Dodaj do ulubionych

Wisła po meczu z Arką Gdynia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:28
W takim razie niech w sobotę Styranowski zagra od pierwszej minuty razem z
Jeleniem. Koniecznie trzeba zacząc stawiać regularnie na tego chłopaka, bo jak
nie to się zmarnuje.

sport.onet.pl/1,16,11,14195682,40029420,92184,0,forum.html
Obserwuj wątek
    • Gość: staf19 Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.c151.petrotel.pl 30.03.06, 20:29
      ....ja na miejscu trenera postawiłbym na młodość która kipi chęcia walki.Stawiać ma na kogo.Wystarczy popatrzeć na treningach jak pracuje młodość wychowana w Płocku.Kazdy kto widzi treningi nafciarzy powie jedno.....Sa młodzi wychowankowie,pozwólcie im grać ....A oni odwdzieczą sie wam i to w bardzo krótkim czasie.
    • Gość: Mazowszanin Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:01
      Jest szansa,że prezesem Orlenu zostanie Płocczanin,może wówczas będą większe
      pieniądze na zespół.
    • Gość: Jasko Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:26
      moze i bedzie to plocczanin ale musi sie jeszcze interesowac sportem a
      szczegolnie pilka nozna...
      • Gość: jan Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 07:49
        Styranoeski "fantastyczny"??????Ktoś tu fantazjuje!Słaby był strasznie,tylko
        wiatr robił i sie przewracał...Myśle,że w następnm meczu powinien zagrać Sead
        Zylic a Styranowski to możee na trybunki i oglądac jak graja prawdziwi
        piłkarze...
        • Gość: Fanatyk Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:55
          Ja bym wystawil taki skład na mecz z wronkami
          Wierzchowski
          Magdoń,Kazimierczak,Truszczyński.Pekovic,
          Rachwał,Jasinski,Miedrzejewski, Gevorgyan
          Styranowski, Zilic

Po przerwie wpuscil bym Sedlaczka i Peszke

• Gość: Robert 71 Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.c240.petrotel.pl 31.03.06, 10:06
      Śmieszą mnie słowa trenera że nie mogli grać po ziemi. Chodzę na mecze i nie
      pamiętam kiedy nasi piłkarze zagrali pare akcji na jeden kontakt bo teraz
      taktyka wygląda tak jak było za Jabłońskiego czyli piłka wybita przez obrone do
      Jelenia i może coś uda się strzelić
      • Gość: gimbo Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.warszawa.dialog.net.pl 31.03.06, 13:55
        Właśne dlatego, że ziemia jest nierówna grają górą :D.
        • Gość: plocensis Re: Wisła po meczu z Arką Gdynia IP: *.c155.petrotel.pl 31.03.06, 14:06
          Pisz ma zawsze glupie tlumaczenia z Amika trzeba wygrac min remis ja wierze !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka