speeedas 05.02.06, 11:36 ostatnio doszly mnie sluchy o powstajacej kregielni w plocku, czy ktos cos slyszl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad_wp Re: kregielnia 05.02.06, 14:32 Ja nic o tym nie wiem. A w którym miejscu ewentualnie miałaby powstać ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszq2 Re: kregielnia 06.02.06, 22:03 speeedas napisał: > ostatnio doszly mnie sluchy o powstajacej kregielni w plocku, czy ktos cos > slyszl? pewnie pomyliło ci sie z kręglarzami co rehabilitują kręgoslup Odpowiedz Link Zgłoś
melqiades Re: kregielnia 25.02.06, 14:06 "Powstającej" czy "mającej powstać"??? W Płocku przeważa raczej ta druga kategoria obiektów ;) - obiekty planowane. Co do kręgielni - centrum rozrywki na podolszycach miało w planach zawierać taki przybytek. Nie wiem czy dobrze kojarzę ale w planach POLIMENI też była mowa o kręgielni tuż koło "multikina" (rezygnacja z kina pod wpływem nacisków marszałka może urealnić ten projekt - jedna kondygnacja CH Podkowa ma przecież w planach zapewnianie masowej rozrywki, a kręgielnia nadaje się do tych celów znakomicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: kregielnia 25.02.06, 14:21 Jeśli miałaby być strefa rozrywki w Podkowie to kręgielnia wydaje się jej częścią wręcz niezbędną. Bo co poza tym? Salon gier (coś a'la Las Vegas w Promenadzie?), klub ? Na pewno częścią składową byłby większy lub mniejszy food court, ale nie powinien on być częścią dominującą... Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: kregielnia 25.02.06, 15:27 Kręgielnia musi w Płocku powstać jak najszybciej (chociaż lepiej poczekać niż zbudować na szybciora trzytorowe 'cudo'), sąsiedni Włocławek ma taki przybytek już od dawna. Podkowa jest dobrym miejscem, blisko i czymś trzeba wypełnić część rozrywkową - oby jak najmniej kompromisów. Odpowiedz Link Zgłoś