Dodaj do ulubionych

Prostactwo na ulicach

IP: 213.25.195.* 30.08.01, 14:31
MALE MIASTO A CO SIE Z TYM WIAZE TO BARDZO PROWINCJONALNA MENTALNOSC. NIE
PODLEGA TO ZADNEJ DYSKUSJI BO TAK LATWO TEGO NIE DA SIE ZMIENIC. MOZE ZA TRZY
POKOLENIA COS SIE RUSZY. JEDNAK JESLI KTOS JEST W TYM SWOIM PLOCKIM
MIESZCZANSTWIE UPRZEJMY I MILY TO OK.
STARAM SIE TEZ BYC WYROZUMIALY I JAK KAZDY DZISIAJ (PRZECIEZ TO TAKIE MODNE
SLOWO) TOLERANCYJNY. NIESTETY ALBO I STETY NIE ZNOSZE PROSTACTWA W WYKONANIU
DRESOW! SA CHAMSCY, MAJA ZAKAZANE TWARZE I CZUJA SIE BEZKARNI! KAZDY MA PRAWO
DO WYCHODZENIA Z DOMOW I SPEDZANIA GO ZE SWOIMI ZNAJOMYMI ALE JESLI MAM
WYSLUCHIWAC KUREW, POSZLEM, WESZLEM I ZESZLEM TO DZIEKUJE BARDZO. I JAK JA MAM
ZABRAC ZANJOMYCH DO CENTRUM NP. Z BIALEGO STOKU LUB KRAKOWA SKORO AZ WSTYD
WYJSC??? DRESY TROCHE LUZU!
P.S. ZAPOMNIALEM, ZE DRESY NIE CZYTAJA GAZET CO DOPIERO INTERNET!
Obserwuj wątek
    • Gość: JaQb Re: Prostactwo na ulicach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:55
      Zgadzam sie......prostactwo na ulicach w Plocku rzadzi. Nie mozna jednak
      patrzec tylko z jednej strony. W Twoim liscie przedstawiles wszystkich
      dresiarzy jako debili bez mozgu. Nie za ostro?????
      Sam nie jestem dresiarzem , nie chodze w dresach i nie przepadam za nimi za
      bardzo(pare razy sie po glowie oberwalo) ale nie robie takich rzeczy.
      Oczywiscie przewazajaca czesc to glaby ale nie wszyscy. Z tego co napisales
      wynika ze wszyscy dresiarze to chamy a np. hip-hopowcy to same cukiereczki o
      bardzo wysokiej kulturze osobistej. Troche realizmu bo niedlugo popadniemy w
      skrajnosc. Powiedz tak szczerze czy nigdy nie rzuciles "KURWA" na srodku
      ulicy?????
    • Gość: KIBOL Re: Prostactwo na ulicach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 15:56
      Kjuba to wypierdalaj jak ci sie nie podoba! Co za sens tworzyc taki temat!
      Nie jestem zadnym czarnym charakterem ale to juz mnie wkurwia te pisanie na
      forum ze na ulicy mnie to spotkalo ze tamten zabluznil czy huj wie co...
      Takie czasy stary i nic na to nie poradzisz a pierdolenie ze Plock to takie
      glupie miasto tylko dlatego ze ktos mowi Kurwa na ulicy to juz paranoja

PS: Kocham Płock takim jakim jest:))
      • Gość: Frytek Re: Prostactwo na ulicach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 21:42
        Hmm takie sa czasy ? I nic na to nie poradzimy ?
        Czasy są takie jakie je sami tworzymy, a jesli chodzi o Plock to jest tyle samo
        debili i ludzi "niewychowanych" jak w każdym innym mieście.
        • Gość: neko Re: Prostactwo na ulicach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 23:49
          zgadzam się, ale w każdym mieście powinno być takie m-ce gdzie możesz się
          spotkać ze znajomymi i nie martwić się o swoje bezpieczeństwo! Gdzie są stróże
          prawa? bo poza kasynem to ich rzadko widuję...
      • Gość: ul Re: Prostactwo na ulicach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 07:33
        Ale k....wa z...biście przy....iłeś temu ch....wi.Takie czasy a taki burak
        nic nie łapie.Masz baniak,k...a,jak kanister.
      • Gość: Ricky Re: Prostactwo na ulicach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 09:20
        Gość portalu: KIBOL napisał(a):

> Kjuba to wypierdalaj jak ci sie nie podoba! Co za sens tworzyc taki temat!
        > Nie jestem zadnym czarnym charakterem ale to juz mnie wkurwia te pisanie na
        > forum ze na ulicy mnie to spotkalo ze tamten zabluznil czy huj wie co...
        > Takie czasy stary i nic na to nie poradzisz a pierdolenie ze Plock to takie
        > glupie miasto tylko dlatego ze ktos mowi Kurwa na ulicy to juz paranoja
        >
        > PS: Kocham Płock takim jakim jest:))

Kochasz? Zapomniałeś dopisać Kocham mać!! Kolego czy w domu cie uczyli tak
        pieknie sie wyrazac? To swiadczy ze jestes niezlym burakiem. Przez takich jak ty
        wlasnie nasze miasto traci w oczach mieszkancow. Kazdy ma prawo pisac na temat
        jaki mu sie podoba, ale wymaga to troche mózgu. Mnie tez wkurza, ze co chwile
        ktos pisze o tym samym (podobnych watkow jest juz kilka), ale zabranie glosu w
        jakies sprawie wymaga minimum kultury. Wiec przepros za tą chamówę i popraw się
        następnym razem.

• Gość: ARTUR Re: Prostactwo na ulicach IP: *.swipnet.se 02.09.01, 23:03
        Gość portalu: KIBOL napisał(a):

> Kjuba to wypierdalaj jak ci sie nie podoba! Co za sens tworzyc taki temat!
        > Nie jestem zadnym czarnym charakterem ale to juz mnie wkurwia te pisanie na
        > forum ze na ulicy mnie to spotkalo ze tamten zabluznil czy huj wie co...
        > Takie czasy stary i nic na to nie poradzisz a pierdolenie ze Plock to takie
        > glupie miasto tylko dlatego ze ktos mowi Kurwa na ulicy to juz paranoj

KIBOL musisz byc ostry w sexie.

• Gość: KIBOL Re: Prostactwo na ulicach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 09:04
      Ricky: pisze jak uwazam a ze koles kjuba jest jakims cieciem nie znaczy ze
      musi wysuwac takie tematy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka