Dodaj do ulubionych

Stop dla złodziei samochodów

IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.06, 22:39
wystarczy tylko z zewnetrznej strony szyby zakleic te superinteligetna
nalepke i po problemie dla zlodzieja. pozdrowienia od nie-zlodzieja.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Stop dla złodziei samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 06:12
      dla mnie bezsens:
      1. naklejka bedzie z daleka nie bardzo widoczna
      2. czyli jak ktos ukradnie samochod od 4 do 24 to moze jezdzic bez przeszkod?
      2. mozna ja zakelic - tak jak sotnyk napisal
      3. jesli juz tak koniecznie chca nakleijki - to po co trzeba podawac nazwiska
      trzech innych osob, chodzic na policje itp. przeciez policja w czasie kontroli
      moze sprawdzic, czy kierujacy ma dokuemnty na ten pojazd, kto nim jedzie itp
      4. skoro gazte poruszyla temat - ile we wroclawiu jest zarejestrowanych
      samochodow?= skoro "tylko" 1000 kierowcow zdecydowalo sie na te naklejki?

dla mnie to dzialanie bardziej psychologiczne - promujace firme
      ubezpieczeniowa, nie przyniesie wiekszego rezultatu. i jednoczesnie to
      dzialanie zastepcze policji.
      • Gość: IZka Re: Stop dla złodziei samochodów IP: 82.177.1.* 05.01.06, 07:17
        Dobrze, że policja szuka różnych sposobów na złodziei. Współczuję tym ludziom,
        którzy żyją tylko krytykowaniem wszystkich i wszystkiego.Dobrze byłoby gdyby
        sami wymyślili jakiś skuteczny sposób, aby nasze auta byly bezpieczne. Ja na
        pewno skorzystam z pomysłu policji, bo chcę uchronić się przed
        kradzieżą.Pozdrowienia dla rzecznika - mówi Pan piękną polszczyzną.
        • Gość: ala Re: Stop dla złodziei samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:22
          to prawda, że rzecznik mówi lepiej niż redaktorka M>O.:)
        • Gość: ramzes Re: Stop dla złodziei samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:05
          > Dobrze, że policja szuka różnych sposobów na złodziei

pewnie, ze dobrze. ale ja tez wolalbym, by te sposoby byly skuteczne.zycze, by
          Ci nigdy nie skardziono samochodu, nie wazne, czy z naklejka, czy bez.by
          policja w razie czego zatrzymala zlodziei
        • Gość: Jurek Re: Stop dla złodziei samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:10
          masz racje, nie krytykujmy
          niech twoza kolejne nonsensy
        • Gość: gosc jesltem przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:47
          > Dobrze, że policja szuka różnych sposobów na złodziei. Współczuję tym
          ludziom,
          > którzy żyją tylko krytykowaniem wszystkich i wszystkiego.Dobrze byłoby gdyby
          > sami wymyślili jakiś skuteczny sposób, aby nasze auta byly bezpieczne. Ja na
          > pewno skorzystam z pomysłu policji, bo chcę uchronić się przed
          > kradzieżą.Pozdrowienia dla rzecznika - mówi Pan piękną polszczyzną.

Droga Izo. jesli twe wspolczucie odnosi sie do mnie, chcetnie je przyjme.
          wolalbym bowiem, zeby policja ponad 130 tysiecznego miasta zaproponowala cos
          wiecej niz naklejki. Jesli Ty takze uwazasz, ze nakjlejka uchroni Cie przed
          kradzieza - twa wiara jest mocna i oby nie byla omylna. i jeszcze jedno - moze
          dla Ciebie wazne, moze nie. samej naklejki w nocy nie widac. nie swieci.
          policjant zobaczy ja, kiedy zatrzyma juz samochod. a powiedz mi czym to sie
          bedzie roznilo od tego pojazdu bez naklejki? jesli policjant zatrzyma w
          kontroli kradziony samochod bez naklejki - to wierz mi, pozna to, bo zlodziej
          nie bedzie w 99% mial dokumentow. a jesli bedzie dysponowal dokumentami, bo
          jakis rozsadny kierowca zostawi je w samochodzie, to i naklejka nie pomoze.
          po co ta cala buchalteria? jakies wnioski, podawanie 3 osob? bzdura, wiecej
          buchalterii - a nic to nie pomoze.
          • Gość: gosc Izo od dzis przez pól roku bede wyciagal watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:37
            for You; Dla Ciebie.Tylko dlatego, by sie przekonac, czy "nalepki" cos dadza"
            m.in Tobie/ bo przeciez uwazasz, ze pomoga odstraszyc zlodzei/ - czy tez nie.ja
            uwazam, ze tajkie dzialania typu nalepki nic nie pomoga:-(((((ale, jesli Ty Izo
            udowodnisz cos odmiennego, to gratuluje. i obiecuje, ze przez kolejne pół roku
            bede ci zwracal 100 zl / sto zlotych polskich/pozdrawiam
    • Gość: lepkie łapki Re: Stop dla złodziei samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 07:38
      Szybko zedrzeć takiej naklejki sie nie da, ale da się ją - na czas znikania
      autka - zakleić, aby cholera nie świeciła po oczach.
    • Gość: stach Re: Stop dla złodziei samochodów IP: 193.59.95.* 05.01.06, 08:11
      jasne, najlepszy oręż do walki ze wszystkim - krytyka!!!! gratuluję
      Popieram akcję i do niej przystąpię!!!!! każdy sposób na ograniczenie
      złodziejstwa jest dobry tym bardziej że mnie ani miasta nic nie kosztuje!!
      • dlugopisem Re: Stop dla złodziei samochodów 05.01.06, 09:47
        to z drugiej strony szybę malujesz olejem i nic już Ci nie przylepią,
        ale jeśli już to wyobrażcie sobie sytuację gdy na parkingu stoją trzy samochody, b podobne np. Astra I jeden ma naklejkę, to który samochód złodziej najpierw ukranie??

jak kiedyś miałem Borę to na osiedlu stała druga podobna i ja parkowałem obok niej, tylko, że ja miałem imobilajzer, a ta druga nie, no i po trzech miesiącach ukradli sąsiadowi auto ;-D

>którzy między godziną 24 a 4 rano nigdzie nie jeżdżą, tylko smacznie śpią,

e tam, jak się nie jeżdzi to trzeba stać w oknie i patrzeć czy lusterek nie odrywają
    • roman_j Re: Stop dla złodziei samochodów 05.01.06, 17:08
      Gość portalu: sotnyk napisał(a):

> wystarczy tylko z zewnetrznej strony szyby zakleic te superinteligetna
      > nalepke i po problemie dla zlodzieja.

Wtedy dla odmiany wystarczy, że policja będzie kontrolować w nocy nie tylko
      samochody ze wspomnianą nalepką, ale także te, które mają coś naklejone na
      zewnętrznej stronie przedniej szyby. Ludzie zwykle nie "ozdabiają" w ten sposób
      szyb swoich samochodów. :-))
      • Gość: Jurek Re: Stop dla złodziei samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:20
        jak zlodziej mysli to nie zaklei pol szyby biala naklejka :)
        • Gość: ilu chetnych Re: Stop dla złodziei samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:15
          zalozylo naklejki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka