Gość: faks IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 23.02.06, 22:57 ale jaja, po rąbance na forum, amator HW. skumał co to jest rzetelność dziennikarska, i teraz pyta o zdanie dwie strony, w tym posła!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyt. Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:59 immunitet odebrany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) wisienka IP: *.class147.petrotel.pl 23.02.06, 23:08 a czy posel moze swoim Audi jezdzic pod zakazem dosc szybko na starym miescie i stawiac je gdzie popadnie ( nie jest chyba to pojazd uprzywilejowany) czy moze pan posel powinien swiecic przykladem a nie byc rowniejszym niz my szaraczki Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmil Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa 23.02.06, 23:11 Huberciku mój. Dlaczego tak się napaliłeś na Wiśniewskiego? Jakie ty pierdoły opisujesz? Czy nie ma w tym mieście ważniejszych tematów. Wypaliłeś się w branży, czy co? Sam podgrzewasz sztucznie atmosferę. Czy zależy ci na tym, żeby Wiśniewski i Milewski dali sobie po pysku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Zenon 1,80 Wisnia IP: *.aster.pl 23.02.06, 23:20 ja bym chcial, do tego sa stworzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hubercika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Zenon 1,80 Wisnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:55 super Dlaczego nikt nie reagowal gdy tych dwoch wowczas przyjaciol zgodnie wykonczylo w kampani prezydenckiej kogos komu nie dorastali i nie dorastaja do piet Ba nigdy mu nie dorosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Re: Zenon 1,80 Wisnia IP: *.zasp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:32 a kogo jesli mozna wiedziec? bo chyba przespalem ten moment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostowiec Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:58 nie no za chwile sie przewale wisniewski winny temu ze nie ma drog dojazdowych ? Wszystko tylko nie to Panie Prezydencie wstyd po prostu wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPAT Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 01:03 Pan ZetWu to jest bezczelny prostak, który gó.. spod siebie zjadłby, gdyby mógł. Co tu się dziwić. W końcu, jak taki tępak jak on, mógł się dorobic kasy??? Oczywiście tylko parciem do przodu, brakiem sentymentów i bezkompromisowością. Ktoś powie, że to są podstawowe zasady twardego biznesmena...? W takim razie - do przodu Polsko z posłamy Samoochrony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biezan Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: 193.59.95.* 24.02.06, 03:17 A może to nie 1,8zł.chodzi,ale o nierówny podział beneficjów z konkurencyjnej do ORLENU produkcji pana Zenka.W końcu po coś się w immunitety uciekało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:01 I tak go zamkno Pis mu pokaze gdzie jego miejsce w szeregu,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
oweszam Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa 24.02.06, 08:09 Jaki człowiek takie problemy !! Jak coś mogę te 1,80 zł zapłacić. WSTYD panie Wiśniewski, szkoda reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 24.02.06, 08:12 Jak nie macie co robić, to się weżcie za odśnieżanie.Jeszcze trochę tego zostało.Można przy tym sobie za darmo zrobić zimny okład na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.c154.petrotel.pl 24.02.06, 08:20 Wiadomości z bruku opisał brukowiec. No, no, ta GW to ma ambicje wysokich lotów. Co na to zarząd Angory? Jak można tak długo utrzymywać ten jarmarczno-magielny styl GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:41 Jaka partia taki poseł ,wiedziałem ze tam sa buraki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.c153.petrotel.pl 24.02.06, 09:08 Tak masz rację. T oja czerwony burak i słoma mi z butów wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:46 To dobrze ze wiesz gdzie twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: 80.249.4.* 24.02.06, 08:44 Oni są obydwaj siebie warci. Jeden wykazuje oszczędności bo przecież w Płocku jest już wszystko ( może jakiś Kościół ? ) a drugi - ludzie to jest SAMOOBRONA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czapka gore !! Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:00 Gazeta ma chyba zlecenie na opluwanie PISu , bo grunt sie usuwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:03 zróbcie coś pożytecznego , przyjdźcie na osiedle przy Cotexie , zobaczycie w jakich warunkach dzieci idą do przedszkola . Nie zajmujcie się głupotami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:28 a co! nie odśnieżyliście przy swoich domach i śnieżek na chodnikach leży. Niewygodnie się chodzi? Co? A może ja pójdę wam odśnieżę, bo tak mi przykro, że wam niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:33 ciekawi mnie co jeszcze poseł wlicza sobie w koszty biura poselskiego wykorzystując pieniadze podatników! może zona tez jest na pensji a podatnicy łosie niech płacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:50 Może Samobrona chce tu rządy przejąć, a ten pan przygotowuje grunt pod to.I BEdą nami rządzic ludzie ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny człek Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.class147.petrotel.pl 24.02.06, 10:10 Mam to wszytko w głębokim powazaniu. Dopóki nie zaczna nami rządzić mądrzy ludzie traktuje to jak igrzyska dla tłumu. Wszyscy sie podniecaja - walcza sami ze soba - przekonani o własnej wielkosci... A tak naprawdę to mali ludzie zaplatani w nici afer i przekrętów z kompleksami jak byłe World Trade Center nie wnoszący swoim zyciem nic wartosciowego do historii która sie tworzy. Za kilkaset lat bedzie byc moze wzmianka o nich w podręcznikach historii jako o "siłach destabilizujących Polskę na przełomie XX/XXI wieku" . I tyle... Pozostawią po sobie smród i zgniliznę pozdrawiam znad pięknie zaśniezonego jeziora gdzie nie dociera "miejski zgiełk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wolny człek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:43 mądrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:04 faktura z agencji tez w koszty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:18 Ale sknera z tego pana.1.80 mu szkoda.No ciekawe czy jakby ktos do tego pana przyszedł w potrzebie czy by poratował.sknerus do potegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piso Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:07 niech kania się nie ośmiesza bo to wyborcy - podatnicy płacą aby poseł za darmo mógł pisiać o fakturę na 1,80 brak honoru i wsty Panie Pośle Wiśniewski. Mógłby pan z tych 14.000 tysięcy co ma pan na miesiąc zapłacić 1,80 uszcuplając swoje "bardzo ciężko" zapracowane pieniądze> WSTYD I HAŃBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:14 kto to jest wiśniewski,kto to jest milewski? gnojki którzy żyją za nasze ciężko wypracowane pieniądze,i zajmują się gów....i!!a ten wożniak to ....już nic nie napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Stoń Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.c155.petrotel.pl 24.02.06, 19:43 Czyja kobieta puszcza sie co noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzyciel Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 24.02.06, 20:45 Z.S.W wisi mi prawie 5.000.- PLZ . Co mam z nim zrobić ? Podpowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciel Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 00:31 a czy milewski splacil dlug do wisni za zaje....e hetkowskiego w wyborach na prezydenta Chyba nie bo sie chlopaki kloca Wiem cos na te temat Krakowski tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:52 sylwester w. to szuja i prostak jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Poseł Wiśniewski i komedia fakturowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:29 jakiegoś sylwka ściga mafia. Odpowiedz Link Zgłoś