Dodaj do ulubionych

Tragedia w gm. Łąck

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:45
Jestem ciekaw kto odpowiada za utrzymanie w dobrym stanie słynnych i często
chwalonych w mediach "ścieżek zdrowia" na terenie gminy Łąck. Od pierwszych
opadów śniegu na przełamie roku są one zasypana, a biedni mieszkańcy
okolicznych wsi muszą poruszać się po ulicy. Wszystko fajnie i kierowcy mają
szansę omijać spacerowiczów za dnia, ale nocą gdy ciemno i ślisko - gorsza
sprawa. A cała inwestycja miała tak wpływać na bezpieczeństwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Tragedia w gm. Łąck IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 22.02.06, 12:49
      popieram, ja często po tych ścieżkach jeżdżę na rowerze, ale nie w zimę!!!
      teraz tam nie można nawet przejść!!! ja ostatnio z trudme minąłem rowerzystę,
      który wyjechał z Korzenia na drogę w kierunku Gąbina, to skandal, że nikt nie
      odśnieża ścieżek rowerowych i chodników!!!
    • Gość: Terry Re: Tragedia w gm. Łąck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:18
      Jakby to było tuż przed wyborami samorządowymi to bułyby wysprzątane i jeszcze
      w dodatku w gazetach pokazane jako przykład gospodarności.
      A teraz niech się ludzie męczą i uciekają przed samochodami.

Pozdr
    • Gość: powiatowy Re: Tragedia w gm. Łąck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:42
      weśta i se odsnieszta w cynie społecznym
      • Gość: Q..wa Re: do powiatowego IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 22.02.06, 17:29
        ale ty burak jeteś - od razu czuć od ciebie płockiera rodem z pegeeru!!ole!!!
    • Gość: zasypany na amen Re: Tragedia to Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.06, 16:49
      Najpierw trzeba popatrzeć na Płock.To jest dopiero tragedia.Zaspy i bajora
      wszędzie.Za komuny już by kilka głów poleciało.Przyganiał kocioł garnkowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka