Dodaj do ulubionych

PiS w Płocku jakiś dziwny jest ...................

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 01:06
nie wiadomo ilu członków ma
kto tam należy
tak jakoś cicho i niemrawo jest
Obserwuj wątek
    • Gość: bola Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:20
      p[s w ogóle jest dziwny, najlepiej to widać po tym co się teraz dzieje.
      • Gość: kiks Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:24
        o wiele dziwniejsza jest sytuacja w PO (co można przeczytać na forum).
        • Gość: m Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:40
          ty nie czytaj na forum, tylko zajmij się rzeczywistością. Takiej dziwnej jak w
          PiSie to dawno nie widziałam.Wyborcy już odchodzą, tak jak ja.
      • Gość: 2 Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.c152.petrotel.pl 31.10.05, 10:02
        Za to PiS ma takie truzy jak Milewski Kulpa. To przez takie osoby postrzeganey
        jest w Płocku źle.
        • Gość: samooborna Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:19
          no i ten Bolec ... przepraszam Kolec (Kolczyński)
          • Gość: szybka lopez Re: PO w Płocku jakaś dziwna jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:53
            a ja przychylam się do stwierdzenia, że sytuacja w PO jest nacznie dziwniejsza
            od sytuacji Pisu. Kierownictwo płockiego "oddziału" podobno jest nieźle
            umoczone, mają na koncie różne dziwne rzeczy.
            • Gość: straszno Szybki Lopez IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:22
              Szybki Lopezie - może napisz w jakie sprawy i kto jest umoczony. Ja mam
              wrażenie, że ty szybciej mówisz i piszesz niż myślisz.
    • Gość: andy Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:35
      sytuacja w PO jest podobnie dziwna jakw PiS-sie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka