Gość: apsik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:44 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzeczny Re: MACIERZ PLOCKA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.12.05, 09:03 Szmatławiec jakich mało stowarzyszenia sfrustrowanego Krakusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: MACIERZ PLOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:09 tam działa M.Modzelewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: MACIERZ PLOCKA IP: 80.48.4.* 06.01.06, 21:12 hmmmmmmmm..a nazwales siebie grzecznym?????????? grzeczni ludzie rozmawiaja na poziomie...........i nie obrazaja jak nie maja kontrargumentow....poczytaj wlasnie Macierz i ucz sie grzeczny.....wiecznie jak Go nazywasz Krakus, zyl nie bedzie............a zapewniam Ciebie grzeczny, a jednak niegrzeczny, ze duzo dobrego moglbys sie od Pana Krakowskiego nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zit Re: MACIERZ PLOCKA IP: *.c156.petrotel.pl 07.01.06, 14:45 Przez przypadek wpadła mi gazetka do ręki i hm szczerze mówiąc to faktycznie szmatławiec, styl pisania rodem z NIE, starałem się znaleść jakąś redakcję czy telefon bezskutecznie, żeden artykuł jest nie podpisany!!!a i forma wyrażnia się o adwersarzach jest...!!!Można być z lewej , prawej czy po środku a wszystkich łączy jedno -POZIOM!!!!!!a Ci ludzie w tej materii mają ogromny deficyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zit Re: MACIERZ PLOCKA IP: *.c156.petrotel.pl 07.01.06, 14:48 A jeszcze jedno Panie Modzelewski jest Pan szanowanym człowiekiem, był Pan mądrym radnym-Boże co się stało że........! Można chcieć realizować swoje ideały ale są granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: MACIERZ PLOCKA IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 07.01.06, 18:36 Macierz ..to ten sam poziom co jego sponsor. Krakus , jak go tu nazwano to największy oszust i prostak w Płocku. Niestety! I niech mnie teraz ściga po IP.Będę usatysfakcjonowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonio Re: MACIERZ PLOCKA IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.06, 22:12 Po prostu wybory się zbliżają a CJK jakiś kretyn ( nie wiem czy nie świętojebliwy fotograf Wiesio Kolwaski ) wmówił że jeszcze ma szanse... Swoją drogą to CJK jest niezłym kretynem i do dziś pozostaje tajemnicą wiary jak się On na senatorski stołek dostał... Taka werjs chodziła że miał jakiegoś haczyczka na ówczesne władze PSL (Pawlak Struzik i ktoś jeszcze) i najpierw dali mu stołek a potem na otarcie łez dopuścili do "wspólnego" interesu rozszabrowania Wojewódzkiego Przedsiębiorstwa Turystycznego i tak Jacus vel Czesio kupil Hotel Plock za 1 (slownie jeden zloty)Tak to sie robilo biznes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: MACIERZ PLOCKA IP: 80.48.4.* 09.01.06, 23:36 Gość portalu: zit napisał(a): > A jeszcze jedno Panie Modzelewski jest Pan szanowanym człowiekiem, był Pan > mądrym radnym-Boże co się stało że........! ...działam w Stowarzyszeniu "Macierz Płocka"? Otóż, Ogólnpolskie Stowarzyszenie "Ruch Obrony Bezrobotnych" Oddział w Płocku podpisało porozumienie o współpracy na rzecz mieszkanców Płocka. W pierwszym egzemplarzu gazety "Macierz Płocka" udzieliłem wywiadu (polecam przeczytać, jeden egzemplarz jest w redakcji,ul Jachowicza 38), w którym zapowiedziałem nawiązanie współpracy ze stowarzyszeniem, które by nam najlepiej odpowiadało. Po zapoznaniu sie ze statutem, poznaniu osób zaangażowanych w działalność stowarzyszenia, uznaliśmy je za najodpowiedniejsze. Proszę mi zaufać... > Można chcieć realizować swoje ideały ale są granice. Ja na dzień dzisiejszy nie znam tej "granicy", która by mi zabroniła uczestniczenia w pracach omawianego stowarzyszenia i realizować swoje ideały, jak to się Pani wyraziła. Proszę o przekazanie mi w jakikolwiek sposób, równiez poprzez płockie forum,(moja odpowiedź może byc opóźnione, przepraszam) swych wątpliwości dot. mojego uczestnictwa w pracach stowarzyszenia. Ma Pani dla mnie jakieś inne propozycje? Z pokorą je wysłucham, czy też przeczytam. Przeraziła się Pani gazetą, jej poziomem. Ja mam też pewne uwagi, ale tylko natury formalnej. Ma Pani rację. Brak stopki, podpisów, pewne wyrażenia nie powinny sie znależć w treści artykułów, ale nie można przyrównywać je do "Nie". Dlaczego? Oŧóż redagują ją osoby, które nigdy nie miały wpływu na nasze życie, aby mogło byc inne. Są to osoby, kŧóre w dość klarowny sposób widzą to zło, kŧóre dziś jest produkowane dla odmiany przez prawa stronę. A byli wyborcami tej prawej strony. (Ja tez poparłem pana Milewskiego.) Powiedzieli sobie dość. Napewno swój program przedstwią. Zorganizowali się i uważam, że należy im pomóc, a nie dołować. Natomiast pan Urban był współautorem dzisiejszego zniewolenia Polskiego Narodu, a dziś chce uchodzić za naprawiacza, i babrze się w aferach korupcyjnych itp., kŧórych zalążki powstawały za rządów, których był rzecznikiem. Czy rzeczywiście, aż takie dno moralne reprezentują czytelnicy "Nie" i dają wiarę w dobre intencje Urbana. Ja uważam, że sie strasznie chicholi z tych, co mu nabijają kieszeń. Jak może ktoś naprawić coś, co sam zepsuł?... Tych "naprawiaczy", będzie ukazywało się coraz więcej, z uwagi na zbliżające się wybory samorządowe...Przyglądam się, oj przyglądam i podziwiam ich odwagę... Pozdrawiam, dziękuję za dobre słowo i prosze włączyć się w pracę stowarzyszenia "Macierz Płocka" czy też ROB. Zapewne zwróciła Pani uwagę, ile jeszcze miałbym do powiedzenia, wyjaśnienia, więc jeszcze raz zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś