Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:16 więc wszyscy na kolana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:27 pomyliło ci sie na kolanach byłeś dotąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag Re: Jestem z Pis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:13 marek ty berecie moherowy idź do Pacanowa po rozum do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:21 to widac , slychac i czuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek martynowski Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:55 jakiś palant podszywa się pod mój nick. Jeżeli masz trochę odwagi to podpisz się nazwiskiem buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:02 czyżby przyszły kandydat na prezydenta miasta Płocka nazywał swoich wyborców burakami, ho ho dobrze to wróży przyszłym poddanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:04 wyszło szydło z worka nieładnie Panie PISmaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:49 Znowu czerwona hucpa naforum. Myślicie, że ktoś wam uwierzy w te brednie. Martynowski z wami nie dyskutuje bo to nie jego wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:03 Jak jesteś z PiSu, to mogę ci tylko współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar. Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:08 sobie wspólczuj boś nikim, i tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milton Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:12 czy marek martynowski to forumowy "marek", co żałośnie kopiuje i wkleja różne teksty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dup Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:19 co ciebie to interesi pilnuj swego nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milton Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:35 czyli to prawda, tak? o kurczę, trochę głupio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 28.11.05, 16:36 Gość portalu: marek napisał(a): > więc wszyscy na kolana... Niedoczekanie. Między innymi:-za "spieprzaj dziadu", za torpedowanie budowy pomnika zagazowanych Warszawiaków-Polaków w obozie zagłady KL Warschau przez jednego z Twoich liderów Lecha Kaczyńskiego, za sprzedaż PEC przez pisowskiego prezydenta Płocka M. Milewskiego. Nawet nie zdajecie sobie sprawy w jaki gąszcz was wpędził ojciec T. Rydzyk. Popierając Was, przyspieszył tym zagładę tej tzw. "prawicowej" strony okrągłego stołu. "Lewizna" już padła, platformę zatopił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 01.12.05, 09:47 Napisałem 28.11.05 r. o 16.30: > Nawet nie zdajecie sobie sprawy w jaki gąszcz was wpędził ojciec T. Rydzyk. > Popierając Was, przyspieszył tym zagładę tej tzw. "prawicowej" strony okrągłego > stołu. "Lewizna" już padła, platformę zatopił. Wczoraj była kolejna super audycja w Radiu Maryja. Ojciec T. Rydzyk przystąpił ostro do "zatopienia" tzw. prawicowej strony okrągłego stołu tj. PiS-u. Ci co słuchali, wiedzą o czym piszę. Po ukazaniu prawdziwego oblicza elekta-prezydenta w audycji dot. obozu zagłady KL Warschau, zapraszając przedstawicieli Polskiego Lobby Przemysłowego, odsłonił również prawdziwe oblicze rządu Marcinkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c158.petrotel.pl 01.12.05, 10:07 KL Warschau mam w wielkim poważaniu ale to już odległa historia . Swojego czasu na łamach tego forum napisałem jak może być zabawnie gdy mały fuhrerek LK z jego ograniczonym światopoglądem dorwie się do władzy . Pech chciał , że oprócz niego do władzy dorwali się także jego kolesie z PiS . O ojcu Muchomorku nie wspomnę . I już jest śmiesznie . Codziennie słyszę z mediów nowiutkie wymuskane obietnice i ryczę ze śmiechu jak sobie szybciutko policzę ile to mnie jako podatnika będzie kosztować , i wyobrażając sobie ministra finansów głowiącego się jak mi to powiedzieć bym się nie zorientował i broń boże krzyku nie podniósł . Ale lepsze jaja będą gdy do ogólnej powyborczej paranoi dołączy Fuhrer Giertych i przaśno-buraczany Jędruś L. Do końca 4 letniej kadencji sejmu kaftany bezpieczeństwa będą towarem tylko na zapisy (ze względu na duże zapotrzebowanie )a szpitale psychiatryczne będą rezerwować miejsca na 10 lat naprzód . Z harcerskim pozdrowieniem CZUWAJ - Kaktus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 01.12.05, 11:29 Gość portalu: Kaktus napisał(a): > KL Warschau mam w wielkim poważaniu ale to już odległa historia . Ale, fakt odmowy podpisania decyzji dot. budowy pomnika to jednak dzisiejsza historia. Trzeba natychmiast wyciągać wnioski z takich hańbiących decyzji. Gdybyś jeszcze nie był z PO i ZHP czy też płockiego ZHR (podkreślam płockiego, mam jak zwykle merytoryczne powody) to bym się z Toba zgodził z dalszą Twą wypowiedzią. Tylko spokój może nas uratowac Kaktus. Pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c158.petrotel.pl 01.12.05, 11:52 Pomnikami ludzi nie nakarmisz - taki sposób miała szalejąca w swoim czasie komuna , by odwrócić uwagę społeczeństwa od tego co działo się w kraju . Powielasz niesprawdzone wzorce . Co obchodzi bezrobotnych rodziców dajmy na to z trójką dzieci , że w jakiejś warszawce nie powstanie następny pomnik za kilka milionów peelenów . Tylko to , że może jakś dobra duszyczka pomyśli jak taką kasę odpowiednio spożytkować np. na utworzenie dodatkowych miejsc pracy . Poza tym nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o ZHP . To jedyna rzecz , która naprawdę się w PRL-u udała -uczy , kształci , wychowuje i dzięki niemu przynajmniej część małolatów nie chleje , nie ćpa , nie napada na staruszki itp. W obecnych polskich realiach to naprawdę sukces . Ideolo ma drugorzędne jeśli nie żadne znaczenie . Czuwaj Kaktus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 02.12.05, 10:39 Gość portalu: kaktus napisał(a): > Pomnikami ludzi nie nakarmisz - taki sposób miała szalejąca w swoim czasie > komuna , by odwrócić uwagę społeczeństwa od tego co działo się w kraju . A jaki cel mieli "prawicowi" uczestnicy okrągłego stołu, szalejacy juz 15 lat, którzy zaczeli stawiać pomniki Piłsudskiemu, zamiast Romanowi Dmowskiemu"? Żeby odwrócic uwagę od tego, co się będzie działo. Jak sam się już przekonałes, działo sie wiele na szkodę Polskiego Narodu. > Powielasz niesprawdzone wzorce. Zarzut zbyt pochopny. Przeczytaj jeszcze raz mój tekst. Co obchodzi bezrobotnych rodziców dajmy na to > z trójką dzieci , że w jakiejś warszawce nie powstanie następny pomnik za > kilka milionów peelenów. Gdyby tych dziś bezrobotnych rodziców obchodziło to, jakie pomniki bedą budowane po 1989 r., dziś nie byliby bezrobotnymi rodzicami. >Tylko to , że może jakś dobra duszyczka pomyśli jak > taką kasę odpowiednio spożytkować np. na utworzenie dodatkowych miejsc pracy . > Poza tym nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o ZHP . To jedyna rzecz , > która naprawdę się w PRL-u udała -uczy , kształci , wychowuje i dzięki niemu > przynajmniej część małolatów nie chleje , nie ćpa , nie napada na staruszki > itp. W obecnych polskich realiach to naprawdę sukces . Ideolo ma drugorzędne > jeśli nie żadne znaczenie . Za powyższe nie bądź obrażony na Krzyśka. Ja też to dostrzegłem. Właśnie tego tylko Ciebie nauczono w ZHP. Pewnego razu rozmawiałem właśnie z podobnie myślącym młodym człowiekiem z ZHP. Na stacji płockiego PKP. Wracał z jakiegoś obozu. Zadałem mu kilka pytań, a on nie wiedział nawet, o co pytam. A może właśnie to jestes Ty? > Czuwaj Kaktus Pozdrawiam Ps.Napisałeś "szalejąca komuna", jednocześnie ją w dalszej części pochwaliłeś. Chwyciłeś?...Więc wyrywaj z tej organizacji, póki nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c158.petrotel.pl 02.12.05, 11:12 Każdy pomnik jest tylko gestem . Niestety dość kosztownym . Dzięki serdeczne za odjęcie mi latek ale i tak czuję się dość młodo . Krzyś nie obraził mnie wogóle a to ze względu na to , że nic sobą nie reprezentuje . Co do ZHP , powiedziałem i zdania nie zmienię a jeśli chodzi o sympatie polityczne - pamiętam co nieco z lat 70/89 i raczej tego bym nie powielał , czego i tobie życzę . Z harcerskim pozdrowieniem K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 02.12.05, 16:41 Gość portalu: Kaktus napisał(a): > Każdy pomnik jest tylko gestem . Niestety dość kosztownym . > Dzięki serdeczne za odjęcie mi latek ale i tak czuję się dość młodo . Krzyś nie > > obraził mnie wogóle a to ze względu na to , że nic sobą nie reprezentuje . Co > do ZHP , powiedziałem i zdania nie zmienię a jeśli chodzi o sympatie > polityczne - pamiętam co nieco z lat 70/89 i raczej tego bym nie powielał , > czego i tobie życzę . > Z harcerskim pozdrowieniem K. Zostańmy przy swoim Kaktus. Pomniki stawiano od wieków i będą stawiać. Ten pomnik wcześniej czy później powstanie. Z narodowym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c154.petrotel.pl 03.12.05, 09:42 Faszyzujesz ? To niebezpieczne ! Czuwaj K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:45 A kogo PIS chce rozliczyć w Płocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:08 Kaktus to dokładny, czewony czubek wspierający przestępców z sld takich jak zboczeniec Kalisz, kumpel Kulczyka Olek Kwaśniewski czy mafioso Miller. Nic ująć, nic dodać. Wskazane leczenie psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: krzysiowi na ucho ........ IP: *.c158.petrotel.pl 02.12.05, 08:21 Inwektywy to pozostaw raczej dla grona własnych kolegów . Jestem otwarty na konkretne argumenty a nie na ich brak .Braku własnego doświadczenia ( o własnym wyrobionym zdaniu nie wspominając ) nie eksponuj , bo z tego tytułu śmiesznym się stając , nikim jesteś w oczach moich . CZUWAJ K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny Re: krzysiowi na ucho ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:53 na Ucho ?, eee leczenie rozpoczęte ? wy, katus nie udzielajcie rad innym tylko słuchajcie rad innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: krzysiowi na ucho ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 00:26 ale z was głąby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Jestem z Pis IP: 213.76.179.* 22.12.05, 09:09 już narobiłem w portki. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 21:25 ale wy głupoty piszecie Odpowiedz Link Zgłoś