Dodaj do ulubionych

Zepsute maszyny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:53
Jest tysiące takich samych maszyn. Te maszyny wykonują 10 rodzajów guzików z
dziurkami. Pewnego dnia coś błysło, zazgrzytało i maszyny zaczeły produkować
guziki bez dziurek, guziki na nic i nikomu nie przydatne. Ale maszyny w pocie
czoła zapi..ją i produkują, produkują, produkują. Guziki bez dziurek są
wszędzie, wszędzie, leżą całe kopce, zalegają już całe hałdy, hałdy coraz
wyższe i wyższe. Guziki bez dziurek, guziki bez dziurek, guzki bez dziurek,
guziki bez dziurek, a maszyny pracują, pracują i ocierają pot z czoła bo muszą
produkować, produkować, produkować.
Los maszyn jest ciężki, nie są w stanie zmienić swego losu.
Obserwuj wątek
    • Gość: maszyna 1 Zimno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:30
      bardzo zimno brrrrrrr...rrrr, koszula, marynarka, kurtka, rozporek nie mają
      guzików. Nic nie da się zrobić.
      • Gość: maszyna 2 Co ja mogę więcej zrobić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:17
        Na okrągło przyszywam guziki, przyszywam, przyszywam guziki. Od rana do nocy
        przyszywam guziki, a oni ciągle tylko ze nie mają na co się zapiąć i im zimno i
        zimno. Ciągłe pretensje, że nie mogą się zapiąć i im zimno, a ja ciężko w pocie
        czoła od rana do nocy, na okrągło przyszywam guziki. Co ja mogę więcej zrobić?
        Dajcie mi więcej guzików, więcej guzików.

brrrrrrr. jak zimno, jak zimno. Nic więcej nie da się zrobić. Wszystko w rękach
        Boga. Trzeba go uprosić, może wysłucha i będzie cieplej.
        • Gość: maszyna zarzadza zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:57
          maszyny zglaszają że jest im zimno, ja maszyna zarządzająca, najmądrzejsza ze
          wszystkich, autorytet wiedzy, ustaliłam, że przyczyną zamarzania jest brak
          guzików w okryciach.
          Poleciłam zwiększyć produkcję guzików o 100%, zwiekszyć produkcję guzików o
          100%, zwiekszyć produkcję guzików o 100%.
          • Gość: nastawiaqc maszyn Re: zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.c241.petrotel.pl 04.02.06, 12:04
            Nastroiłem maszyna na maxa. Zaguzikują, obguzikują i wyguzikują wszystko co ma
            dziurki. Maszyny furkoczą guziki pryskają na świat przez dziurkę ale nie maja
            dziurek! Dziurkować, dziurkować, dziurkować i dziurkować, dziurkować ile się da
            Na halach aż bucha od przegrzanychy maszyn. Oliwić i dalej dziurkować,
            dziurkować, dziurkować, dziurkować, dziurkować, dziurkować, dziurkować,
            dziurkować, dziurkować, dziurkować... guzikować. guzikować, guzikować, oliwić i
            guzikować, dziurkować, guzikować, guzikować, guzikować guzikować.
            Koniec zmiany.
            • Gość: guzik Re: zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:58
              Przyszyj mnie, nie chcę byc samotny, chcę się związać na stałe z jakąś pętelką.
              • Gość: maszyna 4 Re: zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 00:34
                to na nic. zimno było od zawsze. nic nie da sie zrobic. nic nie da sie zrobic.
                nic nie da sie zrobic.
            • Gość: maszyna kapłan Re: zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:58
              Synu bliźnisz przeciwko Bogu. Tylko Bóg raczy wiedzieć czemu jest wszystkim
              zimno i tylko Bóg może w swej dobroci dać każdemu ciepło. Na kolana poganinie i
              proś Boga o wybaczenie za zarozumiałość i pychę. Bóg powiedział, że tylko Ci
              którym było zimno zaznają ciepła ogniska Boga w niebiesiech, prędzej wielbłąd
              przez ucho igielne się przeciśnie jak ten komu było na ziemi ciepło zazna ciepła
              ogniska Boga.
            • Gość: maszyna 4 Re: zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:02
              O...ooo. Jaki mundry. Wszystkie rozumy pozjadał.
              • Gość: Ewa Re: zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:06
                Nie zapomnijcie o tym że tak w niebie jak i na ziemi.Trochę refleksji nad swoim
                zyciem przydałoby się
            • Gość: maszyna 5 Bóg Guzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:56
              To nie takie łatwe jak ci się wydaje. Wielu mądrzejszych naukowców na tym
              pracowało i nic. Autorytety moralne, ekonomiczne i cały świat nauki.
              A ty kim jesteś, że chcesz pouczać innych. Że chcesz być samym Bogiem.
              Kto cię upoważnił?
              Jakie masz kwalifikacje?

Wszystko w rękach Boga Guzika.
              • Gość: Ewa Re: Bóg Guzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:14
                Jestem ekonomistą .I bardzo przepraszam ale nawet nie miałam takiego zamiaru
                zeby pouczać.
            • Gość: maszyna ekspert Re: zwiekszyc produkcje guzikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:57
              nieee
            • Gość: maszyna 5 Jestes radykał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:49
              Precz z radykałami. To nic dobrego nie przyniesie. Trzeba ostrożnie. Świat nie
              jest tylko czrnobiały.
    • Gość: naga prawda Halooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:00
      czy jest tu gdzieś człowiek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka