Dodaj do ulubionych

Tragedia w Borowiczkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:15
no więc:
1.jeśli wycinał drzewo bez pozwolenia, to kradł - nieszczęśliwe zakończenie
nie przekreśla faktu, że mogło to być złodziejstwo
2. jeśli pozwolenie miał i wycinał z kimś - to osoba, która nie udziela pomocy
a wręcz ucieka z mniejsca wypadku może byc pociągnięta do odpowiedzialności z
odp art.
Obserwuj wątek
    • monika-i Re: Tragedia w Borowiczkach 10.02.06, 22:22
      mogliby sobie darowac te fotke
      • Gość: feliks do moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 13:30
        > mogliby sobie darowac te fotke

wtedy nie byloby sesacji.im wiecej krwi, to tym lepiej dla mediow. zobacz jaka
        sensacje zrobili z katastrofa w katowicach.:-((((
      • Gość: ja Re: Tragedia w Borowiczkach IP: *.c242.petrotel.pl 12.02.06, 18:27
        słuchaj nie wymagah zbyt duzo od milenki. To wymaga myslenia a ona z tym ma kłopot
    • Gość: ada Re: Tragedia w Borowiczkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:32
      i tak nic nie widać
    • Gość: kwezal Nagroda Darwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:20
      Jeżeli tego Pana przygniotło drzewo, które sam ścinał to przypadkiem nie należy
      mu się Nagroda Darwina?
    • Gość: pytacz Re: Tragedia w Borowiczkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:34
      w jakich przypadkach przyznawana jest nagroda Darwina?
      • Gość: Kwezal Nagroda Darwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:29
        otwórz ten link a dowiesz się co to jest nagroda darwina:)

www.merlin.com.pl/frontend/towar/285384;jsessionid=438506CFBAECA5279301DF72B552705C
        • Gość: p. Re: Nagroda Darwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:44
          dobre,tiny.pl/mrps to bym chciał zgłosić kilku do tej nagrody,
    • Gość: wielbiciel MO Re: Tragedia w Borowiczkach IP: *.c242.petrotel.pl 11.02.06, 13:55
      - Mężczyzna, mieszkaniec Borowiczek, nie żył już wtedy od kilku godzin -
      Milenko czy ty w czasie jak był Język Polski w szkole to chodziłas na wagary ? . Przecież zamiast "-" winien być cudzysłów , sory to takie dwa znaczki "" z przodu i z tyłu cytatu. Zapamiętaj to na przyszłośc , chyba ci się uda- w co zreszta wątpię. :(
      • monika-i Re: Tragedia w Borowiczkach 11.02.06, 14:05
        MO jest z wyksztalcenia polonistka
    • Gość: mm Ty MO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 20:14
      chyba trochę nie masz racji - też się poucz, jeśli tak lubisz krytykować
      • Gość: wielbiciel MO Re: Ty MO IP: *.c242.petrotel.pl 12.02.06, 18:32
        już zacząłem się uczyć ale cały czas wychodzi mi to samo. Polinistką to "TY" jesteś więc naucz mnie jak stosować cytat , mnie uczyli , że tak jak pisałem - lecz moze coś zmieniło się w Języku Polskim ,o czy nie wiem - sory.
    • Gość: Krzysiek Re: Tragedia w Borowiczkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:36
      Ja myślę, że za to zdarzenie odpowiedzialny jest Prezydent Milewski.
    • Gość: Martinka Re: Tragedia w Borowiczkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:39
      A wiecie przynajmiej kto go znalazł bo ja wiem to mój kolega z klasy Przemek go
      znalazł i zadzwonił po policję a o nim nic w tym artykule nie wspomniano a
      gdyby nie on to by pewnie pare dni jeszcze tam leżał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka