Dodaj do ulubionych

Jestem z Pis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:16
więc wszyscy na kolana...
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:27
      pomyliło ci sie
      na kolanach byłeś dotąd
    • Gość: jag Re: Jestem z Pis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:13
      marek ty berecie moherowy
      idź do Pacanowa po rozum do głowy
    • Gość: mesalka Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:21
      to widac , slychac i czuc
    • Gość: marek martynowski Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:55
      jakiś palant podszywa się pod mój nick. Jeżeli masz trochę odwagi to podpisz
      się nazwiskiem buraku.
      • Gość: duduś Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:02
        czyżby przyszły kandydat na prezydenta miasta Płocka nazywał swoich wyborców
        burakami, ho ho dobrze to wróży przyszłym poddanym
        • Gość: wiola Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:04
          wyszło szydło z worka

nieładnie Panie PISmaku
      • Gość: jag Re: spieprzaj dziadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:27
    • Gość: Krzysiek Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:49
      Znowu czerwona hucpa naforum. Myślicie, że ktoś wam uwierzy w te brednie.
      Martynowski z wami nie dyskutuje bo to nie jego wymiar.
    • Gość: ja Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:03
      Jak jesteś z PiSu, to mogę ci tylko współczuć.
      • Gość: mar. Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:08
        sobie wspólczuj
        boś nikim, i tak zostanie
        • Gość: milton Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:12
          czy marek martynowski to forumowy "marek", co żałośnie kopiuje i wkleja różne
          teksty???
          • Gość: dup Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:19
            co ciebie to interesi
            pilnuj swego nosa
            • Gość: milton Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:35
              czyli to prawda, tak?

o kurczę, trochę głupio
    • Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 28.11.05, 16:36
      Gość portalu: marek napisał(a):

> więc wszyscy na kolana...

Niedoczekanie. Między innymi:-za "spieprzaj dziadu", za torpedowanie budowy
      pomnika zagazowanych Warszawiaków-Polaków w obozie zagłady KL Warschau przez
      jednego z Twoich liderów Lecha Kaczyńskiego, za sprzedaż PEC przez pisowskiego
      prezydenta Płocka M. Milewskiego.
      Nawet nie zdajecie sobie sprawy w jaki gąszcz was wpędził ojciec T. Rydzyk.
      Popierając Was, przyspieszył tym zagładę tej tzw. "prawicowej" strony okrągłego
      stołu. "Lewizna" już padła, platformę zatopił.

• Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 01.12.05, 09:47
        Napisałem 28.11.05 r. o 16.30:
        > Nawet nie zdajecie sobie sprawy w jaki gąszcz was wpędził ojciec T. Rydzyk.
        > Popierając Was, przyspieszył tym zagładę tej tzw. "prawicowej" strony okrągłego
        > stołu. "Lewizna" już padła, platformę zatopił.

Wczoraj była kolejna super audycja w Radiu Maryja.
        Ojciec T. Rydzyk przystąpił ostro do "zatopienia" tzw. prawicowej strony
        okrągłego stołu tj. PiS-u.
        Ci co słuchali, wiedzą o czym piszę.
        Po ukazaniu prawdziwego oblicza elekta-prezydenta w audycji dot. obozu zagłady
        KL Warschau, zapraszając przedstawicieli Polskiego Lobby Przemysłowego, odsłonił
        również prawdziwe oblicze rządu Marcinkowskiego.

• Gość: Kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c158.petrotel.pl 01.12.05, 10:07
          KL Warschau mam w wielkim poważaniu ale to już odległa historia . Swojego
          czasu na łamach tego forum napisałem jak może być zabawnie gdy mały fuhrerek LK
          z jego ograniczonym światopoglądem dorwie się do władzy . Pech chciał , że
          oprócz niego do władzy dorwali się także jego kolesie z PiS . O ojcu Muchomorku
          nie wspomnę . I już jest śmiesznie . Codziennie słyszę z mediów nowiutkie
          wymuskane obietnice i ryczę ze śmiechu jak sobie szybciutko policzę ile to mnie
          jako podatnika będzie kosztować , i wyobrażając sobie ministra finansów
          głowiącego się jak mi to powiedzieć bym się nie zorientował i broń boże krzyku
          nie podniósł . Ale lepsze jaja będą gdy do ogólnej powyborczej paranoi dołączy
          Fuhrer Giertych i przaśno-buraczany Jędruś L.
          Do końca 4 letniej kadencji sejmu kaftany bezpieczeństwa będą towarem tylko na
          zapisy (ze względu na duże zapotrzebowanie )a szpitale psychiatryczne będą
          rezerwować miejsca na 10 lat naprzód .
          Z harcerskim pozdrowieniem CZUWAJ - Kaktus
          • Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 01.12.05, 11:29
            Gość portalu: Kaktus napisał(a):

> KL Warschau mam w wielkim poważaniu ale to już odległa historia .

Ale, fakt odmowy podpisania decyzji dot. budowy pomnika to jednak dzisiejsza
            historia. Trzeba natychmiast wyciągać wnioski z takich hańbiących decyzji.

Gdybyś jeszcze nie był z PO i ZHP czy też płockiego ZHR (podkreślam płockiego,
            mam jak zwykle merytoryczne powody) to bym się z Toba zgodził z dalszą Twą
            wypowiedzią.

Tylko spokój może nas uratowac Kaktus.

Pozdrowiam
            • Gość: kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c158.petrotel.pl 01.12.05, 11:52
              Pomnikami ludzi nie nakarmisz - taki sposób miała szalejąca w swoim czasie
              komuna , by odwrócić uwagę społeczeństwa od tego co działo się w kraju .
              Powielasz niesprawdzone wzorce . Co obchodzi bezrobotnych rodziców dajmy na to
              z trójką dzieci , że w jakiejś warszawce nie powstanie następny pomnik za
              kilka milionów peelenów . Tylko to , że może jakś dobra duszyczka pomyśli jak
              taką kasę odpowiednio spożytkować np. na utworzenie dodatkowych miejsc pracy .
              Poza tym nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o ZHP . To jedyna rzecz ,
              która naprawdę się w PRL-u udała -uczy , kształci , wychowuje i dzięki niemu
              przynajmniej część małolatów nie chleje , nie ćpa , nie napada na staruszki
              itp. W obecnych polskich realiach to naprawdę sukces . Ideolo ma drugorzędne
              jeśli nie żadne znaczenie .
              Czuwaj Kaktus
              • Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 02.12.05, 10:39
                Gość portalu: kaktus napisał(a):

> Pomnikami ludzi nie nakarmisz - taki sposób miała szalejąca w swoim czasie
                > komuna , by odwrócić uwagę społeczeństwa od tego co działo się w kraju .

A jaki cel mieli "prawicowi" uczestnicy okrągłego stołu, szalejacy juz 15 lat,
                którzy zaczeli stawiać pomniki Piłsudskiemu, zamiast Romanowi Dmowskiemu"? Żeby
                odwrócic uwagę od tego, co się będzie działo. Jak sam się już przekonałes,
                działo sie wiele na szkodę Polskiego Narodu.

> Powielasz niesprawdzone wzorce.
                Zarzut zbyt pochopny. Przeczytaj jeszcze raz mój tekst.

Co obchodzi bezrobotnych rodziców dajmy na to
                > z trójką dzieci , że w jakiejś warszawce nie powstanie następny pomnik za
                > kilka milionów peelenów.

Gdyby tych dziś bezrobotnych rodziców obchodziło to, jakie pomniki bedą budowane
                po 1989 r., dziś nie byliby bezrobotnymi rodzicami.

>Tylko to , że może jakś dobra duszyczka pomyśli jak
                > taką kasę odpowiednio spożytkować np. na utworzenie dodatkowych miejsc pracy .
                > Poza tym nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o ZHP . To jedyna rzecz ,
                > która naprawdę się w PRL-u udała -uczy , kształci , wychowuje i dzięki niemu
                > przynajmniej część małolatów nie chleje , nie ćpa , nie napada na staruszki
                > itp. W obecnych polskich realiach to naprawdę sukces . Ideolo ma drugorzędne
                > jeśli nie żadne znaczenie .
                Za powyższe nie bądź obrażony na Krzyśka. Ja też to dostrzegłem. Właśnie tego
                tylko Ciebie nauczono w ZHP. Pewnego razu rozmawiałem właśnie z podobnie
                myślącym młodym człowiekiem z ZHP. Na stacji płockiego PKP. Wracał z jakiegoś
                obozu. Zadałem mu kilka pytań, a on nie wiedział nawet, o co pytam. A może
                właśnie to jestes Ty?

> Czuwaj Kaktus

Pozdrawiam

Ps.Napisałeś "szalejąca komuna", jednocześnie ją w dalszej części pochwaliłeś.
                Chwyciłeś?...Więc wyrywaj z tej organizacji, póki nie jest za późno.
                • Gość: Kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c158.petrotel.pl 02.12.05, 11:12
                  Każdy pomnik jest tylko gestem . Niestety dość kosztownym .
                  Dzięki serdeczne za odjęcie mi latek ale i tak czuję się dość młodo . Krzyś nie
                  obraził mnie wogóle a to ze względu na to , że nic sobą nie reprezentuje . Co
                  do ZHP , powiedziałem i zdania nie zmienię a jeśli chodzi o sympatie
                  polityczne - pamiętam co nieco z lat 70/89 i raczej tego bym nie powielał ,
                  czego i tobie życzę .
                  Z harcerskim pozdrowieniem K.
                  • Gość: M. Modzelewski Re: Jestem z Pis IP: 80.48.4.* 02.12.05, 16:41
                    Gość portalu: Kaktus napisał(a):

> Każdy pomnik jest tylko gestem . Niestety dość kosztownym .
                    > Dzięki serdeczne za odjęcie mi latek ale i tak czuję się dość młodo . Krzyś nie
                    >
                    > obraził mnie wogóle a to ze względu na to , że nic sobą nie reprezentuje . Co
                    > do ZHP , powiedziałem i zdania nie zmienię a jeśli chodzi o sympatie
                    > polityczne - pamiętam co nieco z lat 70/89 i raczej tego bym nie powielał ,
                    > czego i tobie życzę .
                    > Z harcerskim pozdrowieniem K.

Zostańmy przy swoim Kaktus. Pomniki stawiano od wieków i będą stawiać. Ten
                    pomnik wcześniej czy później powstanie.

Z narodowym pozdrowieniem
                    • Gość: Kaktus Re: Jestem z Pis IP: *.c154.petrotel.pl 03.12.05, 09:42
                      Faszyzujesz ? To niebezpieczne !

Czuwaj K.
        • Gość: miki Re: PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:45
          A kogo PIS chce rozliczyć w Płocku?
          • Gość: Krzysiek Re: PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:08
            Kaktus to dokładny, czewony czubek wspierający przestępców z sld takich jak
            zboczeniec Kalisz, kumpel Kulczyka Olek Kwaśniewski czy mafioso Miller. Nic
            ująć, nic dodać. Wskazane leczenie psychiatryczne.
            • Gość: kaktus Re: krzysiowi na ucho ........ IP: *.c158.petrotel.pl 02.12.05, 08:21
              Inwektywy to pozostaw raczej dla grona własnych kolegów . Jestem otwarty na
              konkretne argumenty a nie na ich brak .Braku własnego doświadczenia ( o własnym
              wyrobionym zdaniu nie wspominając ) nie eksponuj , bo z tego tytułu śmiesznym
              się stając , nikim jesteś w oczach moich . CZUWAJ K.
              • Gość: beny Re: krzysiowi na ucho ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:53
                na Ucho ?, eee
                leczenie rozpoczęte ?
                wy, katus nie udzielajcie rad innym tylko słuchajcie rad innych
                • Gość: marek Re: krzysiowi na ucho ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 00:26
                  ale z was głąby
    • Gość: Franek Re: Jestem z Pis IP: 213.76.179.* 22.12.05, 09:09
      już narobiłem w portki. Hahaha
      • Gość: aga Re: Jestem z Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 21:25
        ale wy głupoty piszecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka