maciek.zwany.jajem 13.10.05, 21:48 Dałem dziś dziewczynie w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oblech Re: Mam doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:53 trzeba bylo dac do buzi-inne wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Mam doła 13.10.05, 21:54 Gość portalu: oblech napisał(a): > trzeba bylo dac do buzi-inne wrazenie nie wypadało bo to dziewczyna kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblech Re: Mam doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:55 to tym bardziej-zawsze to jakas przyjemnosc a nie dol Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Mam doła 13.10.05, 21:56 Gość portalu: oblech napisał(a): > to tym bardziej-zawsze to jakas przyjemnosc a nie dol miałeś tak? kolega dowiedział się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblech Re: Mam doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:57 taaa-jestem teraz po plastyce twarzy i ladniej wygladam Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Mam doła 13.10.05, 21:57 Gość portalu: oblech napisał(a): > taaa-jestem teraz po plastyce twarzy i ladniej wygladam to jednak nie warto do buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblech Re: Mam doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:59 warto-dwie korzysci w sumie z tego wyszly.... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Mam doła 13.10.05, 22:00 Gość portalu: oblech napisał(a): > warto-dwie korzysci w sumie z tego wyszly.... to dobrze zrobiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblech Re: Mam doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:02 no widzisz-jedno przagapiles ale tez masz teraz szanse na nowa twarz-wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO_lityk Re: Mam doła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:06 Maciek za co Ty kobitki tłuczesz po buzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Mam doła, jestem damski bokser z pipidówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:22 jakas dziwna dziewoja bo inna by ci kope zapaliła ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mam doła IP: *.c157.petrotel.pl 14.10.05, 09:30 No to jesteś dupa nie mężczyzna! Zrobiłeś ostatni czyn jaki może drobić dewiant kobiecie - uderzyć ją w twarz. Następna jest sznur (dla ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Mam doła 14.10.05, 10:05 Gość portalu: jarek napisał(a): > No to jesteś dupa nie mężczyzna! Zrobiłeś ostatni czyn jaki może drobić dewiant kobiecie - uderzyć ją w twarz. Następna jest sznur (dla ciebie). aleś ty romantyczny i stanowczy Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem wyjaśnienie 14.10.05, 10:04 To jest dziewczyna kolegi. Zaczęła mi siadać na kolanach i całować. Powiedziałem żeby uspokoiła się. Nie pomogło. W końcu powiedziałem co myślę, że prowadzi się po ku..ku. Wtedy dotknęła mnie żarzącym się papierosem. Strzał nastąpił samoistnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob-lech Re: wyjaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:22 o matko-strzeliles w spodnie-otwierasz sie strasznie wolno-za to strasznie pobudliwy jestes-ale to mozna leczyc-spoko-znaczy ten przedwczesny strzal.... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Lech używa tamponów ob? 14.10.05, 13:25 Gość portalu: ob-lech napisał(a): > o matko-strzeliles w spodnie-otwierasz sie strasznie wolno-za to strasznie > pobudliwy jestes-ale to mozna leczyc-spoko-znaczy ten przedwczesny strzal.... Strzeliłem w twarz. Miałeś problem i piszesz o leczeniu... Wybaczam Ci pomyłkę w rozumieniu słów, bo domyślam się że było to dla Ciebie bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob-lech Re: Lech używa tamponów ob? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:50 fakt-udalo sie i juz nie strzelam-pomysl o tym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem już nie mam doła 14.10.05, 23:23 Zadzwoniła i przeprosiła za "awanturę". Ja też przeprosiłem. Odpowiedz Link Zgłoś