Dodaj do ulubionych

Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 02:09
dobra WON z tym mitarem z drużyny!
Obserwuj wątek
    • Gość: ss2 Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.obr.pl / *.obr.pl 21.11.05, 07:05
      "...Przed przerwą sprawiali wrażenie wystraszonych perspektywą starcia z dobrym
      zespołem, jakim jest Cracovia..."

wrazliwa ta mlodziez.
    • Gość: Radek Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:55
      Pisz zostaw Peszkę w spokoju. Zajmijcie się Jugolami. I nie gadaj co ci ślina na
      język przyniesie. Drugi Topolski.
      • Gość: jaca Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:24
        mowiłem ze ci jugole to cieniaski.dlatego nie chodzę na mecze nożnej.ręczna
        przynajmiej nie udaje ze gra i na hali cieplej..

• Gość: benek Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: *.c157.petrotel.pl 21.11.05, 12:12
      "Przed przerwą sprawiali wrażenie wystraszonych perspektywą starcia z dobrym
      zespołem, jakim jest Cracovia, gorąco dopingowanym przez liczną publiczność."
      Na Boga czy Cracovia to az taka dobra druzyna chyba nie skoro w Poznaniu
      dostaje z Lechem mimo ze gra w przewadze a nie wiem co Pisz mial na mysli
      mowiac liczna publicznosc skoro na meczu bylo kolo 3500 ludzi to tyle to u nas
      przychodzi a Płock duuuuzo mniejszy.
      • Gość: bobo Re: Bogdan Pisz: Muszą szybko się uczyć IP: 212.160.172.* 21.11.05, 16:22
        Dajcie spokojnie odejść Romuzdze na emeryturę. Jak to dobrze zagrał, a gdzie
        był jak Moskała bramkę strzelał. Litości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka