Gość: ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:49 szukam dobrego,sprawdzonego przedszkola dla mojego dziecka.Proszę o opinię.Dzięki.Pzdr.Ana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: dobre przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:24 polecam MP nr 34 w Borowiczkach. świetna placówka i naprawdę przyjazna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: dobre przedszkole IP: *.plock.mm.pl 23.12.05, 23:04 Moim zdaniem,najlepsze przedszkole jest nr 11 na ulicy Obrońców Westerplatte(Ja tam chodzilam)Są tam bardzo miłe panie.Bardzo gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: dobre przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 23:35 dobrze by było zeby palacz nie palił w piecu w tym przedszkolu jakimiś bliżej nieokreślonymi ekskrementami, które powodują zadymienie w promieniu kilku skrzyżowań. Miejmy nadzieje,że niedługo zaczadzanie mieszkańców zostanie zakończone, no chyba że to dzieci bawią sie kolejką???? aby do wiosny czuj dym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani derektorka alesz tylko moje przedeszkole jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:18 dobre. moje panie pracowniczki pracujom ze mnom od X zjadu PZPR i nikt nie naszeka. dzieci kochajom swoje panie a i obsłóga tesz jest miła. Odpowiedz Link Zgłoś