Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 02:09 dobra WON z tym mitarem z drużyny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss2 Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.obr.pl / *.obr.pl 21.11.05, 07:05 "...Przed przerwą sprawiali wrażenie wystraszonych perspektywą starcia z dobrym zespołem, jakim jest Cracovia..." wrazliwa ta mlodziez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:55 Pisz zostaw Peszkę w spokoju. Zajmijcie się Jugolami. I nie gadaj co ci ślina na język przyniesie. Drugi Topolski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:24 mowiłem ze ci jugole to cieniaski.dlatego nie chodzę na mecze nożnej.ręczna przynajmiej nie udaje ze gra i na hali cieplej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.c157.petrotel.pl 21.11.05, 12:12 "Przed przerwą sprawiali wrażenie wystraszonych perspektywą starcia z dobrym zespołem, jakim jest Cracovia, gorąco dopingowanym przez liczną publiczność." Na Boga czy Cracovia to az taka dobra druzyna chyba nie skoro w Poznaniu dostaje z Lechem mimo ze gra w przewadze a nie wiem co Pisz mial na mysli mowiac liczna publicznosc skoro na meczu bylo kolo 3500 ludzi to tyle to u nas przychodzi a Płock duuuuzo mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: 212.160.172.* 21.11.05, 16:22 Dajcie spokojnie odejść Romuzdze na emeryturę. Jak to dobrze zagrał, a gdzie był jak Moskała bramkę strzelał. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś