Dodaj do ulubionych

Akcja Orlen Mediki zakończona sukcesem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:54
palenie papierosów jest obrzydliwe, ale już palenie cygar jest
fenomenalne:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Grom Dowcipny Karolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 04:27
      > Palacz jest jak bezmyślny facet, który wstaje rano, wali się młotkiem po
      > głowie, a potem idzie do lekarza i prosi: "Panie, daj mi coś na siniaki" -
      > - drwił z nałogowców znany aktor Karol Strasburger.
      ----------------------------
      Dowcipny ten Strasburger, nie ma co. Chyba niedawno rzucił palenie i dlatego mu
      się dowcip wyostrzył. Neofici są najgorliwsi w zwalczaniu nałogu, z którego
      wyszli.
      • Gość: TV-widz Re: Dowcipny Karolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:14
        Ten dowcip to sobie chyba w familiadzie tak wyrobił. Przecież tego się nie da
        oglądać.
    • Gość: Arni_PL Bravo doktorze Galewicz, to Pana zasługa ...dzięki IP: 193.59.95.* 21.11.05, 07:55
      To bardzo miły i konkretny facet, cieszę się, że mogłam skorzystać z badań.
      czy szef dał już Panu premię ? jeśli jeszcze nie, to do niego zadzwonię, :-)
      pozdrawiam
    • Gość: Janek Chwalą się i piszą bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 11:07
      Jaki sukces ? Kto im robi reklamę, przecież to chyba zabronione !
      W szkołach i tak coraz więcej młodzieży pali.
      Skończcie z tą proppagandą, to nie te czasy !
      • Gość: Bukoszczak Re:Brawo Orlen Medica !!! IP: *.c148.petrotel.pl 21.11.05, 15:12
        Byłem aż 4 godziny,ale było warto .Wykonałem wszystkie badania i miałem
        konsultacje u dr.Olszewskiego z dwoma zaleceniami,pomimo znośnych
        wyników:cholesterol-196,glukoza-5,9,EKG w normie,ciśnienie-136/83.Uznanie dla
        pań pielęgniarek,które padały ze zmęczenia ,ale dały sobie radę.A co na to inne
        płockie poradnie zdrowia ,czy potrafią tak jak Orlen-Medica?No może Nowa-Med!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka