Gość: Lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:12 Instruktoży nauki jazdy coraz częściej - w związku z nowymi przepisami - wykorzystują swoją pozycję, by podrywać małolatki. Może piszmy, których unikać. Ja sparzyłam się na tych z Lokk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Noa Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:14 Hej. Instruktorzy chyba! Ale pomysł przedni. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Instruktor nauki jazdy 02.02.06, 17:22 Gość portalu: Lila napisał(a): > Ja sparzyłam się na tych Złapałaś za gorący drążek? Sama jesteś sobie winna -->trzeba było najpierw pochuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:48 Poruszyłaś bardzo ważny temat.Coś na ten temat wiem.Uważam że nie można tolerować takich zjawisk.Instruktorzy myśla że im wszystko wolno , że oni sa panami sytuacji.Oczywiście nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:32 Zastanawiam się, czemu nasze siostry zakonne zdają egzamin za pierwszym razem (prawie wszystkie)- tak dobrze jeżdżą? I szkoli je ta sama firma (chyba są dobrzy), hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:50 ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3333 Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:30 ja miałam taką sytuację z jednym panem od tomaszewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:08 Bo może wcześniej zdawałaś, zanim proceder zaistniał - mianowicie bliski kontakt jednaj siostry z instruktorem Odpowiedz Link Zgłoś