Dodaj do ulubionych

Balcerowicz i PO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:00
Jestem zażenowany stanowiskiem mojej partii w sprawie Balcerowicza. Wszyscy
wiemy (z tych którzy cokolwiek myślą) że Balcerowicz jako Przewodniczący
Komisji Nazdory Bankowego nie ma prawa do usuwania członków tej komisji.
Przewodniczący jest takim samym członkiem tej komisji jak pozostali jej
członkowie, On tylko przewodniczy jej posiedzeniom, podobnie jak
Przewodniczący Rady Miejskiej posiedzeniom Rady, Prezes Zarządu Spółki
posiedzeniom zarządu itd. żaden z nich nie ma uprawnień do powoływania, a tym
bardziej odwoływania, usuwania członków komisji, Rad, Zarządów. To jest
oczywiste jak słońce. Sprawa jest o tyle skandaliczna, że Balcerowicz uznaje
siebie za boga, który jest ponad wszystkim i wszystkimi. Najwyższy czas
wyprowadzić go z tego błędu.
W tej akurat sprawie jestem za moherami (chociaż bardzo mi się podobało
wystąpienie młode chłopaka z LPR, chyba wnuczek moherowego beretu) za
Leperami, a stanowiskiem Pana Tuska, zachowaniem Pani Walc, nie mówiąc o
Balcerowiczu jestem po prostu zażenowany.
Obserwuj wątek
    • Gość: dei głupi Kaowiec! Socjalleperał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:21
      • Gość: POwiec Re: głupi Kaowiec! Socjalleperał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:28
        Właśnie m.in takim jak Twoim zachowaniem kolegów z PO jestem zażenowany.
        • Gość: Platformers mm mm mm mm mm mm :-))))) i nie Mileś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:40
          Najbardziej śmieszni są Ci, którzy podają się za wyborców PO, a w
          rzeczywistości są działaczami konkurencyjnej partii, co ma PZDRowskiego
          ministra. Żałosne.
        • Gość: dei Re: głupi Kaowiec! Socjalleperał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:02
          Młotku, nie jestem twoim kolegą ani nie jestem z PO. Jedyna grupa w jakiej
          jestem strukturach to klub AA.
          • Gość: POwiec Re: głupi Kaowiec! Socjalleperał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:12
            Naucz się rozumieć co czytasz, młotku drętwy. Ja nie napisałem żeś z PO, ani
            żeś mój kolega z PO.
            • Gość: dei kolejny blowjobs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:33
              "Właśnie m.in takim jak Twoim zachowaniem kolegów z PO jestem zażenowany."

Czegoś/czego nie rozumiesz z tego co napisałeś, mam ci wytłumaczyć?!

• Gość: ja też Re: Balcerowicz i PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:04
      ja też to zauwazyłem, Balcerowicz nie miał prawa do usuwania kogokolwiek z KNB,
      nie ma też prawa powoływania kogokolwiek do KNB. Dlatego też z bólem serca
      przyznać muszę, że to bezczelny typ świadomie działający na szkodę Polski lub
      tylko ogromny ignorant. Widzę to teraz bardzo wyraźnie, wcześniej do tej oceny
      nie miałem wystarczającej wiedzy i świadomości.
    • enaka Re: Balcerowicz i PO 15.03.06, 15:41
      Po cholere zmieniasz te swoje niby-nicki? Przeciez i tak widac, ze wszystko
      jest pisane przez te sama osobe.

Poza tym to nie masz gdzie pisac o Balcerowiczu? Jest tyle forow do tego
      przeznaczonych. Tam przejdz, a nie zasmiecasz Plock
      • Gość: POwiec Re: Balcerowicz i PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:33
        napisz coś jako gość zobacze twoj IP, moze i ty to jestem ja bo piszesz z DSL.

Jeżeli nie masz nic do powiedzenia odnośnie meritum, to po cholerę zaśmiecasz
        ten wpis? Co!
        • Gość: Jacek Re: Balcerowicz i PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:48
          Szkoda, że od dłuższego czasu na forum nie pisze Pan Henryk K. Wku..ał mnie
          czasami swoją bezpośrednością w ocenach , ale po jakimś czasie, po
          zastanowieniu okazywało się, że były one trafne. Szkoda. Z chęcią przeczytałbym
          jego zdanie na ten temat., i nie tylko na ten.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka