Gość: michał u. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 01:06 nie wiadomo ilu członków ma kto tam należy tak jakoś cicho i niemrawo jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bola Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:20 p[s w ogóle jest dziwny, najlepiej to widać po tym co się teraz dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:24 o wiele dziwniejsza jest sytuacja w PO (co można przeczytać na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:40 ty nie czytaj na forum, tylko zajmij się rzeczywistością. Takiej dziwnej jak w PiSie to dawno nie widziałam.Wyborcy już odchodzą, tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.c152.petrotel.pl 31.10.05, 10:02 Za to PiS ma takie truzy jak Milewski Kulpa. To przez takie osoby postrzeganey jest w Płocku źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samooborna Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:19 no i ten Bolec ... przepraszam Kolec (Kolczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka lopez Re: PO w Płocku jakaś dziwna jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:53 a ja przychylam się do stwierdzenia, że sytuacja w PO jest nacznie dziwniejsza od sytuacji Pisu. Kierownictwo płockiego "oddziału" podobno jest nieźle umoczone, mają na koncie różne dziwne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszno Szybki Lopez IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:22 Szybki Lopezie - może napisz w jakie sprawy i kto jest umoczony. Ja mam wrażenie, że ty szybciej mówisz i piszesz niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: PiS w Płocku jakiś dziwny jest .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:35 sytuacja w PO jest podobnie dziwna jakw PiS-sie Odpowiedz Link Zgłoś