenie złożył Z.S.W. w sprawie współpracy z SB - był nie tajnym
      współpracownikiem SB?
    • Gość: czytelnik Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 08.10.05, 14:32
      stary jeb.... komuch zawsze wylezie na wierz w tym mieście!
      • Gość: ktos!! Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:49
        Ja np.ciesze sie z tego ze pan Wisniewski zostal poslem ... Uwazqam ze to dobry
        wybor !! A chcialm tu powiedziec jedno nie glosuje sie na PARTIE lecz na OSOBY
        !! I czy jest miernej kultury ??? Ludzie zastanowcie sie co piszecie znacie go
        wogole chociaz z widzenia ??? TAk sie sklada ze ja go znam i uwazam go za uper
        faceta do ktorego zawsze sie mozna zwrocic o pomoc !! i zareczam jest slowny i
        pomoze !!
        • Gość: jarek Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:23
          Jak chcesz go lepiej poznać zapytaj o niego prokuratora w Żyrardowie. No i może
          zapytaj jego samego o wykształcenie , bo wyborców albo okłamał , albo ( co
          gorsza ) kupił dyplom. W zeszłym roku "zrobił" maturę , a w tym mówi ,że ma
          wyższe ! Łamie przepisy , które sam ustanawiał będąc radnym ( zakaz wieszania
          banerów w pasie drogowym i na drzewach. Okłamał wyborców i zataił , że toczy
          się przeciwko niemu postępowanie sądowe w sprawie o przekręty przy prywatyzacji
          Dromostu , gdzie straciło pracę wiele osób.I można by jeszcze tak długo
          wymieniać! Dalej uważasz , że to fantastyczny facet ?
          • Gość: do wyborcy Re: POSEŁ ZENON SYLWESTER WIŚNIEWSKI IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:02
            Niestety go poznałem i niestety muszę stwierdzić, że to typ cwaniaczka. Uczciwą
            pracą to on się nigdy nie skalał. Jeszcze dzisiaj wiszą jego ogłoszenia
            wyborcze w Sierpcu. Ciekawe kiedy je zdejmie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka